Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול בזמן תחילת נסיעה - אולי אחרי חמש דקות נדלקה לי מנורה שנראית כמו הגיר עם המילה AUTO מתחתיה כמובן שמיד עצרתי ואפילו כיביתי את המנוע, כאשר בדקתי בספר רכב כמובן שהוא לא פירט לי יותר מדי חוץ מאשר שבעצירה יש להעביר למצב PARK ולא להשאיר ב-D או ב-N וכמובן שהוא שלח אותי למוסך מורשה שיפתור את הבעיה. כאשר הנעתי שוב את המנוע המנורה לא נדלקה אז המשכתי בנסיעה של כשעתיים (זה היה ב-12 בלילה אז לא היה לי מוסך לפנות אליו) וחשבתי שאולי זו מנורה שקפצה וזהו כי ממש לא היה כלום מבחינת קפיצות וכו'. היום כשהתחלתי נסיעה שוב זה קרה לי ודווקא היתה קפיצה מה שהעלה לי את החששות לרמה גבוהה יותר מאשר אתמול. מישהו מכיר אולי את הבעיה המדוברת? בנוסף מישהו מכיר מכון לגירים ממש טוב באיזור הצפון? ראיתי הרבה המלצות פה באיזור המרכז אבל אני צריך מישהו טוב בצפון.

תודה מראש.

פורסם

סניק 1600, 2001 הרכב עבר 120000 ק"מ ובספר טיפולים רשום שהוא כבר עבר טיפול גיר, אני לא זוכר ברמה ק"מ, אני אבדוק בבוקר. לגבי קפיצות זה כמו מכה מכיוון הגיר - מרגיש כמו העברה לא טובה של הילוך, דבר נוסף שאישתי אמרה לי זה שזה קרה לה גם בזמן עצירה ואז הרכב לא סחב.

פורסם

במשפחה שלי יש סניק 2001 עם 90 אלף ק"מ.

גם ברכב שלהם בתחילת הנסיעה לפעמים נדלקת נורת גיר וזה קורה בתחילת הנסיעה (5- 10 דקות ראשונות). הגיר מחליק וסיבובי מנוע עולים.

במוסך מורשה לאחר התחברות לסורק הומלץ להחליף חיישן בעליות של 2000 ש"ח.

הם לא החליפו עד עכשיו (עברו כבר 7 חודשים מהרגע הראשון שהתקלה הופיעה).

אני חייב לציין שפרט למקרים שהנורה נדלקת (וזה קרה פעם אחרונה לפני חודש) הגיר מחליף הילוכים חלק.

ובנסיעת מבחן במוסך מורשה לפני 7 חודשים לא התגלו בעיות גיר מעבר לתקלה בעבודת החיישן.

אני מבקש לא לראות בדברים שכתבתי המלצה לא לתקן את התקלה אלא רק סיפור דומה לשלכם.

לפני שניגשים למכון הגירים תגיעו למוסך מורשה לצורך התחברות לסורק תקלות ואבחנה מדוייקת של התקלה.

הבדיקה בתשלום (בסביבות 250 ש"ח).

לאחר אבחנה מדוייקת באפשרותכם להחליט היכן לתקן (במוסך מורשה או מכון גירים - במורשה מטבע הדברים התיקון אמור להיות יותר יקר.

במיקרה של שיפוץ גיר כללי אולי כדאי אפילו לשקול להגיע לאיזור המרכז למכון גירים מומלץ, אמין והוגן כי מדובר בסכומים לא קטנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כאשר נוסעים מהצ'ק פוסט לכיוון חוצות המפרץ, יש בצד ימין את "גירומטיק" , לא זול, אבל תותחי על.

כדאי לקפוץ למוסך מורשה "קארסו" בצומת חוצות המפרץ, ידוע לי ששם לא מעט מקרים תוקן החלק בגיר שהיה צריך תיקון בעלויות נמוכות ממחיר שיפוץ כללי.

וודא היטב מחירי בדיקה ועלויות תיקון, טרם האישור. למרות שתמיד עלולות להיות הפתעות. בדרך כלל לכיוון היקר דווקא.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התגובות, מישהו מכיר את מוסך הנעות בכרמיאל? זה מוסך מורשה רנו שאני לא כל כך יודע מה מידת האמינות שלהם מבחינת זה שהם ירוצו לשפץ לי את כל הגיר או רק את החלק הבעייתי

פורסם

תרו יש לי נסיון לא טוב עם מוסך הנעות בכרמיאל, לעניות דעתי המקצועיות לא גבוהה , השירות לא משהו, ולבעיה מעין זו אני הייתי מדרים לחיפה , הולך לקארסו או לגירומאטיק.

הבעיה שאתה מתאר יכולה לנבוע ממגוון סיבות , החל מחישנים, דרך שסתומים חשמלים, וכלה בשיפוץ גיר.

דרך אגב, כיוון שמדובר על גיר אשר משותף לפזו \ רנו, אתה יכול לגשת למוסך גזית בקריית חיים, אצלי הם איתרו את הבעיה בעזרת התחברות למחשב הרכב, הנזק עמד על כ 2000 ש"ח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האם המחירים במוסך יבואן כגון קרסו ומוסך שירות כגון הנעות הם שווים וגובים לפי מחירון היבואן או שיש שוני בעקבות הבעלות?

פורסם

עדיין לא ברור מה בדיוק התקלה.

תתחבר לסורק, תקבל תשובה ולאחר מכן תבדוק הצעות מחר לתיקון. הבדיקה לא מחייבת לבצע את התיקון באותו המוסך שהיא נערכה.

בנתיים ב10 דקות הראשונות של הנסיעה תיסע בעדינות, בלי ללחוץ חזק על הגז עד שהרכב יתחמם.

במידה והנורה נדלקת שוב, תעצור, תכבה את המנוע ותניע שוב.

אל תחכה עם הבדיקה הממוחשבת!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

א. הנעות מוסך מצוין תפנה אישית לעמי הוא יעזור לך וימליץ לך לגבי אופן המשך טיפול בגיר.

ב. תאור התקלה שלך מעט לוקה בחסר, אך נשמע כמו שס' לא תקין בגיר.

בהצלחה

joni

• תוכן חדש...