Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפלאוז שנת 92..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה דעתכם על דיהטסו אפלאוז שנת 92 אוטמטית הדגם הרגיל (ללא תוספות, בלי ח"ח וכו)?

הרכב עשה 185000 ק,מ יד רביעית.

אמינות, טיפולים, אחזקה וכו...

תודה

פורסם

יש לי אחת כזאת, שנת 91'. הרכב מאוד מאוד אמין, ורואה מוסך רק בטיפולים. שלי עשתה פחות ק"מ ככה שבעיות עם הגיר אין לי, אבל ברכב ישן מומלץ לבדוק היטב את הגיר האוטומטי.

המחלה של כל הדייהטסו היא רגישות גדולה מאוד למי ברז ברדיאטור- צריך לבדוק שהשתמשו בנוזל קירור יעודי. שימוש במי ברז גורם נזק לראש מנוע.

"ai motoare capul doare"

פורסם

רוצה להצתרף להמלצה על אפלאוז. תעשה חיפוש בפורום, בזמנו פרסמתי נתוני פרספקט שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ דווקא על הדגם הידני LS או גבוה יותר,בLS יש הגה כח שמוסיף המון לאומת הדגם L הפשוט,התיבה הידנית פשוט פינוק והאוטו נוסע מצויין.

התיבה האוטומטית רגישה במיוחד לאור העובדה שהרכב ישן יחסית,וגם דיי מסרסת את המנוע המצויין.

שוב כמו שאמרו קודמיי יש לבדוק שהשתמשו בנוזל קירור יעודי בגלל בלוק אלומיניום שמאוד רגיש למיי ברז ואלול לגרום לתיקון מנוע יקר.

ממליץ לחפש רכב שמור יחסית עד כמה שניתן עם הסטוריית טיפולים

פורסם

צריך לבדוק טוב טוב באוטו את מערכת הקירור של המנוע

היצרן הזה בדגם הזה נוהג להתחמם פמעים רבות.

ידוע שיש לאוטו הזה תופעות התחממות במנוע.

בנוסף חובה עליך לבדוק את הגיר של האוטו .

אם האוטו עבר שיפוץ בגיר או שהגיא הוחלף כמובן שאל תתקרב לאוטו.

פורסם
צריך לבדוק טוב טוב באוטו את מערכת הקירור של המנוע

היצרן הזה בדגם הזה נוהג להתחמם פמעים רבות.

ידוע שיש לאוטו הזה תופעות התחממות במנוע.

בנוסף חובה עליך לבדוק את הגיר של האוטו .

אם האוטו עבר שיפוץ בגיר או שהגיא הוחלף כמובן שאל תתקרב לאוטו.

בולשיט !!!!!

לי יש אפלאוז דומה משנתון אמנם קצת יותר מתקדם (97) אבל הרכב הזה התחמם פעם אחת בלבד בעלייה וגם זה רק בגלל טרמוסטט שנתפס ומעבר לכך לא נגרם שום נזק.

אם מערכת הקירור ברכב מתוחזקת היטב :צינורות תקינים,רדיאטור,מטופל בנוזל קירור ללא נזילות אין שום סיבה בעולם שהרכב יתחמם סתם כך.

יש עוד הרבה סיבות להתחממות אבל הן אוניברסליות לכל רכב גם לרכב חדש יחסית.

מה שנכון באמת זה שאם ברכב השתמשו במי ברז במקום נוזל קירור תברח כל עוד נפשך בך.

נכון שעדיף לקנות גיר ידני ובשנתונים הנמוכים דווקא יש מבחר אבל אף אחד לא יספר לך אם הוא החליף /שיפץ גיר אלא אם יש לו אינטרס (נניח לצורך העניין שהשיפוץ נערך לפני המכירה,מה שמבטיח מעט שקט נפשי).

דווקא אם הגיר מקורי ולא תוקן זה מתכון לצרות מה עוד שמכוני הבדיקה ה"חביבים" שלנו בישראל רובם אינם נותנים אחריות על הגיר האוטומטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם שלנו, שנת 91, לא התחממה אפילו פעם אחת, למיטב זכרוני. אגב, עוד דבר שכדאי להזכיר, הגיר האוטומטי בשנים הללו הוא בעל שלושה הילוכים בלבד, ומסרס מעט את הרכב.

"ai motoare capul doare"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כל מה שהוסיפו קודמי נכון.

אני בגישה שבדרך כלל רכבים שחוצים את ה- 150000 ק"מ לא כדאי לגעת כי אז כמות התקלות והבלאי עולים בצורה חדה.

פורסם

האפלאוז שהייתה לנו במשפחה נפחה נשמתה בקילומטראז' צנוע של 341,000 (וגם זה בשל תאונה). למותר לציין כי האמינות הייתה מופתית, כל אשר הוחלף, למעט חלקים הדורשים החלפה תקופתית, היו אלטרנטור ומשאבת מים, שניהם אחרי 280,000 ק"מ. המנוע לא נפתח מעולם ולא הראה סימני ירידה בביצועים או חוסר סחיבה. רכב שטופל כיאות אין מה לחשוב מקילומטראז' גבוה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שלום גם אני מתכנן לקנות רכב בקרוב.

אז האפלאוז נכנסת לי בול בתקציב גם,אז רציתי לדעת רק אם החלפים שלו יקרים,או אם התיקונים שלו יקרים.

תודה רבה:wink:

• תוכן חדש...