Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה תאורטית, ידוע שמקומות עבודה רבים מחתימים בעת חתימה על חוזה, גם על טופס סודיות בנושא שכר ותנאי העסקה.

האם אי עמידה בכתוב בטופס זה מובילה בדרך כלל לפיטורים?

או שזה נדיר?

רק לידע כללי, תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תלוי מה התנאים המפורטים בחוזה שחתמת ואם זה מהווה עילה לפיטרוין ללא פיצוי

לא תאמין אבל כל המידע נמצא בדפים ,שנראים מלוכלכים בדברים שנראים כמו אותיות ומשפטים, של החוזה שחתמת

פורסם

שאלה טובה.

האמת היא שבכל מקרה שכר ותנאים הם לא נושא לשיחת מזדרון ברוב החברות. לא שזה סוד גדול כי אחרי חצי שנה בחברה אתה כבר תדע לבד כמה מרוויח כל אחד ואחד, אבל בכל זאת עדיין לא שמעתי שזה הופך לשיחה.

אני מתאר לעצמי שמקום העבודה שלך יוכל להשתמש בנשק הזה נגדך, אם יראו שם לנכון לעשות את זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין מקום להשערות בחוזה עבודה, מגיע לך העתק מכל מסמך כזה או אחר שחתמת עליו

תתרץ את זה בזה שיש לך רואה חשבון חיצוני אם לא נעים לך לעמוד על הזכויות שלך

פורסם
תלוי מה התנאים המפורטים בחוזה שחתמת ואם זה מהווה עילה לפיטרוין ללא פיצוי

לא תאמין אבל כל המידע נמצא בדפים ,שנראים מלוכלכים בדברים שנראים כמו אותיות ומשפטים, של החוזה שחתמת

באמת לא יאמן,

לצורך העניין, טופס ההתחייבות לסודיות מופיע כנספח, ולא רשום אם הוא עילה לפיתורין-"אני מתחייב לשמור על סודיות בלה בלה..."

צביקה , אם זה לא נושא לשיחה, איך יודעים אחרי חצי שנה את השכר של כולם, השערות?

תודה.

פורסם

שרגאמן - דובר על סודיות בנושא השכר והטבות נוספות מול שאר העובדים. לא מולך או מול הרו"ח שלך.

עמית - תלוי במקום העבודה.

יש מקומות שבהם לוקחים את נושא סודיות השכר בצורה מאוד קפדנית.

בעיקר כי זה יכול לגרום למישהו שעובד איתך במחלקה לבוא ולבקש השוואת תנאים או לגרום למירמור מצד עובדים אחרים שיחשבו שלא מעריכים אותם ולכן מקפחים אותם בשכר.

נושא השכר, בהרבה מקומות, משתנה מאדם לאדם ולאו דווקא זהה בין אנשים שונים באותו תפקיד.

בין היתר בשל וותק במקום העבודה, תנאים שהיו לעובד/ת במקום העבודה הקודם, השכלה מקצועית/אקדמאית וכן הלאה.

ובכל מקרה, כיוון שהטופס הזה, בד"כ, הינו חלק מהחוזה - הפרתו בהחלט יכולה להחשב כהפרת חוזה.

וברגע שאתה הפרת את חוזה ההעסקה שלך - החברה יכולה לפטר אותך, וגם לא מחוייבת לשלם לך פיצויים (אלה אם נקבע אחרת בחוזה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן אבל בגלל שהוא רוצה את החוזה ומתבייש לשאול אם הוא יכול לבדוק את התנאים שלו

הוא יכול להגיד שהוא רוצה להעביר את החוזה שלו לרואה חשבון שלו לתיוק בספרים שלו, וככה לא ירימו גבה

אני יודע מה אני אומר, תודה

פורסם

דיסקובר תודה על התשובה.

שרגא אני לא מתבייש מכלום.

דיברתי על התחייבות, לא מפורט עונש לכל הפרת התחייבות.

• תוכן חדש...