Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המוצר הזה מזכיר לי קצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את השטות ( מגנט שנצמד לצינור המים ) שטכנאי מכונות כביסה היו מנסים ' לדחוף ' בעלות של מאות ש"ח ללקוחות בטיעון שזה מונע כניסת אבנית למכונה ובכך מאריך את חייה .

תשפטו בעצמכם -

http://www.turbodrive.co.il/

פורסם

האתר עובד, ולדעתי סתם חארטה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מתוך הנאמר באתר בלשונית "דברי העורך":

חברת א.נ.ר טורבודרייב בע"מ (להלן תקרא "החברה") מסירה כל אחריות, ובאופן ברור ומפורש מסירה כל חבות, עבור כל סוג נזקים העלולים להתעורר כתוצאה משימוש, התייחסות או הסתמכות על מידע או מוצר הכלול באתר זה בכלל וברכיב טורבומג (להלן יקרא "הרכיב") בפרט. החברה באופן מפורש אינה מעניקה כל אחריות או ערבות באופן משתמע או מפורש לרמת התאמה, שימוש או יעילות לכל מטרה או או שימוש, עבור כל (ללא הגבלה) מידע, רכיב, מוצר או שירות המוזכרים או כלולים באתר זה.

המידע באתר זה עשוי עלול לכלול אי דיוקים טכניים..

נראה לי שבאמור לעיל החברה עצמה מעידה על אמינותה ואמינות המוצר, בפרט שהמידע עשוי לכלול אי דיוקים טכניים והם הזהירו אותכם מראש שאל תסמכו על מה שנאמר, אז גם אל תבואו בטענות אם אין תמורה לכספכם.

כל מילה נוספת מיותרת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נראה לי שהמגנט הזה עדיין נמצא אצלי בבויידם. אתה מוזמן להגיע ולקחת אותו בחינם.

עוד סוג של שמן נחשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממתיי פלוס נצמד לפלוס?!?!?!?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
נראה לי שהמגנט הזה עדיין נמצא אצלי בבויידם. אתה מוזמן להגיע ולקחת אותו בחינם.

עוד סוג של שמן נחשים.

למה לתת אותו? התקן אותו על צינור הדלק ברכבך. חסכון בדלק ושיפור בביצועים מובטחים! לחילופין, אתה יכול להתקין אותו על מכונת הכביסה, ולהוריד את פליטת הגזים הרעילים שלה ב 50% (יותר בריא ללבוש אח"כ את הבגדים).

"ai motoare capul doare"

פורסם
למה לתת אותו? התקן אותו על צינור הדלק ברכבך. חסכון בדלק ושיפור בביצועים מובטחים!

לחילופין, אתה יכול להתקין אותו על מכונת הכביסה, ולהוריד את פליטת הגזים הרעילים שלה ב 50% (יותר בריא ללבוש אח"כ את הבגדים).

:lol:

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

נגיד והכל אמיתי כן, איך לכל הרוחות, זה עוזר להגדיל את שטח הפנים עם החמצן, הרי החמצן נכנס לא דרך צינור הדלק מן הסתם:lol::lol::lol:.

חרטא כזאת לא ראיתי מזמן, רק צחקתי כל זמן הקריאה.

פורסם

דווקא את הדבר הזה עוד אפשר להבין (בהנחה שזה עושה מה שזה אמור לעשות, וכנראה שזה לא). תחשוב שיש לך "גוש" של דלק. במצב הזה, רק חלק מהדלק (החלקיקים שבחלק החיצוני של הגוש) נוגע בחמצן. עכשיו תחשוב שהגוש מתפרק להרבה גושים יותר קטנים. במצב הזה, גם חלקיקי דלק שהיו במרכז הגוש הגדול, באים במגע עם האויר (אגב, מכיוון שדלק הוא נוזל, ניתן לחשוב על זה כטיפה גדולה וטיפות קטנות). במציאות, אני לא חושב שהדבר הזה קורה בכלל בדלק, ואם זה קורה, אני לא רואה איך מגנט אמור לפתור את זה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

נכון, אני בטוח שאם דבר כזה היה אפרי, מומחים ומהנדסי רכב וכו', היו מזמן מוציאים פתרון דומה וכו'.

ולא בדרך חאפרית דרך אתר שעשו ב- 5 דקות ללא כל הוכחה מוכחשית.

• תוכן חדש...