Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם רוצים אין זו אגדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי ניצן

אני מקוה שאתה קורא את הפורום הנ"ל

בשבת שני מרוצים אחד ראלי 10 משתתפים "רלוונטים" שמות מלוח התוצאות כפי שפורסם פה בפורום

יובל מלמד, אילן אהרון, נתן פליי, נדב קויניצק,גבי סרוגו,רון דר,אלי אלבג,לייט צבי ,איציק בריל,טום בריל

אירוע שני ספרינט 10 משתתפים רלונטים

רמי שוכטוביץ, אהוד לביא, דני לוי,גקי זית קובי כהן,מרק קרייצמן,דב וורנר,עופר שוורץ,אלון חלווה

ללא גיפים !

בקיצור זה הספורטאים של שתי העמותות הקיקיוניות שהורסות את הספורט המוטורי בישראל

לא עשרות ולא בטיח

ולבעלי הפורום היקרים אלון חלווה מזמן כבר לא מנהל בפורום אלה משתשמש בפורום לאינטרסים שלו ולשלו בלבד

זה שצועק אינטרסים הפך את הפורום לשלו ועושה בו כרצונו - אני טועה ?!

ודובי מילר פתאום נהיה דג למה ? הוא מחובר לדני לוי בטלוזיה , שוב אינטרס , אז בטח לא כדאי לצאת נגד

דון קרלאונה של IRDA

יוסי ניצן תעשה לעצמך טובה ועשה טובה לספורט המוטורי שחרר אותנו מ 20 המופלאים

פורסם

ארקדי היקר.

לא מכיר אותך וטוב שכך.

אתה חצוף שאין כדוגמתך.

לא מתכוון להיכנס איתך לויכוח. תת רמה.

פשוט בושה.

כיוון שאני מכבד את חבירך אני קורא שלא להגיב

לדברי ההבל והשטות שיוצאים מפיך.

ואגב, מענין אותי לדעת מה גורם לך לבטל בהינף מקש את אלירן ביטון, גל גדז',

עומר גדז', אור וורנר...לא משנה.

איש קטן.

פורסם

לא סתם הודעה ראשונה שלו...

חבל על המאמץ להגיב.

אלון

נ.ב.

לפחות הוא החשיב אותי כנהג.

מסכן ניר בן ארי - הוא לא סופר אותו...

:roflmao::roflmao::roflmao:

ודרך אגב ארקדי...

קוראים לו יוסי ניסן - אני חושב...

ואני מאמין שהוא קורא פה מידי פעם.

אלון

פורסם

מה יש לו נגד דובי מילר? זה לא הבנתי...

מילא אני...

אבל הוא?

אלון

נ.ב.

מר ארקדי שנולד היום בפורום לצורך הודעה זו שפרסמת...

אם הייתי עושה בפורום כשלי... ממזמן הייתי מוחק את הודעתך שכן חוץ מארס - אין בה כלום!

לעיתים נדירות אני חוסם שרשור בפורום, לעיתים נדירות יותר עורך חומר - אפשר לספור את הפעמים שעשיתי זאת בחודשים האחרונים על כף יד אחת - ולא צריך את כל האצבעות. אז הנה לך תגובה עניינית.

דובי, אני יודע שלאחרונה אנחנו לא רואים עין בעין אבל,

אני מבקש שתשאיר את השרשור הזה כמו שהוא - בלי לחסום את הבחור "החדש" שנולד ובלי לערוך אותו.

שיביך את עצמו.

ולענייננו - ארקדי - אם יהיה לך טענות ענייניות ותעלה אותם פה עניינית - תקבל תשובה עניינית - אם לא... תמשיך להתנהל בסגנון הבוטה שלך לבד.

ועוד דבר - טוב שאתה לא כותב את שמך - השמצותיך על גבול לשון הרע (אם לא עברו אותו)... הייתי נזהר לקרוא לאנשים קורליאונה... בייחוד אם אתה באמת מאמין שהם כאלה.

8)

נשתמע,

אלון חלווה.

פורסם

מה אתם מתמימים יש פה בן אדם אחד עם ראש - דרור לסט כתב דברי קודש

אבל אתם נכנסים בו !

אתם רעים טיפשים שמובילים את הספורט המוטורי למצולות

ואלון הצעיר להזכירך מספר שמות ממשיכים מאשקלון כפי שלמדתי פה בפורום

ומה היה שם ?פיצול במועדון המוטורי , נכון ?

ומשהו מזמני, מי פיצל את הקארטינג ? גם איש מכוחתך היום

אתם חבורה של אינטרסנטים כל אחד ואחד ממכם ללא יוצא מהכלל

ואתה אלון משתמש בפורום לספר איך אתה בונה פיזו ודואג לפרסם ספקים מעניין איזה מחירים אתה מקבל תמורת פרסום זה?

