Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואתה באמת חושב שיש בתא המנוע מקום עבור 5-6 אלטרנטורים ? :]

אם כל הרצון להאמין קצת קשה לי עדיין עם פרויקט כזה אין פשוט את הכלים ואת האנשים בארץ לזה - עדיין.

עם כל הכבוד אתה הולך לחשמלאי רכב אומר לו שאתה מחפש אלטרנטור 180 אמפר והוא מקמט את הפרצוף עם איזה משפט מחץ - מה אתה הולך לעשות תחנת כח ברכב :\

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתם חושבים שצריך מנועים כל כך גדולים כדי לסחוב את ה5 אלטרנטורים?

תראו 2 דוגמאות:

1. אותו סטיב מיד חיבר אותם על מנוע סטנדרטי (בטח משהו כמו 4.5 ליטר) של איזה וואן אמריקאי (זה GMC לא?) וזה עובד לו יופי.

2. תסתכלו על גנרטורים של 20kW באינטרנט. אתם באמת חושבים שהם מייצרים יותר כוח מאיזה מנוע 3500 טורבו דיזל (שזה דבר דיי סטנדרטי היום בג'יפים או בפיק-אפ טראקס)?

בכל אופן העובדה שצריך לחבר חמישה כאלה למנוע ועוד להוסיף המון מצברים וכו' הופכת את זה לסרט דיי רציני שנראה לי שהוא לא משתלם בהשוואה אל מול רכישה של גנרטור. נראה מה יהיה בסוף...

בכל אופן כשיגיע המגבר אינשאללה אני אשים לכם פה כמה תמונות כדי שלא תחשבו שסתם בלבלתי לכם את השכל

תודה רבה למי שנתן פה כתף

פורסם

המנוע של סטיב מיאד לא מקורי והוא גם לא 4.5 ליטר תוסיף מעל לחצי וזה הנפח .

תראה אני לא אומר שאתה מחרטט או משהו שכזה , פשוט זה לא לרמה של הארץ עדיין ולכן כל התרד הזה נראה לי תאורתי מדיי

פורסם

תכלס אתה מחרבן את כל הרכב בהוספת אלטרנטורים ומצברים ומבחינת מקום זה לא יהיה קטן מגנרטור ...

אם יש לך טנדר תעשה איזה בניה יפה לגנרטור ... וזהו .

פורסם

אל תשכחו שהשאלה שנשאלה בתחילת השירשור זה איך מגיעים לכז עוצמה

וניתנה התשובה של כמות האלטרנטורים.

עכשיו הוא צריך לחשבן איך ואיפה הוא מרכיב אותם ואת המצברים,

אם הוא צריך 10K בקירוב אז 2 אלטרנטורים של 350 יספיקו, להוסיף אחד על המקורי לא אמור להיות תורה מסיני (קשה אבל ריאלי ויכול לעבוד כמעת בכל רכב)

זהו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נסדר כמה דברים.

המנוע של סטיב מיאד הוא 6500 סמ"ק די משופר.

הרכב שלו עובד על AIR בתור בולמים.

הוא פעם בשבועיים מחליף רצועת אלטרנטורים, בגלל שהעומס שהאלטרנטורים יוצרים אצלו ב FULL WANG כמו שהאמריקאים אוהבים לקרוא לזה, מפוצץ את הרצועה.

מישהו שאל איך זה עובד אצלו?

בבקשה:)

בנוגע לרצועה, he doesnt look like a happy chap :(

אם תרצו לראות איך האלטרנטורים יושבים אצלו במנוע, תודיעו, אני צריך לחפש את התמונה :p

זה לא משהו שאפשר לעשות פה נראה לי

DSC02991.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בכל מקרה בלי קשר ל220V

יהיה לך יותק קל וזול לבנות גנרטור מאשר האופציה עם האלטרנטורים.... ועוד יותר זול לקנות גנרטור.

ולעשות לו בניה כדיי להתקין אותו ברכב .

פורסם

כן ככל שאני חופר בזה יותר אני מבין שגנרטור זה הפתרון

משום מה היה נראה לי שעל פניו הרבה יותר אלגנטי להשתמש במנוע של הרכב במקום להכניס עוד מנוע מפלצתי לתוך האוטו.

ohh well...

• תוכן חדש...