Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר חישובים כלכליים החלטתי לעבור לדיזל

מצאתי את הרכב הזה: סיטרואן קסארה דיזל 2004 מליסינג כ 3000 ש"ח מתחת למחירון

2 שאלות:

מה אתם יודעים על הרכב הזה: עלות הטיפולים, תקלות נפוצות ועלותן איך היא על הכביש על מה להסתכל וכו'

כאשר אני לוקח רכב מליסינג מה עליי לבדוק? איך אני יכול לדעת האם הרכב עבר תאונות, טופל בזמן, כמה אנשים נהגו עליו? יש עוד דברים ששכחתי?

תודה!!

פורסם

כרכב מדובר על עסקה מעולה לאור מחיר המחירון המצחיק של הרכב.

מנוע ה HDI ידוע כמנוע אמין במידה וטופל בהתאם לספר , עם שמנים איכותים (אשר משמנים גם את מניפת הטורבו).

ברגע שהרכב מגיע מליסינג יש לבדוק בצורה מדוקדקת את ספר הטיפולים של הרכב , ואת מצב הטורבו בעיקר.

לגבי מחיר הרכב, רכבי ליסינג במיוחד סיטרואן "זוכים" למחיר נמוך , תתמקח על המחיר 3K מתחת למחירון היא בדיחה לא רעה להתחלה, יש להוריד מהמחירון בין 12%-17% , ולדרוש תיקונים במוסך מורשה של כל מה שימצא פגום בבדיקה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

17% ממחיר המחירון המשוכלל - זה מה שיורד באמת? בכל הרכבים שבאים מחליסינג או רק קסארה?

פורסם

בשביל רכב טוב ומטופל הייתי משלם גם מעל המחירון.

בכל מקרה - קודם כל יש להוריד בסביבות 15% מהמחירון הרגיל עבור הליסינג.

אח"כ צריך להתחיל להתמקח הלאה, להוריד עוד כמה אלפים, לפי יכולת המיקוח.

לוי יצחק ששוחט את האוטו ומחירי הדלק המטורפים גורמים לעליית הביקוש לקסארות.

כנראה שאחרית הימים מגיעה, כי בזמן האחרון עוצרים אותי ברמזור ושואלים אם אני מוכר...את הקסארה 98 דיזל שלי.

• תוכן חדש...