אני יכול לפתוח שרשור כזה ? לא ! ולהזכירך שרון דר פירסם את האתר שלו מיד קפצתם שהוא עושה פרסום לעצמו

פורסם

לחסום ? חס וחלילה ואני בעד ה-IRDA , הרי אני כבר לא שייך -IRDA רשמית מספר ימים אמנם אבל לא רשמית כבר די הרבה זמן , לא ?

נראה לי שמישהו שולף בלי לחשוב וחבל ...אדון ארקדי היה מתאים שלפני שאתה משרברב את שמי לעניין ה-IRDA, דני לוי והטלויזיה תרים טלפון ותדבר איתי , אולי תבין כמה דברים ותבין עד כמה אתה מדבר שטויות.

הדבר היחיד שכן הצלחת לעשות זה לגרום לאלון ולי להתאחד ...כנגדך...:lol: ח ח ח ח ח ח (זהו כואבת לי הבטן מרוב צחוק)

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ניר לביא לפחות תדייק לא רשמתי נהגי גיפ ב IRDA

ולא נהגים וירטואלים במרוץ השני שם היו גם איזה 5

בשורה התחתונה אתם 20 אנשים שעושים רוח כמו 1000 נמאסתם !

פורסם

ארקדי היקר,

השרשור על בניית הרכב שלי נפתח בעקבות פנייה אלי ובקשה. לא ביוזמתי. יש שרשורים כאלו בכל פורום לא רק פה. גם פה יש שרשורים כאלו - כמו הרכב של נדב למשל.

אילו אינטרסים יש לי? אולי תוכל לפרט.

את הרכב שלי אני בונה מכסף שלי - של משפחתי - לא צריך ספונסר - כבר יש לי והוא לא מפורסם, כי הוא לא רוצה להחשף בתחום עד שהכל יוסדר חוקית!

אני מקבל הנחות על חלקים שאני קונה ב OMP כמו כל ספורטאי ראלי בארץ. אותה הנחה דרך אגב שקיבלתי מיובל מלמד כשבניתי את הרכב הקודם שלי.

הנה תשובות ענייניות!

ד"א - יש עוד כעשרים ספורטאים שלא הזכרת - מה איתם? מה ג'וני לא ספורטאי? מה יש לך נגד נתן פליי?

אני חייב לאמר לך בכנות - שהשאלה הראשונה שעולה היא - מי מרוויח מהודעה כמו שלך - זה מצמצם מאוד את האפשרויות.

אתה יכול להמשיך לשאול - אני אענה בשיא הרצינות.

כמו שאמרתי - אני עומד מאחרי כל מעשה שעשיתי ומאחרי כל מילה שאמרתי - רק בבקשה - את ההתלהמות - קצת תוריד...

לא עושה לך טוב.

אלון

נ.ב.

אנחנו הרבה יותר מ 20 רק ב IRDA (וזה בלי לספור את הפורשים שרובם יחזרו מתי שהוא הבייתה) - אבל לא משנה. אם יהיה ספורט מוטורי חוקי בארץ...

זה יהיה בזכות הקבוצה המצומצמת הזו.

זה שיש לך היום יוסי ניסן לפנות אליו בקריאה נרגשת - זה בזכות הקבוצה הזו.

הצעה חברית - תעשה שיעורי בית - תחזור עם שאלות ענייניות (כמו שאמרתי) תקבל תשובות רציניות (כמו שראית כבר פה).

ללא טינה,

אלון חלווה.

פורסם

אדון ארקדי היקר.

רק לשם הבהרה.כי באמת נמוך לי מדי לקיים איתך דיון.

אותם שמות שציינתי הם חברי IRDA שבחרו באירוע זה לנהוג בג'יפ.

הם אינם חברי הראלי רייד (שאם אני לא טועה אתה חבר בה(?)אולי אפילו חבר ועד(?)).

וראה איזה פלא...נמנעתי מלציין את משפחת בן ארי ואת שי כי באמת הם חברים בראלי רייד.

שיהיו לך חיים נפלאים. לך ולבן אפרים. שחררו אותנו מעולכם.

פורסם

אלון

לא ענית לזה:

"ואלון הצעיר להזכירך מספר שמות ממשיכים מאשקלון כפי שלמדתי פה בפורום

ומה היה שם ?פיצול במועדון המוטורי , נכון ?

ומשהו מזמני, מי פיצל את הקארטינג ? גם איש מכוחתך היום "

מה פה לא נכון ? הגלגל מסתובב ומגיע לאותו מקום אתה רוצה לומר לי שאין לך את ההבנה והתבונה לראות איך

הספורט הזה נהרס בגלל מספר אנשים ממחנה הראלי / ספרינט

אתה מגן על עמותה רקובה ( מבלי להעליב ) IRDA ומשמיץ חבורה של פורשים שגם הם אלוהים ישמור !! מקומם.....

