Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ...

בבעלותי: פיג'ו 306 דיאמנט

שנה : 97

מנוע:1600 סמ"ק (NFZ)

תיבת הילוכים : ידני

ק"מ : 228,000

לרכב יש בעיה , בזמן נסיעה בתוך העיר הרכב נכבה בזמן לחיצה על המצמד גם תוך כדי האצה וגם תוך כדי האטה של הרכב

חשוב לציין שהרכב נכבה רק כאשר המצמד לחוץ או כאשר תיבת ההילוכים במצב סרק

נסעתי למוסך המורשה שם חיברו את הרכב למחשב ,המחשב העלה תקלה במצערת הדלק לכן החלפתי את המצערת אך הבעיה לא נפתרה

אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי להצביע על התקלה ברכב כדי שאוכל לתקן בהקדם האפשרי

אם ישנם פרטים חיוניים שברצונכם לדעת אשמח לנדב אותם אבורכם

תודה רבה

פורסם

אני רק ישאל שאלה אחת פשוט, החלפת מצערת לחדשה ?

או שעשית "ניקוי מצערת" ?

אם החלפת לחדשה אפשר לשאול כמה עלת המצערת ?

עדי

פורסם

לדעתי יש לפרק ולנקות את חיישן (CKP), אם לא יעזור לבדוק עליו מתח והתנגדות.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד הייתי הרבה יותר שמח אם תוכל להגיד לי מהו חיישן הCKP איפה אוכל למצוא אותו ברכב ואיך לנקות אותו :)

תודה

פורסם

החיישן נמצא בין הגיר למנוע, ראה קבצים מצורפים. החיישן מס' 1 בעיגול אדום, וכך הוא נראה.

אפשר לנקות עם ספריי קרבורטור.

דוד.

(CKP).doc

החיישן.doc

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לפני כמה שנים הייתה לנו 306 1.6 NFZ. לאחר כמה שנים התחילה תופעה דומה לזו שתיאר פותח השירשור.

בכל כיכר, רמזור וכו' בהם הורדתי הילוך הרכב כבה/מעט נכבה (ואז חזר לסרק כרגיל). בהתחלה חשדתי במנוע צעדים, אך ביקור קצר במוסך, וסיבוב קצר של בעל המקצוע (ללא חיבור למחשב) הניב מסקנה - צינור ואקום סדוק/קרוע.

אני ממליץ לבדוק מנוע צעדים, אולי ניקוי יספיק.

אבל לפני להעיף מבט על כל צינורות הואקום, אולי צריך לחדש אותם.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה רבה לך דוד אני אקנה ספרי וכשאחי יחזור מהמכללה אנקה את החיישן ואני מאוד מקווה שהבעיה תסתדר...

דרך אגב האם אתה יודעה מהו "איפוס תקלות"?

איך עושים "איפוס תקלות"?

והאם "איפוס תקלות" יכול לעזור לי בבעיה שלי?

(לפי מיטב הבנתי ברכבי לא בוצע "איפוס תקלות" לאחר החלפת המצערת

תודה מראש

פורסם

תודה רבה אלעד חשבתי שיש רק צינור וואקום אחד אבל אם אתה טוען שישנה מערכת צינורות אני אדאג שיבדקו את כולם

אולי התקלה באמת מגיעה משם

פורסם

לא בהכרח כולם יהיו קשורים, אבל אני בזמנו באותה ההזדמנות עברתי על כולם.

אגב אם התקלה לא נפתרה לאחר החלפת מצערת, הייתי מבקש שיחזירו חזרה את הישנה, ולקבל זיכוי כספי.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כן כמובן למרות המחיר הזנותי ששילמתי יש אחריות ואם הבעיה לא במצערת אני אחזיר אותה ואקבל החזר מלא

פורסם

תודה לכולם ...

סוף סיפור הבעיה היא מנוע צעדים חדש במרכזי עולה 1600ש"ח כולל עבודה ומע"מ (לא ברור לי מי הדפוק שישלם סכום כזה) בכול אופן 400 ש"ח קנו לי מנוע צעדים חדש (לא משופץ) ולהרכיב אותו זה כמו לשים קונדום ככה שעל עבודה רק פראייר ישלם

שוב תודה לכולם על העזרה במציאת התקלה

סעו לאט תחגרו גם מאחור ותהנו מהנסיעה :)

יפתח

• תוכן חדש...