Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות בניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג מאזדה 323 ומקדימה יש לי מקום לרמקולים בגודל של 5X7 ובגודל הזה הרמקולים דיי יקרים ונדירים

לכן רציתי ללכת על בניה לגודל של 6.5 או 5.25 , הבנתי שיש שתי סוגי בניות אחת מעץ והשניה מפיבר והבניה השניה יותר יקרה לכן התעניינתי מבניה מעץ השאלה שלי היא כמה העלות פחות או יותר ? ( אני יודע שכל אחד לוקח סכום אחר אבל אני רוצה לדעת מחיר שהוא סביר שיקחו לי )

והאם בכלל מומלץ על בניה או שעדיף להשקיע ברמקול 5X7?

בכלל ההתלבטות שלי היא בין :

ה-INFINITY REF6812

http://zap.co.il/model.asp?model_id=470493 רמקולים מסוג 5X7

לבין :

הקומפוננט מדגם Lightning audio S4.65C

http://zap.co.il/model.asp?model_id=479536

(בגודל 6.5 והכוונה להשים אותו לאחר בניה)

האם שווה להשקיע בבניה מעץ ולהשים את הקומפוננט הזה ? (או אחר בסביבות המחיר שלו) או שהאינפינטי בגודל 5X7 לא נופל ממנו וכדאי לוותר על הבניה?

אשמח לשמוע דעות, תודה .

פורסם

בבניה מפיבר אתה יכול לתת לרמקול זוית אליך וזה סיפור יותר יקר בהרבה

טבעת עץ זה הפיתרון הכי זול ויעיל. הרמקול יושב במקום המקורי שלו מוסתר עם כל הפלסטיקה של הדלת.

אבל החיסרון זה שאתה לא יכול לתת זוית כמו בבניה מפיבר

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אין צורך בבנית פיבר אלא עם כן אתה רוצה לחתוך את הדיפון וזה כבר סיפור אחר

אתה יכול לקנות בכל מקום דיקט MDF ולחתוך לפי המדיה של הרמקול האורגנלי ותוכל להכניס שם רמקול 5.25\6.5

אם יש לך ידים טובות עלות הבניה לא תעלה על 40 שקלים (מחיר MDF) אם אתה לא יכול לעשות לבד יעלה לך בערך 80 -100 שקלים חיתוך לפי מידות והתקנה תלוי איפה אתה עושה

שיהיה בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...