Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל',

זה נכון שהאימפרזה טורבו מגיעה עם ספויילר מקורי וכביכול באמת צריכה אותו,אבל לא להגזים,לא מדובר במטוס קרב שבלי הכנף האחורית יתעופף לקיבינימט.

אפשר להוריד את הספויילר,לעשות החלקה איכותית מאחורה ולישון בנחת בלילה.

אני לא מאמין ב"כניעה" לונדליזם,אבל לא חסרים חלאות בחוץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החיסרון בכנף האחורית של האימפרזה מורגש מאוד במהירויות גבוהות, הזנב מתחיל להשתולל.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
כל דבר יפה שאפשר להוריד מאוטו מנסים לגנוב.:-(

ממליץ לשים מצלמה עם ראיית לילה שמקליטה 24/7 למחשב.

חבל מאוד. זה מאוד רע לתדמית הישראלית.

זה גם מה שאני הייתי עושה.

אבל אל תשכח שלפעמים הקרבן הופך להיות קרבן לרשיויות החוק בישראל.

לא פעם ולא פעמיים בעלי הבתים נתבעו ע"י הגנבים. ולא חסרים לי סיפורים.

ככה זה כשהמדינה שלנו לא יודעת להבדיל בין פושע לחף מפשע.

פשוט בושה.

יאיר.

נכון. ע"ע שי דרומי.

לקחה לי פריצה אחת ל 106 שלי כדי להבין שהפתרון היחיד הוא מצלמה, ואכן כן שקניתי את הסופר לנסר שלי ושמתי לה כנף אחורית עשיתי כך!! שמתי מצלמה והכל יבוא על מקומו בשלום (גם זה שינסה לגנוב).

ואותו הגנב יבוא על משכבו בשלום! :evil:

פורסם

לאחר שראיתי ספויילר של אימפרזה על טמפרה מכוסחת

חשבתי על לשים ביציקה של הספויילר שבב מקודד כמו זה של הכלבים, עם פחחות וצבע הוא לא ניתן לגילויי, ועם המכשור הנכון אפשר לאתר ספויילר גנוב.

השאלה היא עד כמה מישהו ישקיע בלדאוג לרכושו של האזרח שומר החוק (פחות מ-יותר)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
החיסרון בכנף האחורית של האימפרזה מורגש מאוד במהירויות גבוהות, הזנב מתחיל להשתולל.

:lol: ענק...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
המלצה חכמה וטובה לכל בעלי הספולירים

תפרקו את הספוליר מהברגים תלכו לחנות של זגגות רכב תקנו מהם את הדבק (טיובה) השחור של הזגגות תשימו ואז תחברו מחדש את הספוילר תנו לזה בין 24- ל48 שעות להתייבש ואף אחד לא יצליח להזיז לכם את הספוילר גג רק ישבור באמצע אבל זה הפתרון הכי קל שאני יכול לתת לכם

מה אני אגיד לך....

הצעה גרועה וטיפשית.

אתה מוזמן לראות מה נשאר על הגולף הקודמת שלי לאחר שנגנב הספויילר העליון (וגם האמצעי).

הבחור (הטיפש) שקניתי ממנו את הרכב הדביק את זה עם דבק זגגים שחור כפי שהמלצת.

במציאות זה נראה הרבה יותר רע מאשר בתמונה.

הדבק הזה מפעפע לתוך הצבע של הרכב ובלתי ניתן להסרה בלי לגרום לנזק כלשהו. (או בלי צביעה מחדש של הדלת האחורית)

מצ"ב תמונה שצולמה כמה ימים אחרי שקניתי את הרכב ההוא:

copyofp1010102ej4.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
:lol: ענק...

אני מניח שלא נהגת מתישהו באימפרזה במהירויות שהשתיקה יפה להן.

תנסה, אולי תופתע. :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

צודק בהחלט.

מכר מגרמניה ניסה את זה במהירות של 190 קמ"ש +-, גם כן נגנב לו ספויילר.. הוא החליט שלא לבכות על חלב שנשפך והמשיך בסדר היום הרגיל שלו - עבודה, מנוחה ואז אימונים במסלול מקומי (לפעמים, לא כל יום :shock:)

הוא ניסה את זה, והרגיש שהזנב כבר ממש לא מגיב להיגוי האוטו, והרבה מאוד החלקות ודריפטים נוצרו לו שם, הוא גם צילם את זה בעזרת חבר מקומי, אני ינסה להעלות את זה לאתר מחר. מאוד מסוכן במהירויות גבוהות לנהוג ללא ספוילר, אך, מי בארץ יסע מעל 120 קמ"ש 8)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, תודה על ההודעה שלך, אשמח לראות את הסרטון, אם תוכל לעלותו.

אולי עכשיו הציניקנים יחשבו פעמיים לפני שהם מפרסמים הודעה... :roll:

פורסם

אני ממש לא מבין מה ההמלצה של חלק מכם להוריד את הספויילר.

מילא זה היה תוספת, זה מקורי, זה מגיע ככה מהחברה, זה מוסיף המון וזה צריך להיות, אם מוציאים אותו בשביל שלא יגנבו בשבילי זה אותו הפסד - ככה וככה הוא לא מותקן על הרכב.

פורסם

אתה צוחק או באמת מתכוון למה שאתה אומר?

הספויילר ברכב הזה, נועד להדביק את התחת לכביש במהירויות גבוהות (שים לב שיש לו גם מבנים זוית כלפי מעלה), משום כך הזנב יותר יציב במהירויות גובוהת - וזה מורגש.

פורסם
שמח שאתה משועשע.

מאוד משועשע.

יש הבדל בין "משפר" לבין "בלעדיו הזנב מתחיל להשתולל".

אני מניח שלא נהגת מתישהו באימפרזה במהירויות שהשתיקה יפה להן.

בגלל שהשתיקה יפה אני אשתוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה צוחק או באמת מתכוון למה שאתה אומר?

הספויילר ברכב הזה, נועד להדביק את התחת לכביש במהירויות גבוהות (שים לב שיש לו גם מבנים זוית כלפי מעלה), משום כך הזנב יותר יציב במהירויות גובוהת - וזה מורגש.

אתה קורא לפני שאתה מגיב או שסתם הגבת בשביל להראות "אני יודע" ?

קרא שוב את שכתבתי, כתבתי "שהחיסרון (הכוונה שאין, נאדה, גורנישט) בכנף מורגש מאוד במהירויות גבוהות, התחת מתחיל לרקד".

מאוד משועשע.

יש הבדל בין "משפר" לבין "בלעדיו הזנב מתחיל להשתולל".

אם כוונתי הייתה שהוא משפר את אחיזת החלק האחורי, הייתי כותב "משפר את אחיזת החלק האחורי" אבל זה לא מה שכתבתי כי לא לזה התכוונתי.

כתבתי שמאוד מורגש ההבדל עם ובלי הכנף כי אז הזנב מתחיל להשתולל, הוא ממש מתחיל לקפץ.

אם אתה מתכוון להגיב בצורה צינית על ההודעה הזאת, אז תחסוך אותה ממני בבקשה.

• תוכן חדש...