Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפשריות שלך כמו שאמרתי אתמול.

לפצל ולפצל RCA. מהרדיו דיסק פיצול ואז 2זוגות ארסיאי לאחורה למגברים. אחד לסאב אחד למגבר של הקומפוננט עם עוד פיצול..

או לקנות קרוס עם אפשרות חיתוכים שזה יהיה מעולה בשבילך

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אני הסתמכתי על הסכימה שהוא צירף, תבדוק שוב ותראה שהתאוריה שלי נכונה, אם הוא לא שרטט נכון אז זה משהו אחר.

פורסם

אנשים אתם לא יודעים או לא בטוחים במשהו אל תגיבו!

איציק צודק במאה אחוז. הבעיה היא בפיצול.

כרגע הקומפוננט שלך מחובר לא נכון וגם סאב.

נבעיה היא בפיצול.

פשוט תחבר את החוט האדום אם הוא השמאלי למעלה בחיבורים אם הוא ימני למטה, וכך גם אם החוט הירוק.(במגבר הראשון שממנו יש פיצול לסאב מהיציאה L.OUT)

פורסם

איציק, אם אני מבין אותך נכון אתה אומר שצריך לפצל את ערוץ ימין (מה RCA שמגיע מה HU) לשתי הכניסות של ערוצי ימין במגבר,

ואת ערוץ שמאל לפצל לשתי הכניסות של ערוצי שמאל במגבר.

זה חיבור נכון רק במידה שלא מגשרים. כאשר הקומפ מחובר בגישור, חיבור כזה ימנע מהקומפ לנגן בסטריאו (נבדק בפועל).

תקן אותי אם אני טועה.

עומר, מה שאתה טוען נשמע לי נכון בעיקר לאור העובדות בפועל.

מה שאני לא מבין, זה למה המגבר (4 ערוצים) כזה "טיפש", אם הוא תוכנן לעבוד בגישור איך יכול להיות שכשהוא מחובר בגישור הוא נותן ביציאה למגבר נוסף רק ערוץ ימין או שמאל?

זה ככה בכל המגברים שיש להם חיבורים כמו שלי?

שי.

פורסם

זה לא המגבר דפוק ככה הוא אמור לעבוד בגישור.

יש לי מגבר דומה וזו צורת החיבור לשני ערוצים, אם היה לי סורק היתי מראה לך.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...