Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרכבתי רדיודיסק חדש עוד לא נהניתי ממנו, פתאום בהמלך נסיעה הסאב הפסיק להשמיע.

הסאב הוא IMAGE DYNAMICS ID שני סלילם של שני אוהם ואני מגשר אותו ב 4 אוהם

בדקתי אחד הטרנינלים של הסלילם עובד השני לא :shock:

חברתי אותו בחזרה למגבר CRUNCH PZI 145.7 על סליל אחד בשני אוהם הסאב עובד אבל הקול שלו מזעזע

עם כל מקה אני שומע קרקוש בתוך הסאב

ייתכן שהסאב נשרף והלך לעולמו ? יש אפשרות לתקן אותו ?

פורסם

אם יש לך רב-מודד, נסה לבדוק התנגדות בכל אחד מהסלילים בנפרד, הקריאה מהמכשיר צריכה להיות פחות או יותר זהה בין שני הסלילים, אם אין התנגדות יש נתק בסליל, היינו הוא שרוף.

אם אין לך רב-מודד, לך למתקין מערכות או חשמלאי רכב - להם יש.

פורסם

סליחה על הבורות מה זה בדיוק סליל פרום? כלומר נקרע , יצא ממקומו?

מה עלות תיקון דבר כזה ?

פורסם
לא יאמן :]

זה כבר השני שיוצר לי לפגוש בשבוע אחרון

ID עם סליל פרום

איפה אדי כשצריך אותו?:-)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הרי הסליל מהו ?

נייר\קרטון שעליו מלופף חוט נחושת אלומניום וכו ..

אז בקיצור הליפוף הלך קאפוט

תיקון בין 200-400 ש"ח תלוי איפה

תזהר לעשות בזול כי הוא יראה זול לאחר מכן

פורסם

כמו שרוני אמר.

הסליל לא עמד בחום / לא הודבק טוב. והתפרק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לסיכום לא לקנות IMAG DYNAMICS

בואינה אני ממש מופתע פה מאנשים שישר קופצים "זהו חרא חברה" "איכות הרכבה שואפת לאפס" כולה שמעתם פה על 2 סאבים שקרה להם הדבר.

כמה פיונירים שרופים היו? אני הכרתי מישהו עם סאב של סרווין וגה שנפל לו הסמל,טוויטרים של מורל נישרפים על ימין ועל שמואל נו..אז? איכות הרכבה חרא? חרא חברה?

לא צריך לפסול ישר.

אולי באמת לצערי באותו סאב נוצרה תקלה. למרות שלא פגשתי עוד סאב תקול וראיתי הרבה כאלה עובדים כמו סוסים ודבר לא קרה.

מוזר...

פורסם

כמו שאמרו לך קודם רק הסיכוים שמדובר בבעיה בסליל.

כמו כן אמרו לך תווך מחירים של 200-400 ש"ח וזה גם נכון.

אבל הכי חשוב לא לעשות תיקון (אלא אם כן הבעיה היא אחרת)בפחות מחיר זול כי אז יכולים להתקין לך סליל שלא מתאים או להדביק אותו לא טוב ואז יהרסו לך את איכות השמע של הסאב

נ.ב אם אתה אתה מעוניין בתיקון טוב אצל בעל מקצוע אמין שאני מתקן אצלו אני ישלח פרטים בפרטי(אזור המרכז)

פורסם

שריפת אלמנט וסליל שנפרם אלה שני דברים שונים לגמרי.

כמו שאתה מקבל סימון קטבים הפוך, כמו שאתה מקבל מעיכות מסויימות בממברנה של סאבים.

הכל תלוי אם יש אדם שעומד ב QC.

אף אחד לא אמר שזו חרא של חברה, רק צריכים לשים יותר לב לפרטים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זו לא פעם ראשונה ולא שניה שיש ל ID בעיות כאלה, וכשנאמר לי על בעיות סלילים אצלם, לא הייתי בטוח, עכשיו אין לי ספק

נכון שלא שוללים חברה, אבל תחפשו טוב עוד מקרים עם בעיות כאלו ואחרות ותתפלאו באיזה קלות תמצאו כאלה

סאב לא נמדד רק בדיוק שלו, או רק בצליל שלו, צריך גם לדעת מה איכות ההרכבה שלו, מי האבא והאמא שלו

כמה עולים הסאבים של פוקאל מסדרת הקוולר ? יצא לכם לשמוע על איכות החומרים וההרכבה שלהם ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...