Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים,

אני מבקש המלצות לרכישת רכב יד שניה, עבור אישתי למשך חופשת הלידה.

פרטים נוספים :

1. רכב אוטומטי.

2. אמין.

3. ירידת ערך נמוכה (אנחנו צריכים אותו למשך כחצי שנה, ומתכוונים למכור אותו שוב לאחר מכן).

4. צריכת דלק טובה (בעיקר בתוך העיר, יש לנו רכב משפחתי נוסף לנסיעות משפחתיות).

5. תקציב משוער, כ- 30,000 ש"ח.

כל הכוונה והמלצה על יצרן / דגם / שנה וכ"ו תתקבל בברכה.

כמו כן, אשמח גם לאזהרות והתראות ממה להתרחק...

ערב נפלא לכולם

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ לכם על דייהטסו שרייד או סוזוקי יורו סוויפט.

החיסרון של הרכבים האלה- נוחות ובטיחות.

אפשרות נוספת - פיאט פונטו ספייס- יותר נוחה, יותר בטיחותית ויותר מפנקת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קאיה פרייד.

מניסיון של כמה שנים- רכב מעולה לדרישות שציינת (אם כי נוחות מחפירה ובטיחות באותה רמה).

פורסם

פולקסווגן פולו מהדגמים של תחילת שנות האלפיים. בטיחותי, אמין, ובחצי שנה שום רכב לא מאבד מי יודע מה מהערך שלו.

(ההמלצה תקפה גם לאיביזה מהשנים האלה שזה אוטו רכב בעצם).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שלום לחברי הפורום היקרים,

אני מבקש המלצות לרכישת רכב יד שניה, עבור אישתי למשך חופשת הלידה.

שלום לך,

מזל טוב לרגל ההתרחבות הצפויה.

:idea: אני רוצה להעיר את תשומת לבך ל"טעות" נפוצה - הגבר (אתה) נוסע באוטו גדול ומודרני, והאשה באוטו קטן ומיושן יחסית.

שים לב, את שני הדברים היקרים לך ביותר בעולם אתה הולך להניח בקופסת סרדינים לא בטיחותית. למה? זה ממש לא הגיוני.

אישתך תיסע עם התינוק/ת מדי יום באוטו קטן ופחות בטוח יחסית, ואתה תיסע באוטו גדול.

אח שלי - לדעתי תהפוך את הסדר. תגן על היקר לך מכל באוטו קצת יותר גדול.

ביום שהכרתי בעובדה שהחברה שלי עומדת להפוך לאישתי - הוחלף השרייד שהיה לה באוטו יותר גדול והרבה יותר בטוח.

גם היום, עם שני ילדים - אין מצב בחיים שהיא נוסעת ברכב קטן. אין מצב. שיבזבז דלק, שיהיה קשה לחניה (לא שיקול היום עם הקניונים שאין מחסור בחניה), שיהיה יקר יותר לאחזקה - אבל ברגע האמת שיחזיר את נשמתו לבורא ויוציא לי את המשפחה בריאה ושלמה.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דווקא בבטיחות, הגודל לא (בהכרח) קובע. סופר מיני מודרנית ובטוחה, הרבה פעמים תהיה בטוחה יותר מטנק בן 15 שנה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מחזק את DISCO בעניין הבטיחות, (הבחור מדבר על זה שיש לו רכב משפחתי - סביר שמודל די חדש).

וחוץ מזה איך הוולוו דיסקו :wink:

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

לא מדובר בסופר מיני מודרנית להזכירכם התקציב 30.0K.

אני גם לא מדבר על רכב ספציפי אלא על עיקרון.

בין סיריון 2002 לוולוו 98 - אני מעדיף את הוולוו.

אלון,

האוטו אחלה. אני מסרב להאמין שאני נהנה להשתמש בו.

זה כנראה הגיל המתקדם. :-P

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שאמרו, יש את הפונטו ספייס - פשרה (שונא את המילה הזאת) בין בטיחות למרווח.

