Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

ברשותי פורד אסקורט כבר זמן מה אני מאוד אוהב את המכונית הזאת

ורציתי לחזק את המכונית מבחינת כח ואחיזה

רציתי לשאול יש לי נפח מנוע 1.6 המנוע חדש ואני שומר על המכונית מבחינת מנוע וחוץ לא קורע לא שום דבר

מאיזה מחיר יתחיל אצלי התחזוקים למנוע שהתאוצה תהיה מהירה יותר בהרבה

ואחיזה שאוטו יהיה יציב יותר על הכביש

נ.ב

המנוע יחזיק ?..

תודה

פורסם

המנוע יחזיק אם יתאימו אותו לעומס החדש: בוכנות קלות, קרנק מיוחד, ראש מחוזק, קאמשפטים חמים וכו'.

לשפר תאוצה בהרבה? כמה זה הרבה, 5 שניות ב-0 ל-100? שים מדחס רוטס וניטרו.

מה התקציב לשיפור? כדי לשפר לא הרבה אבל באופן משמעותי, צריך להשקיע באוטו קרוב למחיר שלו לפחות וזה כולל שינויים למנוע שדיברתי עליהם, בנוסף טורבו, מערכת ניהול וכו'. האם אתה חושב שזה שווה את ההשקעה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה

אבל עוד משהו יש כאלה אומרים שהנעה אחורית זה יותר מתאים לשיפורים גם אני חשבתי

אבל יש הרבה מכוניות כמו הונדות סיויק עם הנעה קדמית שהם חזקות מאוד

פורסם

לא קשור באופן ישיר להנעה. פשוט בד"כ מכוניות עם הנעה אחורית בעלות מנוע גדול יותר - זה פוטנציאל לשיפורים רבים.

אפשר לשפר כל אוטו, לאו דווקא הונדה. הונדה מאוד פופולארית לשיפורים בגלל "מהיר ועצבני" כניראה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שאלת עם זה שווה את השקעה לדעתי כן

כל אחד אוהב משהו

אני אוהב את הפורד שלי

אשמח לשמוע לעוד עצות מבחינת כח ואיחזה

תודה.

פורסם

מבחינת אחיזה, אתה צריך צמיגים רחבים יותר, בולמי זעזועים ספורטיביים וקפיצים קשים יותר להתחלה. רצוי לעשות גם הנמכה, זה גם יתרום לשיפור אחיזה.

• תוכן חדש...