Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , החלפתי כבר את כל מה שאפשר להחליף במערכת הקרור , רדיאטור , טרמוסטט , יוניט שעון חום, יוניט מאוור וישנם מיים ירוקים של פרסטון במערכת הקרור.

אין איבוד מיים , האוטו לא אוכל שמן , ובכללי הוא נוסע מעולה .

היום בדקתי את שעון החום ונאמר לי שהוא תקין אם כי הבדיקה נראת לי מפוקפקת במיוחד , הוא לקח כבל כמו כבלים של התנעה חיבר אחד לפלוס ואת הצד השני לבלוק של המנוע איפה שהכוייל (הכבל לא היה מחובר לשום דבר חיצוני , ככה שאין לי מושג מה מטרתו).

יש למשהו עוד רעיונות למה אפשר לבדוק ??.

נ.ב

שאני מתכוון מתחמם זה אומר שהמחוג עובר את החצי בקו-שתיים ולפעמיים שלוש, המחוג של החום עוד לא הגיע ל100 מעלות ברוך השם.

ועוד משהו

לאחרונה ישנם רעידות ברכב בעת לחיצה על הגז בניוטרל , כל הרכב פשוט רועד מבפנים .

בדקתי תושבות מנוע והם נמצאו תקינות , ובמוסך הוא הוציא לי את הרצועה של המזגן , יש לציין שזה הפחית את הרעידות והאוטו סוחב יותר טוב מאז , זה כאילו המיסב של הרצועה הכביד על המנוע.

יש רעיונות מה זה יכול להיות??

סליחה על האורך ותודה לכל המנסים לעזור.8)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך לבדוק שמאורר הרדיאטור מתחיל לפעול בחום המנוע הנכון (כ 92 מעלות) ושהוא מסתובב בכוון הנכון, שואב אויר מקדמת הרכב דרך הרדיאטור לכוון המנוע.

כמו כן יש לבדוק את המאורר הנוסף של מעבה המזגן (שהנו התקנה ישראלית) שהוא פועל כשהמזגן פועל וגם כן שכוון סבובו נכון.

חיבור חוטים הפוך אל מאורר הרדיאטור ו/או מאורר המעבה יגרום להם להסתובב הפוך ובכך לא לקרר טוב את הרדיאטור ולגרום להתחממות המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

המאוור פועל בכיוון הנכון , והוא פועל כאשר החום מגיע חצי קו לפני החצי.

המאוור של המזגן לא פועל בגלל שהמזגן עצמו לא תקין והמדחס לא נכנס לפעולה ולכן גם המאוור שלו לא עובד..

פורסם

יכול להיות שרדיאטור סתום מבפנים ויש לשטוף אותו תחת לחץ. כמו כן מומלץ עם לחץ אויר לנקות רדיאטור מבחוץ, יוצא בד"כ מלא חול.

לא כ"כ ברור לי לפי הודעה שלך לאילו טמפרטורות מגיע המנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרדיאטור בין פחות משנה ומאז שקניתי אותו השתמשתי רק במיים ירוקים ככה שלא נראה לי שישנם סתימות ברדיאטור מה גם שהחום של הרדיאטור הוא זהה בכל חלקיו ,ככה שהאפשרות הזאת גם נשללה.

החום מגיע בין 90 ל100 מעלות , המעלות הכי גבוהות שהוא הגיע אליהן זה קו לפני ה100 (ישנו את קו האמצע = 90 מעלות , שלושה קווים קטנים אחריו וקו אחד גדול = 100 מעלות.)

פורסם

אהלן .

מנסיוני עם פיאט זה יכול להיות כמה דברים:

1)דיסטרביוטור מקדם\מאחר הצתה לא במקום וזה משפיע.

2)הכנפיים של המשאבה לא מספיק ארוכות או גבוהות (בדרך כלל בדגם הישן) והלחץ נמוך.

3)אתה ממלא מים עד הסוף ולא משאיר מקום למים להתפשט .

4)הרדיאטור שלך קטן מדיי לרכב ואתה צריך גדול ממנו .

5)שריפה לא נכונה בצילנדרים ,דטונציה עקב בעיית דלק .

בברכה.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

kawasaki, האם החלפים ששמו לך חדשים או משופצים?

אם הם משופצים/משומשים, יכול להיות למשאל שטרמוסטט תפוס במצב חצי פתוח או כמו שאמר קודמי משאבת מים לא יוצרת לחץ מספק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

החלקים הם חדשים לגמרי אני קניתי אותם.

אהלן .

1)דיסטרביוטור מקדם\מאחר הצתה לא במקום וזה משפיע.

אם תוכל להסביר יותר

3)אתה ממלא מים עד הסוף ולא משאיר מקום למים להתפשט.

אני משאיר מרווח למיים להתפשט ושמתי לב שגם שאני לא משאיר אז הפקק מוציא את השאריות.

4)הרדיאטור שלך קטן מדיי לרכב ואתה צריך גדול ממנו .

מה זאת אומרת קטן? אני קניתי רדיאטור בדיוק כמו המקורי.

פורסם

אני לא מבין גדול בנושא אבל יש לי פיג'ו 205 בערך עם אותה בעיה ולפי מה שאמרו לי יש מצב שאני אצטרך לעשות ראש מנוע אז שווה לבדוק

פורסם

אין איבוד מיים , האוטו לא אוכל שמן , ובכללי הוא נוסע מעולה .

לעשות ראש מנוע אז שווה לבדוק

כפי שרשם kawasaki, אין איבוד שמן ומים, לכן סבירות שיש סדק במנוע מאוד נמוכה.

רעיונות נוספים שעולים לי בראש בקשר לתקלה, זה שיש סתימה בתוך תעלות קירור בתוך מנוע, ייתכן שצריך לנקות תחת לחץ.

בנוסף, אולי בכל זאת משאבת מים אינה מהדגם המתאימם והיא למשאל ממנוע 1.1.

כמו כן שווא לבדוק עניין של סיבובי סרק ותערבובת שמגיעה למנוע, אם היא ענייה מידי - זה גם יכול להצביע על בעייה (אחד מתפקידי הדלק היא לקרר צילינדרים).

פורסם

עדכון:

היום הייתי במוסך שם נעשתה לי בדיקת לחץ הפוך שהראתה שאין בעיה בראש מנוע , בנוסף לזה שאין איבוד מיים ושמן.

הוחלט להוציא את הטרמוסטט , ואכן הוצאת הטרמוסטט פתרה את הבעיה והחום אינו עובר את החצי , גם במאמץ מירבי (עליה קשה מאוד). במוסך אמרו לי שלבנתיים אני יכול להשאר בלי טרמוסטט בגלל שעכשיו חם ולקראת החורף הבא אני יבוא וירכיבו לי טרמוסטט מקורי עם המעלות הנדרשות.

פורסם

מה אתם ממליצים לשים טרמוסטט עכשיו (אני קצת תקוע עכשיו מבחינה כספית) ואולי זה בכלל לא יעזור ואני סתם עוד פעם ישבור את הראש או לחכות עד לחורף הבא??

• תוכן חדש...