Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שהתקציב אינו מאפשר טורבו דיזל, מה שנשאר לי זה האופציות הבאות:

1. רכב דיזל רגיל (סקסו/קסרה/קורדובה/פולו) שעבר יותר מ-200K ק"מ וכנראה שהיד הראשונה הייתה השכרה או חברה והנסיעה לירושלים תהיה איטית להחריד, אבל כאן יבוא לידי ביטוי החיסכון בדלק.

2.רכב בנזין סופר מיני עם מנוע 16V (כמו פיאסטה 1.25ל', סטארלט, קורסה).

3. משפחתית יפנית 1.6, בתקוה שהאמינות (שוב, בתקוה) ועלויות הטיפולים יחפו על הוצאות הדלק.

מדובר ברכב ידני בלבד, כאשר מה שחשוב זה בעיקר חיסכון בהוצאות. הנסועה השנתית צפויה להיות כ-30K ק"מ.

אנא עזרתכם.

פורסם
מכיוון שהתקציב אינו מאפשר טורבו דיזל, מה שנשאר לי זה האופציות הבאות:

1. רכב דיזל רגיל (סקסו/קסרה/קורדובה/פולו) שעבר יותר מ-200K ק"מ וכנראה שהיד הראשונה הייתה השכרה או חברה והנסיעה לירושלים תהיה איטית להחריד, אבל כאן יבוא לידי ביטוי החיסכון בדלק.

2.רכב בנזין סופר מיני עם מנוע 16V (כמו פיאסטה 1.25ל', סטארלט, קורסה).

3. משפחתית יפנית 1.6, בתקוה שהאמינות (שוב, בתקוה) ועלויות הטיפולים יחפו על הוצאות הדלק.

מדובר ברכב ידני בלבד, כאשר מה שחשוב זה בעיקר חיסכון בהוצאות. הנסועה השנתית צפויה להיות כ-30K ק"מ.

אנא עזרתכם.

205 94' ומעלה

פונטו דור ראשון S75

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

אתה יכול חופשי למצוא לעצמך רכב דיזל. רכבים שהם בנויים לנסיעה יומיומית כמו רנו קנגו,סיטרואן ברלינגו,ויש גם פג'ו לא זוכר מה הדגם. בתקציב שלך כמובן הקילומטרז' יהיה גבוה

בהצלחה

פורסם

אני לא ממליץ לקנות מסחרית בסכומים כאלה - הרכב יהיה גמור, לא תצא מהמוסכים.

אם כבר דיזל- סיטרואן סקסו, פולו או קורדובה SDI (רק לא מונית לשעבר).

במסחריות צריכת סולר 1:13.

פולו/ קורדובה SDI צורכות 1:18.

סקסו עוד יותר חיסכונית אבל, לדעתי ,פחות אמינה.

אם תקנה רכב דיזל תחפש לך תחנת דלק שנותנת הנחה גדולה לסולר כי מחיר מלא של ליטר סולר כבר עבר את 9 ש"ח.

וגם צריך הרבה סבלנות ומזל כדי למצוא רכב דיזל במצב טוב בתקציב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום

קסארה ט"ד שמורה ומטופחת תתן לך מענה מצויין (עד 15 ק"מ לליטר) מברלינגו וכו תתרחק אחזקה יקרה ומנועים חלשים

אני הייתי מחפש איזה שרייד ידנית או סוויפט או סופר לנסר ומקבל חיסכון יחסי בדלק עם אמינות (שים לב גם לאחר הנחת מזומן בחלק מתחנות הדלק הסולר יותר יקר מהבנזין).

• תוכן חדש...