Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על התגובות. כרגע לא ממש מעניין אותי( למען האמת) איך התיבה נראת.

אבל אני אקח את העיצות לתצומת ליבי. העף הוא 12 מ"מ אז העדפתי לחזק הרבה.

לא נורא גם אם זה אוברקיל זה נראה מגניב:)

לפי דעתי חובה פורט. בתיבה אטומה ההנחתה של הבאס מתחת ל100HZ ממש גדולה.

זאת התיבה לפי דעתי האופטימלית. אם תיצור תיבה פורטד בנפח 30 ליטר אתה יכול לקבל משהו כמו +5DB ב50-60

HZ

כל הכבוד אמיר על ההשקעה, בקרוב אצלי.

רק לא הבנתי חייב להיות פורט בתיבה או שאפשר גם אטומה?

מקס.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

סחתיין

אתה יכול לצפות אותה גם עם טפט שחור עם גימור כזה של עץ כמו של תיבות של רמקולים של בית משהו כזה

DSC01161.jpg

DSC01162.jpg

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זה לא סתם פתח, זה פורט, זאת תעלה שמגיעה כמעט עד לסוף הרמקול.

שנייה אני אצרף תמונה של הרמקול מבפנים בשלבי הבנייה.

אמיר

21052008372 (Medium).jpg

21052008373 (Medium).jpg

פורסם

טוב, תתעלם מהה"פ ששלחתי לך.

לכל המעוניין - הנפח המומלץ לפולס הוא 16.2 ל' בתיבה עם פורט בקוטר 10 ס"מ על 44 אורך :shock:

עם זאת, גם פורט בקוטר 5 ס"מ ובאורך 9 ס"מ יעשה את העבודה בסדר גמור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי WINISD ככל שתגדיל את התיבה תקבל יותר באס ב-16 ליטר יש לך הנחתה רצינית כבר בנמוכים. בכל אופן ב20 ליטר הגרף נראה כמו התמונה שהעלתי.

אמיר

פורסם

תתחדש, נראה לא רע ובטוח נשמע מצויין.

הערה קטנה ברשותך:

מאחר וזה לשימוש ביתי, flush mount יכול היה להיות רעיון טוב יותר.

ז"א או חיבור המיד מתוך התיבה על הדופן הפנימית (כך שאינו בולט החוצה כמו בהתקנה על הדופן החיצונית)

או פלטה נוספת עם חור גדול יותר לביצוע flush מושלם.

ונראה שטעית בחישוב של אורך הפורט, אלא אם כן תכננת כך שהפורט יהיה קצר יותר מהתיבה? :?:

מברוק.

פורסם
לפי WINISD ככל שתגדיל את התיבה תקבל יותר באס ב-16 ליטר יש לך הנחתה רצינית כבר בנמוכים. בכל אופן ב20 ליטר הגרף נראה כמו התמונה שהעלתי.

אמיר

winisd תוכנה לא מדוייקת.

איננה מחשבת נפחי פורט, ובכלל השימוש בה התגלה לי תמיד... קלוקל משהו.

אולי סתם בשביל הכיף תתנסה עם משהו יותר איכותי ומקצועי.

bass box pro

פורסם

שיחקתי קצת עם הגרף, ולא ש 20 ל' רע, אבל 16 יותר מומלצת (Q=7.07, באטרוות').

חוץ מעניין התדרים יש לך גם עניין של Group Delay, מה שאפשר לתרגם ל"מריחה" (חרא של תרגום, אבל בערך). אם לצורך הדוגמה היית בונה ביתה של 40 ל' הייתה מקבל בס חזק, אבל הוא היה מדוייק כמו סאב 12" של קליפורניה בום וכל קשר בינו לבין המוזיקה היה מקרי בהחלט.

תיבה של 20 תיתן לך לך תוצאה יפה, אך לפי התוכנה תיבת 16 תהיה קצת יותר מדוייקת.

יש לך הנחתה של 3 DB ב 55 הרץ, שזה די והותר לרמקול. ממילא תדרים נמוכים מאלה אנחנו כמעט ולא שומעים, מה גם שלוופר של הטמפו \ פולס קשה מאוד "לרדת" אחריהם.

בכל מקרה אני אשמח לשמוע את חוות דעתך לאחר סיום ההתקנה והחיבור למערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמע אחי ***אם הוא אחיך למה שלא תגיד לו את זה בבית? אתה אפילו תזכה לשמוע ראשון את הרמקולים*** אהבתי!!! וואלה יפה יש לי אבל משהו שאולי ישפר מבחינת מראה תכסה את החור הזה למטה בעזרת רשת כמו של המכוניות זה יכול לצאת בנזונה!

פורסם

זה מגבר אינטרגרייטד ולא רסיבר .

אני אעלה תמונה בקרוב. תעשה חיפשו MARANTZ MODEL 1120

אני אעזור לך. המכשיר http://www.audio-extasa.eu/marantz-1120-amplifier-p-335.html

פרטים. http://www.classic-audio.com/marantz/1120.html

וטעות שלי 1973 ולא 1963.

בקשר לפלטה נוספת מעל כדי להשקיע את הדרייברים נשמע רעיון טוב מאוד. אבל אני אעלה תמונה חדשה עוד מעט של הרמקול כרגע, הסרתי את הרשתות וזה נראה לא רע. הרבה פחות בולט מאשר עם הגריל.

אני עוד שניה אעלה תמונה.

בקשר לWINISD היא פשוט חישבה לי מידות של פורט מלבן בהתחשב במידות התיבה שלי. מה הכוונה שלך?

והגרופ דיליי בקושי גדל מ16 ל20 ליטר. אולי ב1.5 מילי שנייה.

אני מאוד מרוצה הרמקולים נשמעים מאוד חיים ואפילו אמיתיים. התקנה של המיד כ"כ קרוב לטוויטר פשוט עושה פלאים עם הסט הזה.

• תוכן חדש...