Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שחיפוש בפורום לא נתן לי תשובה.

מנוע שעבר מס' קילומטרים גבוה מאבד כ"ס ,השאלה היא האם כדאי בכלל להתחיל להתעסק עם מנוע כזה?

לצורך העניין מדובר במנוע 2000 סמ"ק שעבר 147 אלף קילומטרים שנת 2003.

שינוי בתוכנת המחשב לא גורמת לבלאי יותר מהיר של המנוע? אם כן,זה לא מיותר להתחיל להתעסק בשיפורים ברכב כזה או שמס' הקילומטרים שהמנוע עובר לא משנה כל עוד המנוע מתוחזק כמו שצריך.

כרגע המנוע במצב עבודה תקין + ללא נזילות שמן או בעיות אחרות.

תודה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
שאלה שחיפוש בפורום לא נתן לי תשובה.

מנוע שעבר מס' קילומטרים גבוה מאבד כ"ס ,השאלה היא האם כדאי בכלל להתחיל להתעסק עם מנוע כזה?

תודה.

אני מכיר ניסוי של כמה חברה על מנוע של ב.מ.וו, לקחו מנוע עם 170K מייל עליו, לא פתחו לא שינוי כלום, בדקו הספק ביחס לנתוני היצרן וקיבלו 10 אחוז פחות מהמוצהר.

הרעיון הוא לא שמנועים של ב.מ.וו הם מעולים, אלא שמנוע שמטופל היטב לא אמור להתרגש מ100 או 200 אלף ק"מ במידה והוא תוכנן נכון ותקין.

מצד שני מנוע שלא תוכנן נכון ותקין יקרוס הרבה לפני המספרים האלה ממילא.

כך שהתשובה הסופית לשאלה שלך היא - תלוי במצב המנוע הספציפי - אם הוא מטופל ותקין - כן

אם הוא מוזנח - אז גם עם 30 אלף ק"מ אין מה לעשות איתו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם אתה רוצה לבדוק מנוע ספציפית , אז כדאי שתעשה את זה בקומפיוטסט , אני כמעט בטוח שאפשר לעשות בדיקה למנוע, (ולא לכל הרכב) , אבל בפורום כאן ציינו שעושים בדקת קומפרסיה לכל צילינדר ומשווים לזה שהוא הכי טוב, אתה צריך המלצה על מקום שעושה בדיקה ומשווה לנתוני היצרן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה רבה על התשובות.

יכול להיות שבמוסך מורשה או מרכזי ניתן לעשות בדיקת קומפרסיה בהשוואה לנתוני יצרן?

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...