Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום הפכתי את הרכב בניסיון למצוא מעבר נורמלי ל+ של המגבר דרך קיר האש

אין... גם איפה שאפשר לקדוח יוצא נמוך מידי וצמוד למנוע ולמכלולים

הדבר הטוב ביותר שראיתי (או הרגשתי עם היד) זה מעבר החוטים למחשב הרכב שיושב ליד בקבינה

אני חושב לנסות לחורר את הגומיה הזאת ולהעביר דרכה אבל די מפחד מההשראה החשמלית ליד המחשב

אם יש למישהו נסיון עם הדגם הזה - מאוד יעזור!

בתודה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תעשה זאת בחושך , תבקש מחבר שלך שיכוון פנס חזק לקיר האש מקידמת הרכב ואתה מתחת ל DASH תנסה לראות ניצוץ ... איפה שהאור עובר , החוט עובר :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני חושב לנסות לחורר את הגומיה הזאת ולהעביר דרכה אבל די מפחד מההשראה החשמלית ליד המחשב

אני לא חושב שיהיה לך השראה אצלי אני העברתי ככה דרך הגומייה וגם אצל שני חברים בסופר לאנסר ואין שום השראות ולא רעשים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אתה יכול לקדוח עם בורג קודח קצר מאוד דרך קיר האש מהצד של הקבינה וככה יהיה לך הרבה יותר קל להגיע וגם הסיכוי שתפגע במשהו מהצד השני קטן יותר.

מציע לך לבדוק ביחד עם חבר בעזרת נקישות אצבע בדיוק איפה זה יוצא מהצד השני ואז לקדוח.

אחרי זה אתה יכול לקחת מקדח קוני (בצורת חרוט שמתרחב) ובעזרת מברגה (חזקה) להרחיב את החור לקוטר הרצוי מבפנים - בצורה כזאת הסיכוי שתעשה נזק הוא ממש קטן אפילו אפסי.

בסוף אתה לוקח גומיית מעבר ושם על הקדח.

או לעשות חריץ עם סכין יפנית בגומייה של הצמה הראשית משני הצדדים ולהעביר את החוט דרכה - זאת שיטה מאוד נוחה ומאוד מקובלת לצערי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי בדיוק מאיזו השראה אתה בדיוק מפחד? השראה של כבל הפלוס על המחשב או השראה של המחשב על כבל הפלוס?

בכל מקרה לדעתי אין שום צורך לפחד מהשראה של אף אחד מהם כלפי השני.

מיכו.

פורסם

בסוף הסתדרתי :mm_wink:

עכשיו רק סיימתי את ההתקנה ובסוף כשירדתי עם מקדחה גיליתי בצד הדלת (ליד הצירים) פתח ישירות לקבינה

משם הכול רץ פחות או יותר בסדר (טיפה אילתורים :-))

היו כמה פלסטיקים שלא הצלחתי לפתוח הברגים כמעט איבדו את צורת הראש (פיליפס)

מה עושים במצב כזה?

והמון תודה לכול מי שעזר!

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
אדי מה זאת אומרת לצערך למה אתה מיתכוון

זאת אומרת שאני לא אוהב להגיע למצב שאני צריך לעשות קרע בגומיה - זה לא תקין ומדובר בצמה הראשית של מערכת החשמל - לא ממש מוצא חן בעיניי לפגוע בשלמות של הצמה הזאת.

דווקא בטויוטה אצלי זה הפתרון שהשתמשתי בו בשביל להעביר את ה4 גייג' - שמתי המון סיליקון שחור באזור שעשיתי את החריץ בגומייה.

בלאנוס עשיתי קדח כמו שתיארתי מקודם בקיר אש.

ובפיאסטה הצלחתי להעביר איכשהו דרך תעלות הניקוז שליד השמשה הקדמית ובתי הגלגלים לתוך הקבינה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...