Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וופר אלייט 5.25 מול K2P 6.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אז החלטתי שאני זונח את ההייבריד ומכוון קצת גבוה יותר.

את הK2P (את המיד) שמעתי ואני אוהב אותו והוא נותן פאנצ'ים ובאסים חזקים בסביבות ה80 HZ כמו שאני אוהב.

את האלייט 5.25 לא שמעתי.

עכשיו השאלה היא, למי ששמע ויש ניסיון.

ההתקנה תתבצע בדלת ולא בשום תיבה. הדלת כמובן אטומה.

האם יכול להיות שהאלייט נגיד "ייתן בראש" יותר טוב מK2P בהתחשב בגדלי הממברנה?

הXMAX של הK2P הוא 5 מ"מ בעוד שהXMAX של האלייט הוא 8.5 מ"מ!

מעבר לזה, זה נתון בנתוני הוופר מרמז על הנפח שבו אמור לעבוד הוופר. הבנתי מאיש של מורך שזה אחד מהנתונים עם הQ אבל אני לא סגור איזה מהם.

זה קישור לנתונים של האלייט elate sw 5

http://morelhifi.com/support/pdf/mobile/WOOFERS.pdf

ופה יש קישור לנתונים של הוופר של הK2P

http://www.focal.tm.fr/

כנסור לcar audio

speakers

K2p

ואז לדגם, יש שמה קישור לMANUAL

תודה רבה על כל העזרה

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

למה אבל אתה משווה את הוופרים במידות שונות ?

המיד של הפוקל יתן יותר באס יותר פאנציות . האלייט יותר מוזיקלי וטוב הרבה יותר בתחום המיד הגבוהה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ולמה אלייט 5.25 ולא 6.5

אם לא אהבת את ההיבריד לא ניראה לי שאתה תסתדר עם האלייט קל וחומר שאומרים שהוא צריך פחות נפח.

בהייבריד היה חסר הבאס באלייט ניראה לי שיהיה לך עוד יותר חסר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תאכלס אם לא אהבת את ההיבריד אז אתה לא תאהב את האלייט.

אמיר,אתה צריך פוקל או מידים של הרץ היי אנרגי.. היום שמעתי אותם אצל מקסים במגוון חיתוכים והם נישמעו בידיוק כמו הFNQ שלי(רצחניים).

פורסם

ההי אנרג'י מאוד נחמדים, אבל בכל זאת לא קולעים לגמרי כי בתחום הגבוה של המיד הם לא עושים את העבודה.

אני יודע שממש מזמן שמעתי אצל שלו אלייט 6' ומאוד התרשמתי למרות שהיה איטום, אבל אז גם הייתי בתול אודיו ככה שיכול להיות שהיום זה ישמע לי פחות טוב.

אוקי, נשנה את השאלה.

אני מחפש פשוט מיד שיבעט טוב ויתן לי פאנץ' חזק בתחום ה80HZ ככה. כדי לגרור את הבמה קדימה.

חשוב מאוד שינגן בנפח דלת טוב! לא תיבה ולא כלום! מודע לזה שבתיבה כל מיד ישמע יותר טוב,אבל אני לא מעוניין לעשות את זה.

אמיר

פורסם

מאוד מוזר לי איך ההייבריד מתנהג אצלך ברכב, אבל לדעתי זה בגלל שאתה לא פאסיבי.

אצלי, תאמין או לא, ההייבריד ירד גם ל 50HZ, ובטח ובטח שהיה מצויין ב 80HZ.

פורסם

אין לי אפשרות לעבוד כרגע אקטיבית ופאסיבית זה מה שאני יכול לתת.

אני מחפש משהו שיכול לחיות עם זה.

אמיר

פורסם

אני ניסיתי את האילייט ברכב שלי גם על 32 הרץ והם ניגנו יפה מאוד, בלי לעוות.

זה שהתיבות כמעט התפרקו והבמה קצת ירדה למטה זה משהו אחר :?

אבל האילייט 6.5 בתיבה 7 ליטר מנגנים יפה מאוד ב80 הרץ וגם ב50 הרץ הם נותנים תוצאה יפה

ב30 הרץ אתה לא ממש צריך סאב ברכב :-P אבל אתה צריך דלת של שרמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמיר תנסה אולי להחליף את הקרוסים בקרוסים של הפולס , לך תדע ...

אצלי הטמפו בועטים כמו חיות רעות גם ב 50 ... 60 ... נקי מאוד עם האיטום .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טל, אתה לא יודע ממש מזה חיות רעות. והטמפו בטוח לא בועטים יותר מידי, ולא עומדים בציפיות שלי מהוופר מהסיבה הפשוטה שהם פשוט חלשים מידי ולא יעמדו בדרישות שלי. ההיבריד עומד בדרישות של העוצמה אבל לוקה בחסר בבאס.

ו50HZ בטמפו אני מבטיח לך שב-15 שניות על המגבר שלי הם חוזרים לבורא מהם מאוד.

אמיר

פורסם

לא אם ה GAIN מכוון כמו שצריך :) המגבר שלך לא רחוק משלי , אני לא מאמין שיש הבדל שמיים וארץ בין 150 ל 125 ( וגם נדמה לי שהוא קצת underrated כי גם כשכיוונתי עם רב מודד יותר מ 125 RMS זה היה נקי וחלק כשזה הראה לי 140 RMS , פשוט הטוויטרים של הסאונד סטרים עמדו למות :) )

תראה הם סובלים ממני התעללות מאסיבית בתדרים נמוכים וחתוכים במגבר על איזה 60 ... המערכת לגמרי על FLAT , ועדיין יש באס מטורף מהם , אתה יכול להגיד אותו דבר ? יותר מזה ? מה אני צריך יותר מזה אם אני יכול להגביר עד 35 ולשמוע נקי אבל בכל זאת זה יותר מדיי חזק בשבילי ואני שומע על 32 :) אצלי אין טעם להגביר עוד , בניגוד לאחרים שרוצים עוד אבל המערכת לא מסוגלת לתת נקי מבלי להשתגע או שהממברנה תנגח את הדלת

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אין מה לעשות, זה מה שאני מחפש. לא סתם עוצמה אלא וופר שירגיש עוצמתי שידחוף לך את הצלילים לפנים! לא יודע איך להסביר את זה יותר טוב. לא מחפש רעש. מחפש סאונד עוצמתי.

אמיר

• תוכן חדש...