Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגדיר את מה שיש לי כמערכת זו כבר הגזמה.4 רמקולים שלדעתי מותקנים ברכב מאז יצא מאגליה לארץ (אלמרה 2005).האמת אני די מרוצה מהם אינני אודיופיל ולעת עתה אינני מתכוון להשקיע במערכת.השאלה אם כדאי לרנות HU ב1400-1700.האם יש הבדל בהגברה לערוץ (RMS) בינם לגרסאות הפשוטות של פנסוניק קלריון ואלפיין (נגיד עד 750 שקלים)?והאם בכלל יש הבדל מורגש בצליל ללא מגבר?

עריכה:בשנתיים הקרובות אני לא אשקיע במערכת.

פורסם

בטח שיש הבדלים בין הHU השונים עם אתה חושב שאתה הולך להשקיע בעתיד במערכת, אז תקנה פאנל טוב,

וגם עם אתה לא רוצה להשקיע במערכת רצינית גם אז תקנה פאנל טוב:wink:

כי אתה רוצה איכות לא?

אז לא חשוב מה אתה רוצה לעשות עם יש לך את התקציב, אז לך על זה.

אני אישית ממליץ על אלפיין באמת סאונד מתוק ונעים. גם בלי מגבר.

בהצלחה.

פורסם

עזוב אלפיין , קנה מקינטוש וזהו , אתה רוצה הרי SQ .

צליל חמים ונעים גם ללא הגברה . ואני בטוח שהם יוציאו הרבה מהרמקולים משנת הרממפמפח שלך .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אם אין הגברה זה כמעט ולא רלוונטי

אני באמת לא יודע למה אתה אומר את זה פעם נסית?

אני כן, עם מכשיר של אלפיין ישן.

הייתי בלי שום הגברה עם 4 רמקולים פשוטים של פיוניר ושמעו יפה מאוד. לאומת רדיו דיסק של סוני גם מאותה שנה. ושמעו סביר מינוס אז אל תגיד לי שזה לא רלוונטי. כי הHU הוא באמת הראש של המערכת ועם הראש לא טוב אז כל הגוף נדפק.:wink:

פורסם

תודה על התגובות המהירות.roeiav תוכל להמליץ לי על דגם ספציפי של אלפיין (אני רואה שאתה חובב שלהם ).פיצרים שונים לא מעניינים אותי.רק הסאונד ועדיף חיבור USB ופאנל נשלף (או טריק אחר נגד גניבה) תקציב גג 1800 עדיף כמה שפחות :)

תודה

פורסם

תגיד למה לא עדיף לקנות קומפוננט פשוט כמו אלה של JBL GTO משהו שעובדים טוב בלי הגברה ופנאל סביר ויפה עם USB ופאנל נשלף של איזה פיוניר או דגמים פשוטים של אלפיין לצורך העיניין

ואת זה אתה יכול לסגור עם 1800ש"ח

sound connecting people

פורסם

לא רציתי לקנות דגמים הכי פשוטים כי אני רגיל מתחומים אחרים שאם קונים בזול בסוף משלמים ביוקר (אגב לגבי הדגמים הזולים של פיונייר הבנתי שהם נחותים).מכיוון שאני מרוצה מהרמקולים שיש באוטו אז אין לי כח להתעסק בזה.את הרדיודיסק אני אתקין לבד וזהו.חוץ מזה הרכב משמש לא רק אותי ולכן אינני רוצה לזרוק את הרמקולים שיש שם שלדעתי לא רעים בכלל.השאלה הייתה בכדאיות קניית דגם בינוני (של אלפיין לדוגמא) לעומת הזול כשאין חשיבות ליציאות המגבר וכ"ו.מאשר לקנות רמקולים אחרים עדיף לדעתי להוסיף סב וופר ומגבר.

אבל מכיוון שאני רוצה רק רדיו דיסק אז בוא נעזוב את הנושא המורכב.אם לא אהיה מרוצה מהתוצאה אז אולי ארכיב מערכת חדשה אך כרגע אני לא בעניין.

פורסם

איזה HU יש עכשיו?

אני בטוח שיהיה הבדל משמעותי באיכות שמע בין מוצר מדבקה למשל, לPANASONIC מסדרה בינונית (5 למשל).

מעבר לזה - לא בטוח שהשיפור יהיה משמעותי - על רמקולים מקוריים וללא הגברה.

המלצה שלי - לבחור מכשיר מסדרה בינונית של המותגים הטובים - CLARION, PIONEER, PANASONIC. אזור תקציב עד 1500 זה מעל ומעבר לדרישות שלך, לדעתי. אפשר להסתפק בהרבה פחות ועדיין ליהנות מאיכות שמע טובה. הסידרה הבינונית תציע לך עוד פיצ'רים נחמדים ויותר משחקים בסאונד.

אני לא בטוח לגבי המכשירים של אלפיין שאתה מקבל בסכום הזה. roeiav אולי יוכל לפרט לך יותר במידה והוא מכיר גם סדרות נמוכות של אלפיין.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

עכשיו יש לי רדיו טייפ סיני.(כמו שהוא בא מליסינג כשקניתי).

