Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב (לילה טוב בשבילי יותר נכון).

אני מחפש אולי לקנות רכב בתקציב מקסימום של 25K (נמתח מ20 אלף), ידני וספורטיבי.

הגדרה שלי לספורטיבי: האצ'בק (5 או 3) או רודסטר ועם תאוצה טובה (דגש פה).

תנו הצעות :)

תודה רבה, אדם.

TFSI Power

פורסם

תעשה חיפוש בנושא ואז תראה שרכב ספורטיבי בתקציב כזה יהיה שחוט לגמרי.

ממליץ על סיויק ידנית, יש לה 120 סוסים בשנתונים של תקציבך, ומאיצה תוך פחות מ-9 שניות מ-0 ל-100 (לפי פרוספקט).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שיש ביד 2, מדובר על דגמים משנים מוקדמות עם מעל 200K ק"מ וגיר אוטומטי (רצית ידני לא?).

מעבר לזה, קח בחשבון שרכב "ספורטיבי" נסעו אליו על רגל כבדה על הגז. זה בא לידי ביטוי בבלאי.

אוטומט במיוחד סובל מ"לחיצות".

במילים אחרות, אם אתה קונה משהו "ספורטיבי" במחיר כזה, תכין בצד עוד 10-15K לתיקון.

המלצה שלי, אם אין לך את התקציב ליישור קו - אל תכנס לזה בכלל. חבל שהאוטו יעמוד או ייסע עם ליקויים בטיחותיים חמורים (ואולי אף ללא טסט), שכולו "מסודר" ע"י קומבינות ותשקיע בו את כל המשכורות שלך לתיקונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי אתה לא מבחין בין רכב שנראה ספורטיבי לבין רכב ספורטיבי, בתקציב של 25K הצעה חמודה לרכב בעל מראה טוב, וספורטיבי במקצת זה פולו 16V משנתונים 97-98..תעשה חיפוש יהיה לך כל הפרטים על האוטו.

• תוכן חדש...