היא בטוחה יחסית (4 כוכבים כידוע לי, ו-2 עד 4 כריות אוויר), נוחה יחסית שוב, אמינה אם מטפלים בה כמו שצריך, ומרווחת מספיק כאוטו זמני (אני בטוח שתחסכו לעתיד כדי לקנות רכב מרווח ובטוח הרבה יותר, כי זה אוטו שמתאים למשפחה פצפונת במשרה חלקית.

לאחותי יש מיצובישי לאנסר שקנת ב65000 שקל במצב טוב, עם 2 כ"א, דבר דיי מחפיר, ולה יש תינוקת בת כ-4 חודשים.

אחותי הבטיחה שכאשר הילדה תגדל, היא תקנה אוטו גדול ובטוח הרבה יותר, והיא כבר הספיקה לחסוך 30000 בצד.

תפעל גם ככה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תודה לכולם על העזרה והברכות

בהיבט הבטיחות, אני מסכים שצריך להגן ככל האפשר על הנסיכות.. אבל מדובר בנסיעה של 10 דקות ברחובות קטנים לגן וחזרה, לא בנסיעות מהירות בכבישים וצמתים מסוכנים, כך שגם את זה יש לקחת בפרופורציה.

בנוסף, מדובר על תקופה של חודשים בודדים - לאחר חופשת הלידה תחזור אישתי לעבודה ואל רכב החברה הבורגני והבטיחותי שלה...

ושוב, תודה (בעיקר ליואב) על הדאגה, מקרב לב.

לגבי אובדן הערך - להבנתי (המועטה) הירידה נובעת בעיקר מהוספת בעלות, לא בשל פרק הזמן או הקילומטרים הנוספים.

ומכאן השאלה הבאה -

האם עדיף לרכוש רכב שעבר מספר בעלים יחסית גדול (3-4) כך שבעלות נוספת לא תשנה, או רכב יקר יותר, אבל עם מעט בעלים קודמים?

תודה

פורסם
שלום לך,

מזל טוב לרגל ההתרחבות הצפויה.

:idea: אני רוצה להעיר את תשומת לבך ל"טעות" נפוצה - הגבר (אתה) נוסע באוטו גדול ומודרני, והאשה באוטו קטן ומיושן יחסית.

שים לב, את שני הדברים היקרים לך ביותר בעולם אתה הולך להניח בקופסת סרדינים לא בטיחותית. למה? זה ממש לא הגיוני.

אישתך תיסע עם התינוק/ת מדי יום באוטו קטן ופחות בטוח יחסית, ואתה תיסע באוטו גדול.

אח שלי - לדעתי תהפוך את הסדר. תגן על היקר לך מכל באוטו קצת יותר גדול.

ביום שהכרתי בעובדה שהחברה שלי עומדת להפוך לאישתי - הוחלף השרייד שהיה לה באוטו יותר גדול והרבה יותר בטוח.

גם היום, עם שני ילדים - אין מצב בחיים שהיא נוסעת ברכב קטן. אין מצב. שיבזבז דלק, שיהיה קשה לחניה (לא שיקול היום עם הקניונים שאין מחסור בחניה), שיהיה יקר יותר לאחזקה - אבל ברגע האמת שיחזיר את נשמתו לבורא ויוציא לי את המשפחה בריאה ושלמה.

יואב

יואב , אתה צודק בהחלט , אני נוהג כך , אני על ישנה ואישתי על חדשה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לדעתי קח קליאו B עדיף ידני אבל גם האוטומט בסדר בהנחה שהגיר תקין. סע איתה חצי שנה, היא תאבד 2000-3000 שקל בטח ואתה יכול להיות רגוע שהיא נוהגת ברכב בטוח ונוח ולא באיזה פחית שימורים.

פורסם
לדעתי קח קליאו B עדיף ידני אבל גם האוטומט בסדר בהנחה שהגיר תקין. סע איתה חצי שנה, היא תאבד 2000-3000 שקל בטח ואתה יכול להיות רגוע שהיא נוהגת ברכב בטוח ונוח ולא באיזה פחית שימורים.

שמעתי על בעיות בגיר בדגמי קליאו B .. אני דיי בטוח שהוא רוצה רכב אמין, לכן נסו להוריד אותי מידיעתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...