Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בזמן האחרון ראיתי ביד שתיים מודעות של קליאו RSI יד נמוכה יחסית קילומטר נמוך יחסית לשנה וגם אנשים שמחזירים ברכב הרבה מאוד זמן נראות ממש במצב טוב הנה 3 מודעות:

http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=688591

http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=691811

http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=712943

השאלות שלי האם שווה לשלם 25K על מכונית כזאת, והאם מישהו מפה בדק את המכונית האלו שאני לא יבזבז סתם את כספי על בדיקות מיותרות...תודה (-=

פורסם

לגבי מודעה ראשון על RSI ביד 3,זה אני מכיר אותו.ואפילו עזרתי לו להתקין וראיתי הכול באוטו שלו ממש שמורה גם בצבע מקורי שכאילו לא עבר בתאונה.אני מכיר בנאדם הוא מטפל בו כמו בן שלו.מומלץ מאדד לקנות רכב שלו.אבל רכב סנדרנטי לגמרי.

ומודעה שני על RSI עם גנטים של איביזה טורבו. אני לא מכיר את הבנאדם אבל כבר ראיתי את רכב לפני שנתים משו כזה בפעם אחד.שהיא ככה כמו עכשו בתמונה.ולא יודע אם שיפרו אותה או גם סנדרנטי.

לגבי מחיר במעל המחירון,לדעתי היתי לוקח אותה אך שהיא מצב מושלמת ללא תקלות.אני בעל לרכב RSI שנת 94 הכי שמורה שאני מטפל בה בזמן.שרכב היתה בעיית,כי יד 5 שהבעלים קודמים קרועים אותה והשקעתי בה כמו שיצא חברה במצב חדש.וכל אנשים מכירים אוטו שלי רוצים לקנות אוטו שלי וסרבתי אפילו משו מוכן לקנות ב30K לא היתי מוכר אותה רכב כבר בבעלותי 3 שנים ומתכוון לחזק אותה רב זמן.ולדעתי שווה לקנות במעל המחירון.כי קשה למצוא RSI מצב שמורה וזה הזמנדות שלך.בהצלחה.

ואני מצטער שאני כותב לא מעולה.לפחות מקווה שעזרתי

פורסם

לפותח השרשור שלום לך !

הייתה לי RSI שנת 95 ומאוד נהניתי איתה , אבל גם השקעתי עליה הרבה כסף . לא משנה איך האוטו נראה שמור וכאלה

יד נמוכה (3 או 2) זה לא מצדיק את המחיר מחירון של RSI להיום הוא : שנת 94 - 12500 ש"ח , שנת 95 - 13500 ש"ח.

הבן אדם רוצה כפול במחיר , האם זה נראה לך הגיוני ?! אז אנ י יגיד לך שממש ממש לא ושלא תעיז לקנות את הרכב במחיר

הזה . מניסיוני , אם תקנה את האוטו הזה אתה תשקיע עליו המון כסף (למרות שכתוב שהוא שמור מאוד) .

לדעתי אם כבר לקנות RSI אז לקנות אחת במצב סביר לשנתון שלה וכמובן בידיעה מראש שאתה הולך להשקיע בה כסף רב .

בברכה ומקווה שעזרתי .

פורסם

אהלן

לגבי הרכב הראשון - יד 3 >> האוטו במצב טוב מאוד ואני יכול להגיד שהוא במצב מצויין. נסעתי לראות אותו אותו במיוחד (הגעתי במיוחד מחיפה עד בת ים). נהגתי עליו והתרשמתי לטובה ממצבו דם הפנימי וגם החיצוני. האוטו מלוקק ביותר. סאן רוף עובד. פלסטיקה במצב כמעט חדש, לא מקרקשת ולא מרעישה. ריפוד פנימי במצב חדש. הבחור הוריד את הממיר ויושב עליו ג'נט 15. ולבעלים יש את הג'נט המקורי בנוסף. לא משופר ומקורי בהחלט.הייתי רוצה לקחת את הרכב לבדיקה אך הבנאדם רצה עליו מעל ומעבר...26 אלף ש"ח. כפול מהמחירון ולפי דעתי האישית זה כבר מוגזםםםםםםםם. עבר כל גבול. אנשים שמוכנים לבקש מחירים כאלה על הרכב שלהם מודעים לעובדה כי מסתובבים הרבה אנשים "ילדים" שמוכנים לשלם את המחיר המבוקש וזה כבר הורס את לך את החשק לחפש רכב שמור ובמצב טוב.כמה כבר אפשר לשלם עבור רכב ספורט שמור ??? 2 עד 4 אלף מעל המחירון...נראה לי המקסימום...