אז אתה אומר שמעבר לסדרה בינונית לא אשמע שום הבדל.OK הבעיה שסדרה בינונית של אלפיין וקלריון הן בערך באזור 1700 ואתה אומר שלא יהיה הבדל אם פנסוניק סדרה 5 שראיתי ב1100.

אז אקנה אותו.אינני רוצה לבזבז כסף סתם רק כדי להגיד שיש לי מותג (שמתקין מערכות אודיו בחלל וכאלא).פשוט ראיתי דעות שונות.יש כאלה שאומרים שההבדל בין אלפיין לפנסוניק באזור 1500 ממש גדול.(טוב בטח הכוונה אם מערכת טובה).

פורסם

המעבר לHU איכותי יותר מהשטות שמגיעה עם הליסינג יפיח חיים ברמקולים שלך ללא ספק - רק נשאר לבחור דגם.

לא חובה לקחת אלפיין למרות שהצליל שם משובח מאוד .

הנה

אופציה שפוייה במחיר שתיתן לך תוצאות יפות יחסית למה שמורכב כרגע עם אופצייה לשדרוג עתידי.

והנה

משהוא של אלפיין לאיזון ..:wink: (קצת מיקוח במחיר ואתה חוזר למסגרת התקציב)

אני מודה (אפילו שאני בעל אלפיין ואוהב את החברה) שהאופציה הראשונה "נכונה" ומושכלת יותר עבורך לטעמי.

זכור! לא משנה איזה רדיו דיסק אתה קונה - דאג לאחריות היבואן הרישמי !

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שמע ה9850 הוא מכשיר טוב+ יש לו את כל מה שאתה צריך בעצם. הוא נותן תמורה טובה למחיר שלו. (זה במידה שאתה הולך על אלפיין) כי אני לא יודע מה התמורות של חברות אחרות. אני שמעתי הרבה אלפיין אז אני יכול להמליץ. אני אישית אוהב מאוד את המכשירים שלהם.

עם אתה מגיע למפגש אני מקווה שחבר שלי הצטרף גם למפגש, גם לו יש מכשיר ישן של אלפיין בלי הגברה על רמקולים של דרגסטאר מהסדרות הנמוכות. אתה מוזמן לשמוע מה יוצא לו מהרכב.:lol:

כמובן שאל תצפה לאיכות מטורפת, אבל אני מוכן להתערב שעם לא הייתי אומר לך לא היית יודע שאין לו הגברה ברכב, באמת שומעים טוב.

אז זו ההמלצה שלי אני חושב שאתה יכול להשיג אותו ב1800-1700 ש"ח חדש עם אחריות.

אתה גם יכול ללכת על יד שנייה משהו כמו 9885 שהוא כבר מכשיר יותר רציני אבל גם ה9850 הוא מעולה.

אז שהייה לך בהצלחה אני מקווה שתקנה מה שאתה אוהב.

ד.א- למה אתה הולך על אלפיין? שמעת אותו בעבר, או סתם המלצות?

לסיכום: אתה חייב לשמוע כדי לקנות.

זה לא מוצר זול, אל תקנה לפני שאתה שומע, עזוב את כולם.

אני וכולם יכולים לרשום לך כמה דפים על כל מכשיר, אבל שמיעה אחת שווה 1000 מילים.:wink:

פורסם

אני יודע שאלפיין וקלריון הן חברות מובילות בתחום ורוב הדגמים של קלריון ממש מכוערים בעיני.הדגם שהמלצת מצויין הבעייה שאין לו חיבור USB (לפי זאפ) ותיכננתי לשמוע בעיקר מDISK ON KEY שלי.אז התחלתי לחשוב בכיוון פיונייר 7950 בהמלצת SUPER T למרות שבהתחלה ממש לא חשבתי עליהם(קראתי שהם נחותים בתקציבים נמוכים).אגב מישהו מכיר את X591 של קנווד (היום מישהו המליץ)?

בכל מקרה תודה לך על התשובה המפורטת.

פורסם

אני המלצתי לך על מכשיר מסדרה יחסית גבוהה של פיוניר, המחיר שביקשת מאפשר את זה , כך שאין לך מה לדאוג.

אני עדיין תמים דעים עם עצמי שזו בחירה טובה יותר מאלפיין באותו המחיר - עבורך. :-)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני עדיין חושב ש ALPINE ב 1800 ש"ח למערכת שמבוססת רמקולים מקוריים זה OVERKILL. זה שיש כסף לא אומר שצריך לשים את כולו על הרדיו (או על מערכת לאוטו בכלל :) )

חפש מכשיר נחמד בתחום של התקציב שלך (האמצע+ ככה).

תראה דגמים, תתרשם ותחזור לשאול עוד \ לערוך חיפוש.

גם אל תינעל על דגם מסוים, נכון ההמלצה של תומר טובה+, אבל תשקול עוד אופצית.

לא אוהב איך שקלריון נראה, סבבה. תתמקד ביצרנים האחרים, ותחשוב על עוד דברים מעבר למותג, כמו נוחות התפעול, פיצ'רים שחשובים לך (שים עוגנים).

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...