אם היית קצת יותר אטלגנט היית בורח גם מאלה וגם מאלה ! אני טועה ?!

אבל אתה ( וזה בכלל לא אישי ) מגן בחרוף נפש על IRDA בחייט אבוק זה נבלה וזה טרפה

פורסם

ארקדי מ...

תודה בשביל הקומפלימנט (קורליאונה), רק תהיה הוגן, שלח לי את הכתובת שלך כדי שאשלח לשם ראש של סוס

(אם כמובן אתה זוכר את הסרט)

ריח חריף מאד מ סגנון הכתיבה שלך מזכיר לי מישהו

(בא לך להמר?)

ביחוד ה"ביחיית אבוק" שלך"(זה לא ברוסית)

אבל ניחא, עברנו את פרעה, נעבור גם אותך ושכמותך!!

אתה מוזמן ב9.5.08 לבוא למירוץ ה"רקובים" ,המסיכה? עלי

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ארקדי,

גם אם יש בעיות בבית - לא זורקים אותו לעזעזל - מתקנים אותו.

לכן התנדבתי לועד.

פיצול העבר ופיצול ההוה יכול להיות שדומים במראית אבל שונים מהותית בתוכן.

אני חושב שבסוף אין לספורטאים דרך אחרת, אלא להתאגד תחת גוף אחד - לכן אני לוחץ בכל הזדמנות שיש לי -על יוסי ניסן להכריז על התאחדות - תהא אשר תהא.

היא תהיה כפופה לכללי מינהל תקין, לביקורת ציבורית, לביקורת עיתונאית ולביקורת הרשות.

יהיה ספורט, תגדל כמות הספורטאים - פרט זה או אחר (אדם זה או אחר) ישפיעו פחות.

אינני יודע במי אתה רואה אשם בפירוד ספורטאי אשקלון או בפירוד ספורטאי הקארטינג. בעובדה - דווקא היום ספורטאי הקארטינג מאוחדים בהתאחדות אחת. אני יכול לנחש למי אתה רומז. אם תכתוב את שמו - אני מבטיח להתייחס ישירות - אבל אם זה מי שאני חושב שאתה מכוון אליו - אתה טועה ובגדול!.

אני לא מגן על IRDA - אני מגן על דרך. והדרך - היא איחוד ספורטאים. איחוד כזה אם יתאפשר - יתאפשר לתפיסתי, רק תחת IRDA שהיא עמותה שלמרות כל תלאותיה -הצליחה לקדם את הספורט הזה קדימה למרות התנגדות הממשל. היא עמותה שהתקנון שלה מבטיח שהספורטאים ינהלו את ענייניהם וכל ספורטאי יכול להצטרף ולהשפיע. לצערי - בצד השני - גם כרגע, יש מי שאומר: זה כן וזה לא.

אנשים כאלו תמיד יהיו - אז מה אתה מציע - לוותר?

תן דרך יותר טובה מ IRDA - שכנע אותי ואני איתך. מה, שם לא יהיו אותם אנשים שלכאורה אתה מאשים? אתה יכול להגיד: זה כן וזה לא?

אני אומר לך שאתה מדבר מחוסר ידע. IRDA ביצעה בחודשים האחרונים שינויים מרחיקי לכת בתפיסה שלה, בהתנהלות, בניהול, בתהליכי דמוקרטיה וקבלת החלטות ועוד. אבל זה נשמע כמו תשדיר בחירות... חבל על הזמן של שנינו מול המקלדת.

תרצה - תרים טלפון - באמת ובתמים אין לי כל בעייה לענות ישירות על כל דבר שתרצה.

אלון

נ.ב.

אני מאמין באמת ובתמים, שלבסוף לרשות לא תהיה ברירה והיא תיאלץ להכיר ב IRDA כהתאחדות בתחום הראלי - באותו יום - אתה מוזמן להצטרף (אם אתה ספורטאי) עם כל ספורטאי אחר ולהשפיע - לשנות - להוביל - מה שאתה רוצה!

נכון שכרגע המלחמה הזו מעכבת - ולכן אמרתי - מי שיושב על הגדר - מאריך את העיכוב בתחיית הספורט הזה.

גם דבריך פה - לא תורמים, חבר.

אם אתה אכן בן 50 (וידוי קצר - הצצתי בכרטיס שלך בו פרסמת תאריך לידה 58

8) - אתה לא ילד) - לא מתאים לך לשלוף מהר בלי לברר את מלוא העובדות או בלי להכיר את הפרטים.

אלון חלווה.

• תוכן חדש...