לגבי הרכב השני >> ג'נטים של איביזה טורבו. נסעתי עוד פעם במיוחד לראות את הרכב והגעתי עד חולון. הבעלים הוא בחור נשמה, חביב מאוד ומצפה לתינוק בדרך ובגלל זה הוא מוכר את הרכב. הרכב מקורי לחלוטין. צבע מקורי גם אך דורש פוליש ווקס דחוף. סאן רוף לא עובד. בעיה במסילות לטענתו.יושב עליו ג'נט 16 צמיגים 205/45/14. מצב הריפודים קצת פחות טוב. כמו כן הפלסטיקה. רכב ללא תאונות. ללא מממיר גם. נהגתי עליו והרכב פשוט מדהים. צריך ניקוי של מנוע צעדים או החלפתו לפי דעתי.

הבעלים, המאוד חביב התעקש על 23 אלף ש"ח אך הוא טען שהוא קצת גמיש...לא יודע עד כמה כי לא יצא לי לקחת את האוטו לבדיקה עדיין.

ישנה גם היד 1 האדומה שנת 97 ...הבנאדם מנסה למכור את הרכב משנת 2006. התקשרתי עליו בפעם הראשונה ביום הראשון שהוא פירסם אותה. דרש 35 אלף ש"ח........טירוףףףףףףףף...מאז הספקתי לרכוש XSI וראלי.....היום הוא מתעקש על 26 אלף...שגם לדעתי, יותר מדיי..

צריל להפסיק עם הטירוף הזה של לשלם כלכך הרבה כסף מעל המחירון..

לשיקולך...

פורסם
אהלן

לגבי הרכב הראשון - יד 3 >> האוטו במצב טוב מאוד ואני יכול להגיד שהוא במצב מצויין. נסעתי לראות אותו אותו במיוחד (הגעתי במיוחד מחיפה עד בת ים). נהגתי עליו והתרשמתי לטובה ממצבו דם הפנימי וגם החיצוני. האוטו מלוקק ביותר. סאן רוף עובד. פלסטיקה במצב כמעט חדש, לא מקרקשת ולא מרעישה. ריפוד פנימי במצב חדש. הבחור הוריד את הממיר ויושב עליו ג'נט 15. ולבעלים יש את הג'נט המקורי בנוסף. לא משופר ומקורי בהחלט.הייתי רוצה לקחת את הרכב לבדיקה אך הבנאדם רצה עליו מעל ומעבר...26 אלף ש"ח. כפול מהמחירון ולפי דעתי האישית זה כבר מוגזםםםםםםםם. עבר כל גבול. אנשים שמוכנים לבקש מחירים כאלה על הרכב שלהם מודעים לעובדה כי מסתובבים הרבה אנשים "ילדים" שמוכנים לשלם את המחיר המבוקש וזה כבר הורס את לך את החשק לחפש רכב שמור ובמצב טוב.כמה כבר אפשר לשלם עבור רכב ספורט שמור ??? 2 עד 4 אלף מעל המחירון...נראה לי המקסימום...

