Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום.

כאמור בכותרת, בהפעלת מזגן, ולאחר זמן מה, לא מיידית (המזגן בינתיים עובד וגם מקרר כהלכה), מופיעות מעין רעידות לא נעימות.

עם כיבוי המזגן - הרעידות נעלמות.

הרעידות הנ"ל אינן מלוות ב"גמגום" של המנוע מבחינת הסל"ד (לא נראה לי לפחות), אלא מין טרטור מתמשך ולא נעים (לאיברי הגוף הפנימיים :-()

בתחילה חשדתי במאווררים (לא ממורכזים אולי) - אבל זה נשלל (אלא אם כן קורה להם משהו במשך הזמן).

אשמח לחוות דעתכם (למי לפנות- מוסך/מזגניסט ?) בתודה מראש !

alfa 156 2.5.

פורסם

מדחס מזגן מפעיל עומס על המנוע ולכן קיימת אפשרות שהתושבת מתקשה להתמודד עם העומס הנ"ל. בעמידה, מחוץ לרכב, אתה שומע רעש כלשהו מאזור רצועת האביזרים (אם עומדים מול מכסה מנוע בצד שמאל למטה) בזמן התופעה ? כדאי שתוודא את העניין כי יתכן והבעייה נעוצה במדחס (הייתי כבר בסיפור הזה:-(). הסל"ד בטוח לא "מקפצץ" קצת מעלה ומטה ?

מדובר על אוט', נכון ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אכן הרכב אוטומטי (לצערי :cry:).

לגבי הסל"ד - אני כמעט ובטוח שאין קפיצות (אבל אבדוק בכל זאת שוב וגם את עניין הרעש).

הבנתי את השערתך בקשר לתושבות, אבל בכל זאת הרעידות מתחילות לאחר זמן של 15-20 דקות מהפעלת המזגן, וזה לא כ"כ מסתדר לי עם התושבות, ויותר עם המדחס אולי.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...