Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במוסך אמרו לי שלבנתיים אני יכול להשאר בלי טרמוסטט בגלל שעכשיו חם ולקראת החורף הבא אני יבוא וירכיבו לי טרמוסטט מקורי עם המעלות הנדרשות.

המוסך הזה כנראה לא מקצועי. הם התקינו לך טרמוסטט לא מתאים,

וזה גרם להתחממות של הרכב.

במקום לפתור את הבעיה, הם עקפו אותה, והוציאו את הטרמוסטט.

לכן כדאי לך ללכת למוסך שמבין בפיאט, ולהתקין טרמוסטט מקורי

חוץ מזה, אתה אומר שהחליפו לך הרבה חלקים של מערכת הקרור,

אם זה היה מוסך נורמלי, בקלות הם היו מוצאים שהתקלה היא

טרמוסטט תקול.

תחליף מוסך כמה שיותר מהר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המוסך שהלכתי אליו היום זה הפעם הראשונה שאני הלכתי אליהם בדרך כלל הייתי הולך אל בני דודנו (הערבים) ושם גם החלפתי את הטרמוסטט ואת כל שאר החלקים .

ובלי שום קשר את היוניט של המאוור ואת הרדיאטור ואת היוניט שעון חום אני החלפתי לבד כאשר קניתי , כי הרדיאטור היה נוזל והשעון חום היה משחק סתם ככה והמאוור היה עובד ב70 מעלות (הכוונה לחום מנוע)

פורסם

אין שום בעיה לנסוע בלי טרמוסטט בקיץ ,רק פשוט בבוקר תמחמם טיפה את הרכב .

2)טרמוסטט שלום עולה 70 ש"ח ואתה יכול לעשות זאת לבד אפילו . לשיקולך .

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

2)טרמוסטט שלום עולה 70 ש"ח ואתה יכול לעשות זאת לבד אפילו . לשיקולך .

נראה לי שזה מה שאני יעשה , ואת הכיסוי של הטרמוסטט שיש לי עכשיו באוטו אני ישמור לכל מקרה ששוב יהיה לי בעיות , ואז אני לא יצטרך להרוס עוד טרמוסטט.

פורסם

עידכון

אז ככה היום חזרתי מטבריה ובעליות לכיוון ירושלים שוב נתקלתי בבעיות התחממות אבל , אני חושב שהאוטו לא באמת התחמם , מהסיבה שהוא הגיע לפחות לפי השעון ל100 מעלות אבל , המיים לא נשפכו החוצה .

תתקנו אותי אם אני טועה אבל במצב שהאוטו עומד על 100 מעלות אז המיים אמורים להשפך החוצה לא??

כי אם זה המצב אז כנראה שהיוניט של השעון חום לא טובה או שהשעון חום עצמו לא טוב.

משהו יכול להסביר לי איפה בדיוק נמצא הקו של ה100 בלוח שעונים של אונו (בשביל לראות שאני לא טועה)

ועוד משהו

באמצע הנסיעה נתקלתי פעמיים במצב שדוושת הגז הפסיקה להגיב וכשעצרתי אז האוטו התכבה , יש השערות ממה זה יכול לנבוע , אולי צינוריות דלק לא טובות?? כי אני יודע שיש לי צינורית דלק שמובילה מהפילטר לבית מצערת שהיא כבר יבשה ועשתה את שלה.

פורסם

אני מוסיף תמונה שסימנתי בה עד איפה החום הגיע בשביל שתוכלו להגיד לי אם ההשערה שלי שהשעון מזייף נכון בגלל שהמיים לא נשפכו החוצה .

dsc000198jf.jpg

פורסם

כשהחום מנוע הגיע לאותה טמפרטורה לפי השעון שלך, זה לא תקין,

אם שמעת רעש של ביעבוע מים וכל המים נשפכו החוצה מהראדיאטור אז לדעתי זו האינדיקציה הטובה ביותר לדעת אם הרכב התחמם, כי מים רותחים ב100 מעלות וכשהם רותחים אז גם שומעים את זה וגם רואים שהמים נשפכים החוצה,

אם זה לא קרה אז ייתכן שהשעון חום מזייף או היוניט חום .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

השעון לא מדוייק גם ככה, מעבר לזה סביר שטמפ' הרתיחה גבוהה מ-100 מעלות בגלל נוזל הקירור. יותר הגיוני שישנה עדיין בעיית קירור.

האם ביצעת שיפוץ ראש ואז התחילה הבעיה? יש אירוע אחר שאתה יודע להגיד שממנו התחילה הבעיה?

לגבי מה שכבר העירו- אתה בטוח שהמאוורר שהורכב מתאים?

וכל נושא בעיות השריפה שצויינו- איך הרכב סוחב?

לא יזיק לבצע שטיפה למערכת הקירור. מעבר לזה יתכן והכנפיים של משאבת המים נשחקו והספיקה נמוכה. אני לא יודע אם זאת בעיה נפוצה ברכבים כמו שלך אך יש רכבים בהם זה קורה.

פורסם

האם הרכב מתחמם בעיקר מחוץ לעיר ובנסיעות ארוכות?

אם כן, בצע בדיקת קומפרסיה. ייתכן וישנה פריצה במנוע שלא מאפשרת מעבר מים לשמן (ולכן הוא נקי) אך מאפשרת כניסה של גזים למע' הקירור.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

עשיתי בדיקה של לחץ הפוך שהראת שאין גזים במערכת הקרור ושהכל תקין במנוע , מצד שני אני גם לא עשיתי ראש מנוע באוטו ואני לא מאמין שזה שלפני עשה כי האוטו נוסע טוב והסחיבה שלו מעולה .

בנוסף לזה המאוור שהורכב מתאים לרכב כי זה המאוור המקורי.

לפני שהוצאתי את הטרמוסטט הוא הרכב היה מתחממם לי אפילו בנסיעות קצרות ובעיקר בעליות וכשהוא מתאמץ אבל מאז (להוציא את המקרה של אתמול , כולל הנסיעה לטבריה) האוטו לא הגיע לחצי הוא עמד קו לפני החצי ובנסיעה מהירה הוא ירד אפילו לרבע.

פורסם

לפי התיאור כדאי לשים טרמוסטט מקורי וחדש. זה שמנוע לא מגיע לטמפרטורת עבודה, גורם לתצרוכת דלק גדוה יותר ולבלאי גדול יותר למנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש סיבה שהמנוע מתחמם ככה זה לא צחוק .!!!

1)מתיי בדקת את המשאבת מים ?

2)נגעו לך מצישהו בזמן האחרון בטיימינינג ,דיסטריביוטור?

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

לא בדקתי את המשאבת מיים ולא נגעו לי בדיסטרביוטר בזמן האחרון

אבל היום שמתי לב למשהו היום בדקתי את הפילטר אוויר ושמתי לב שהצינורית שאמורה לתת אוויר לתוך הבית מצערת יבשה כמו קרש והתחילה להסדק בנוסף לזה אין עליה בנד שאמור להחזיק אותה שלא תצא והיא רופפת . יכול להיות שמשהו שקשור באוויר שהמנוע מקבל לא תקין וזה גורם לו להתממם בימים חמים כמו אתמול ובנסיעות ארוכות כמו שביצעתי אתמול?.

פורסם

ייתכן ששריפה לא נכונה גורמת להיתחממות אכן כן .

מהיכן אתה?

• תוכן חדש...