Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

ברשותי הונדה אקורד 04 , דגם אקסיוטיב 6 כריות אוויר eps טיפטרוניק ושאר ירקות!

מאז ומתמיד אני פוזל לעבר הסדרה 3

01 02 , השאלות שלי הם כאלו

1 כדאי בכלל לחשוב לכיוונים כאלו (לא איכפת לי לרדת בשנתון בשביל בימר)

2 מה רמת האמינות ברכב הזה, גיר/מנוע/מחלות?

3 כמה כבר יקר הטיפולים/חלפים, יותר מהונדה הלא זולים?

4 איזה מערכות בטיחות וכמה כוכבים קיבלה בשנתה?

הדיון הזה לא דחוף לי קחו תזמן חברים

זהו הדגם פחות או יותר

e_1_8_1_18515_20080222090229.jpg

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם
שלום לחברי הפורום

ברשותי הונדה אקורד 04 , דגם אקסיוטיב 6 כריות אוויר eps טיפטרוניק ושאר ירקות!

מאז ומתמיד אני פוזל לעבר הסדרה 3

01 02 , השאלות שלי הם כאלו

1 כדאי בכלל לחשוב לכיוונים כאלו (לא איכפת לי לרדת בשנתון בשביל בימר)

2 מה רמת האמינות ברכב הזה, גיר/מנוע/מחלות?

3 כמה כבר יקר הטיפולים/חלפים, יותר מהונדה הלא זולים?

4 איזה מערכות בטיחות וכמה כוכבים קיבלה בשנתה?

1. השאלה עד כמה אתה באמת רוצה את זה. לא ציינת על איזה מנוע ואיזה רמת אבזור מדובר.

2. ב.מ.וו אמינה ואין מחלות מיוחדות. הבעיה העיקרית היא לא המחלות אלא הטיפולים הסטנדרטיים ועלויות החלפים הגבוהות.

3. כמה יקר? מאוד יקר. דוגמאות? גומיה מתחת לשמשה קדמית-3000 ש"ח, גומיה מסביב לדלת 2500 ש"ח לצד, תומכי מנוע

1000 ש"ח לתומך. טיפולים? טיפול סטנדרטי של שמנים יעלה באיזור ה1500-2000 ש"ח (אני מדבר על טיפול במוסך מורשה).

4. לגבי בטיחות אין לי מושג, אני יודע שהרכב בטוח. הרכבים מגיעים עם מערכת בקרת יציבות, 6 כריות אוויר (לא בכל הדגמים)

חשוב לדעת שהשוק של המכוניות האלה לא מדהים והן נמכרות במחירון ואפילו מתחת.

האוטו אמין כל עוד טופל בזמן ולא "נקרע" על ידי הבעלים. מרבית הרכבים האלה כבר הספיקו לעבור 4-6 ידיים (לא נדיר ב-BMW). חסרון נוסף? תדמית. שיש לך BMW אתה אוטומטית הופך לסוחר סמים, סרסור, שוק אפור, מאפיה וערס.

לסיכום:

טיפולים יקרים, אחזקה יקרה (ביטוח מאוד יקר). אמינה כל עוד שמרו עליה, לרוב תהיה יד 4+. האוטו בטוח לא פחות מההונדה.

השוק מלא ברכבים וזה ישחק לטובתך-החוכמה היא למצוא רכב שמור. רכב שמור אמור להימכר במחירון. ב-BMW לא מוסיפים על תוספות (אין כמעט מושג כזה "מחירון משוקלל" אלא אם הרכב באמת במצב נדיר).

עם זאת הרכב מאוד מהנה לנהיגה (הנעה אחורית-חווית הנהיגה המושלמת), מאוד מאובזר (בהנחה שאתה מדבר על אחת מאובזרת), נוסע על הכביש בצורה פנטסטית, גם ה320 (מנוע 2.2) בהחלט סוחב את האוטו הזה יפה ואפשר להרגיש שהאוטו ממש לא חלש וכמובן מושך בנות (לא את כולם)

את שאר השיקולים אתה צריך לעשות עם עצמך. :wink:

Lexus CT200H

פורסם

ראשית כל תודה לך,

אני רוצה תדגם עם עור/גג/ג'נטים וכ'

לגבי מנוע נראה לי ש2.2. או 2.0 יספיק לי

בגלל שבנפח יותר גדול הביטוח מתיקר משמעותית

רני

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

אם כבר אז כבר. מנוע 2.2 ללא ספק, חזק משמעותית מ2.0 ובהחלט תהנה יותר מהרכב.

אני הייתי בעלים של BMW קופה מהשנתון עליו אתה מדבר והאוטו מדהים. מכרתי אותה בגלל צרות עין של אנשים (הספקתי

לקבל שריטה אחרי חודש אחד בלבד למרות ששמרתי על פרופיל מאוד נמוך) וגם עלות הטיפולים השוחטת (חודש ראשון הוצאתי עליה 3500 ש"ח רק בקמור ועוד 2000 ש"ח בהתקנת איתרואנים חדשים בשביל חברות הביטוח ואני מדבר איתך על רכב שמור מחבר שכאשר הגענו למכון בדיקה הבודק היה בהלם ממצב הרכב).

אה, וכמובן , שלא נדבר על ה15 אלף ש"ח לשנה שעלה לי הביטוח (נהג חדש).

עם כל זאת, נהנתי מכל שנייה עם האוטו.

כייף לנהוג, כייף לנסוע בתור נוסע, מאוד יוקרתי ונעים, הנעה אחורית ומנוע מאוד לא עצל,

בקופה היתה המון פוזה (דבר שאני אישית לא ממש אהבתי בה-כי היא משכה יותר מדי תשומת לב)

בקיצור, נהנתי. אם אתה יכול לעמוד באחזקה וטיפולים יקרים יחסית ובביטוח לך על זה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...