Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות של ואנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני ההיתי שמח לשמוע דעה מקצועית לגבי האמינות של קאיה קרניבל מודל 2006. אני מתכנן לקנות ואן משפחתי עם 7 מקומות ישיבה. נאמר לי שהקרניבל עושה הרבה בעיות. האם זה נכון? ההאם יש ברשת מקור מידע מוסמך לבדיקה של רמת האמינות של מכונית לפני קניה?

תודה

עמית

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הקאיות הן דיזלים עם טורבו המאזדות לא.

מנוע דיזל מוגדש שעבר ק"מ גבוהה יהיה יקר יותר לאחזקה ממנוע בנזין (שוב, הכל תלוי ברמת האחזקה).

יכול להיות שקיים גם הבדל בין הגירים מבחינת אמינות אך בד"כ כל גיר אוטומטי עם קילומטרז' גבוהה יגלה אמינות מפוקפקת.

*סיטרואן ג'מפי ידנית במידה ותמצא כזו יכולה להיות נהדרת לצרכיך.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הוויאג'ר מרווחת מאוד - מיניוואן במתכון אמריקאי, וללא ספק הטובה שבתת הקטגוריה הזו. לחובתה - בטיחות לא מושלמת ומנוע בנזין שישה צילינדרים לא חסכוני במיוחד (אבל זריז).

פורסם

תבדקו אולי את יונדאי טרג'ט .

מנוע טורבו דיזל 2000 סמ"ק יותר חיסכוני מאשר של קרניבל.

גם חלוקה פנימית של יונדאי לדעתי יותר מוצלחת.

שימו לב, גם קרניבל וגם טרג'ט עם רמת בטיחות נמוכה, קיה יותר גרועה:

קרניבל

טרג'ט

לגבי האמינות של קרניבל אין לי נתונים, אבל לפני כחודש היתה לי התלבטות בין סיטרואן ג'מפי לקרניבל.

כאשר שאלתי במוסך שמתמחה בשני הרכבים האלה (הם גם חברי קארספורום), התשובה שלהם היתה : " ג'מפי פחות בעיית, ובכמה רמות פחות מקרניבל".

בסוף קניתי ג'מפי 2007 ידנית , בעיקר בגלל החיסכון בצריכת סולר, אבל גם חוות דעת של המוסך השפיעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לחבר קרוס יש קרניבל [נראה לי 05/04] והוא אוכל איתה מרורים. עשרות אלפי שקלים לתיקונים בשנה. במוסך מורשה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...