Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב היום אני מקווה לסיים את המעכרכת שאני כבר בונה קרוב ל7 חודשים (קניתי החלפתי השתגעתי בניות עניינים).

הטווטר שלי הוא MT22 כמצויין בחתימה והסט יוגבר בבי אמפינג.

השאלה שלי היא כזאת

לפי מורל הMT22 טוו התדרים שלו הוא 1600-25k

אבל גדול הFS שלו עומד על 950.

האם זה אומר שאני יוכל לחתוך אותו על נניח 1000 לדוגמא?

והאם יהיו השפעות מיוחדות או צריך לעות משהו קודם לכן ?

תודה מראש דוד

פורסם

למה שתחתוך אותו על 1000 אם הוא לא מסוגל להפיק את התדר?

כבר ב 1600 תהיה נפילה משמעותית בעוצמת התדרים שהוא מפיק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תחתוך אותו ב900 ואתה תקבל ריח שרוף בפחות מ5 שניות.

הטוויטר הזה מהנסיון שלי לא נשמע נקי בין ה1800 ל2000 הרץ וגם בתדר חיתוך שכזה הוא ממש לא עומד בהספק שהוא מוצהר עליו - לא צריך לספק לו בתדר חיתוך שכזה יותר מ50 RMS (למען האמת לא צריך לספק לטוויטר הזה בשום מצב מעל 50 RMS - אצלי הוא עובד על 20 ונשמע מדהים - חתוך ב3500, אבל יש לי מערכת שלושה חלקים).

אני הכי אהבתי את התוצאה שלו כשהוא היה חתוך ב2.5 קילו, הוא נהיה ממש נקי וכבר אז הוא מתחיל גם להיות נעים לאוזן.

תשים לב שככל שתחתוך טוויטר יותר גבוה, הוא יהיה פחות צעקני - בגלל שהוא מנגן פחות מיד ולמען האמת טוויטר לא ממש מנגן מיד - הוא צועק מיד.

אלא אם כן יש לך טוויטר קצת יותר טוב כמו הסופרימו אבל גם אז לדעתי זה עדיין נקרא לצעוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא לא יישרף אחרי 5 שניות, אבל למה לחתוך אותו כל כך נמוך?

כמו שאדי אמר ומנסיון עם כמעט כל סדרת ה MT - הם פשוט נשמעים טוב יותר מאיזור ה 2.5 ומעלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב תודה עד כאן ואגב איך הטווח תדרים מתחיל מ1.6khz והFS שלו נמוך יותר? זה הגיוני ?

ופשוט רציתי לתת לווםר לנגן פחות תדרים ושינגן בעוצמה את התדרים הנמוכים יותר.

פורסם

מה נשמע משיח ?

קצת קשה לקבל מכל העולמות

לכן אני ממליץ לך החום להשחיל איזה מיד טוב בסט

אתה לא מבין איזההבדל שמים וארץ זה !

לתת לוופר לנגן עד 500 HZ

ולטוויטר מ3-4 KHZ

תענוג :]

מגבר 4 ערוצים כבר יש לך לטוויטר ומיד אז יאללה שדרג את עצמך :]

פורסם

האמת שחשבתי על זה אבל זה בעייה מבחינת המקום.

יש לי יונדאי אקסנט 97 3 דלתות ולמקם מיד בכזה דבר יכול להיות סיפור גם מכיוון שהוא יצטרך תיבה קטנה אמנם אבל תיבה ועכשיו פיבר כשיש לי בנייה קשיחה מעץ :\ קצת סיפור

בקרוב אני יעלה תרד ההתקנה שלי ותראה.

אם תוכל להמליץ לי איפה לשים זה יהיה נחמד

תודה

דוד

פורסם

לא כל המידריינג'ים חייבים בתיבה.

אפשר להתקין את המידריינג' בקיקפאנל לתוצאות יותר טובות ממה שאתה מדמיין:) אז בעיית מקום זה כבר לא.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המצלצתי היא לא לחתוך את הטוויטר מתחת ל 2.5K

2.8K במידת האפשר זו נקודת חיתוך מצויינת בחיתוך מדרגה שניה 12db.

ת'כלס טויטר מתחיל לנגן הרבה יותר טוב כאשר אתה מקטין את טווח התדרים שלו לסביבות ה 4K-5K עד 20K.

לכן במידה וזה אפשרי ואין לך בעיה לעשות בניה על הקורות לדג' מומלץ להשים מיד.

התוצאות יהיו שונות לחלוטין.

תוכל להעלות את טווח תדרי הטוויטר ולהוריד את נקודת החיתוך מול הוופר וככה להעלות את הבמה שלך וגם להפיק סאונד "עשיר" יותר.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אני מבין מהת'רד הזה שכולכם אומרים שעדיף שהגבול התחתון של החיתוך של הMT22 צריך להיות 2.5Khz ?

(רק בודק) .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

המלצה שלי - לא לחתוך את הטוויטר נמוך מדי. זה לא טוב לטויטר, לא נשמע טוב ואתה גם לא משיג כלום מזה.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם
הוא לא יישרף אחרי 5 שניות, אבל למה לחתוך אותו כל כך נמוך?

כמו שאדי אמר ומנסיון עם כמעט כל סדרת ה MT - הם פשוט נשמעים טוב יותר מאיזור ה 2.5 ומעלה.

איתמר.

לפי מה שאמרתה על כמה מומלץ לחתוך MT3 במערכת 3WAY?

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...