Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הרכבתי אצל חבר בפיג'ו 106 קומפוננט של JBL GTO6507 עם מגבר GTO504, הקומפוננט מוציא באס ואני לא מבין למה, אם מישהו יכול לתת רעיונות אני אשמח.

אגב הר"ד הוא פנסוניק 3305.

תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הטוויטרים עובדים בסדר גמור, על מה צריך להיות הקרוס של המגבר ? HPF או FLAT ?

ב2 המצבים של הקרוס הוא מוציא בסים :(

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

סביר להניח שבמצב HPF במגבר הוא עדיין חתוך נמוך( תלוי מאיזה תדר מתחיל תדר החיתוך של המגבר סביר להניח שמשהו כמו 35-50HZ) במצב כזה הקומפוננט עדיין יוצא באס!

חוץ מזה שאין שום דבר רע בזה שהמיד מנגן גם קצת באס. זה אמור להיות ככה.

תנסה לשנות במצב HPF את נקודת חיתוך של הקומפוננט.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מה הבעיה שהקומפוננט מנגן באס

זה לא אמור להיות ככה ? מיד באס

דרך אגב בישביל מה יש קרוס זה הרי מביא תתדרים הנכונים לטויטר ותתדרים הנכונים ל מיד אז זה בסדר אני מאמין

פורסם

הקרוס הפסיבי חותך רק את הנ"ק העליונה המחלקת בין התחום הגבוה של המיד באס לתחום הנמוך של הטויטר

בשביל לחתוך את הקומפוננט מלמטה, צריך להפעיל HPF או במגבר או בHU וכך המידבאס לא ירד נמוך מידי -

- מי אמר שזה רע :twisted:.

• תוכן חדש...