לגבי הרכב השני >> ג'נטים של איביזה טורבו. נסעתי עוד פעם במיוחד לראות את הרכב והגעתי עד חולון. הבעלים הוא בחור נשמה, חביב מאוד ומצפה לתינוק בדרך ובגלל זה הוא מוכר את הרכב. הרכב מקורי לחלוטין. צבע מקורי גם אך דורש פוליש ווקס דחוף. סאן רוף לא עובד. בעיה במסילות לטענתו.יושב עליו ג'נט 16 צמיגים 205/45/14. מצב הריפודים קצת פחות טוב. כמו כן הפלסטיקה. רכב ללא תאונות. ללא מממיר גם. נהגתי עליו והרכב פשוט מדהים. צריך ניקוי של מנוע צעדים או החלפתו לפי דעתי.

הבעלים, המאוד חביב התעקש על 23 אלף ש"ח אך הוא טען שהוא קצת גמיש...לא יודע עד כמה כי לא יצא לי לקחת את האוטו לבדיקה עדיין.

ישנה גם היד 1 האדומה שנת 97 ...הבנאדם מנסה למכור את הרכב משנת 2006. התקשרתי עליו בפעם הראשונה ביום הראשון שהוא פירסם אותה. דרש 35 אלף ש"ח........טירוףףףףףףףף...מאז הספקתי לרכוש XSI וראלי.....היום הוא מתעקש על 26 אלף...שגם לדעתי, יותר מדיי..

צריל להפסיק עם הטירוף הזה של לשלם כלכך הרבה כסף מעל המחירון..

לשיקולך...

אני מבין שזה מטורף לעיניך שרכב שמורה מאד וסנדרנטי דורש עליו בהרבה מעל המחירון קצת לא שווה.בוא נגיד,יש לי גם RSI שמורה מאד אבל מובן שלא מוכר אותה..

יש לי גם RSI שנת 94,עם פחחות וצבע כללית חדש (מובן שללא תאונות בשאסי),עם בודי באד והחלקה סמלים,בולמים וקפיצים חברה טובה עם 40 מ"מ הנמכה.וקצת שיפורים,אנגל אייז גנטים רחבים.בקיצור המון תוספות,הכול החלקים החלפתי ומשפץ הכול.מאד מאד שמורה הכול השקעתי באהבה.אם אני מוכר אותה לך תקח אותה לבדיקה יצא מושלמת.ותסע ללא בעיות לעד 3-4 שנים..זה מטורף לעיניך ב30 אלף שקל שאני מבקש??

פורסם

תזכור שקליאו ,rsi זו לא איזו mr2 סתם לדוגמא: שהאוטו מאוד נגיד ואנשים יקנו את הראשון שיראו בלי התחשב במצב ובמחיר(במידת היגיון)

קיימות הרבה rsi בשוק, יש בניהן כמה שמורות וטובות. אבל לדעתי לדרוש כלכך הרבה(לא נתחשב במחירון בכלל), על אוטו עם שנתון גבוהה, סביר להניח שגם ק''מ גבוהה, ואני מאמין שרובן לא עברו חיים קלים.

נראה קצת מוגזם

פורסם

שמח שזה הפך לאשכול רציני, כבר שחכתי ממנו רק עכשיו ניזכרתי.

אתם צודקים שהמחירים מוגזמים אבל בישביל איכות צריך לשלם ,אין מה לעשות בכול מקרה קליאו RSI זה חלום, ואם לא RSI אז קליאו רגילה.

אין מה לעשות.

עריכה :

הרגע ראיתי מודעה חדשה ומפתה מאוד:

http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=728503

הבחור כתב שהוא רוצה 12 K נישמע ממש זול מעניין האם המכונית עברה תאונות או משהו אני התקשר אליו בתחילת השבוע הבא מקווה שעדיין יהיה רלוונטי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איזה תגובות מוזרות ולא ענייניות יש לאנשים בפורום הזה...

תתמקצעו..... ואחרי תשמיעו את הקול שלכם.........אוףףףףףףףףףףףףף

פורסם

ב12 אלף גם אם עבר תאונה וסודר והמנוע והגיר טובים העיסקה טובה

אתה בקושי קונה פונטו 96 במחיר הזה

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• תוכן חדש...