Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת מבעלי נסיון עם מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest sharon zx1600
פורסם

אני מתעניין בקנייה של רכב כזה בתור חדש מהחברה.

כרגע נוהג ב citroen zx 1600 avantage מודל 1996 ידנית ומכל מיני סיבות מעוניין להחליף.

אשמח לשמוע דעות ממי שנוהג במאזדה כזאת וגם בהשוואה לzx אם יש מישהו שיכול להשוות.

אני בחור לא קטן 186 גובה ומשקל 93 שנוסע בדרך כלל באזור המרכז וכמובן בפקקים וחשוב לי שהרכב לא יהיה צפוף ושיהיה בעל נוחות סבירה.

הרכב לא מיועד למשפחה בגלל שאני רווק אבל בכל זאת חשוב לי רכב שלא יהיה צפוף.

נסיעת מבחן אני מתכנן לעשות בזמן הקרוב.

אהבתי את המאזדה מבחינת העיצוב וגם האבזור (אפילו בדגם הפשוט יש מערכת בקרת יציבות).

פורסם

בקשר לגובה שלך מבחינת נהג לא אמורה להיות בעיה. אם תשב מאחורה כן תהיה לך בעיה (בעצם, לכל מי ש-1.85 + תהיה בעיה). בכל מקרה, האוטו יחסית באמת מפנק ולטעמי אם אתה הולך עליו, תקנה את הדגם המאובזר.

בהצלחה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

Guest sharon zx1600
פורסם

מאחורה אני לא מתכוון לשבת ,התכוונתי למרחב בעיקר לנהג

אבל חשוב לי גם תא מטען ומושב אחורי סבירים וגם נוחות נסיעה סבירה (לא מחפש נוחות צרפתית אבל שיהיה סביר)

פורסם

השוואה ל-ZX? קצת מצחיק. סה"כ מדובר על דור שונה לחלוטין, סדר גודל שונה לחלוטין.

ה-2 תהיה יותר צפופה ברוב הממדים, פחות נוחה לנסיעה (בהנחה וה-ZX שלך תקינה) וכן- פחות מהנה לנהיגה. אבל היא תרגיש יותר איכותית במעט, תהיה מאובזרת יותר (ובכל זאת - קנה את הגרסה הבכירה) וחסכונית יותר לתחזוקה, ככל הנראה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נהגתי לפני שבוע על מאזדה 2 (גיסי עובד בחברת השכרת רכב וחוזר כל ערב עם רכב אחר)

הרכב לא גדול! כדאי לך לבדוק את התאמתו למידות גופך. אני נמוך ממך ב10 ס"מ והרכב הרגיש לי בסדר.

מערכת השמע המקורית טובה מאוד! זאת אולי לא נקודה רלוונטית בהשוואה לZX אבל חשוב לציין זאת.

תגובת המנוע טובה מאוד והרכב מקרין תחושה זריזה. הרעש בסל"ד הגבוה לא נעים במיוחד.

איכות שיכוך כמצופה מרכב יפני, קופצני במידת מה אבל בגדר הנסבל, מול הZX או כל אירופאית אחרת תחוש בהבדל.

בסה"כ ההתרשמות שלי מהרכב היתה ממש טובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פיזו - אתה אומר את זה מניסיון?

בתור בעלים של מאזדה 2 , לנהג יש המון מקום (עם כיוונון מצוין לנהג) , האוטו מאוד איכותי יחסית ליפנית ובהחלט מתקרב למקבילות האירופאיות עם מחיר מאוד תחרותי ואיבזור מצוין.

כמו כן הוא אכן זריז למדי ונוח למדי.

התא מטען קצת קטן , אז תבדוק אם זה מתאים לך.

אין משענת בין המושבים (לי מפריע קצת , לאישתי לא מזיז)

זוית ההגה קצת מוזרה והוא מתכוונן רק לגובה.

והדבר היחידי שבאמת רע שיש לי להגיד על הרכב - ההגה אמנם מהיר ומדויק , אבל קל מאוד.

בקיצור - לדעתי - הרכב המשתלם בקטגוריה

למרות החסרונות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני מתעניין בקנייה של רכב כזה בתור חדש מהחברה.

כרגע נוהג ב citroen zx 1600 avantage מודל 1996 ידנית ומכל מיני סיבות מעוניין להחליף.

אשמח לשמוע דעות ממי שנוהג במאזדה כזאת וגם בהשוואה לzx אם יש מישהו שיכול להשוות.

אני בחור לא קטן 186 גובה ומשקל 93 שנוסע בדרך כלל באזור המרכז וכמובן בפקקים וחשוב לי שהרכב לא יהיה צפוף ושיהיה בעל נוחות סבירה.

הרכב לא מיועד למשפחה בגלל שאני רווק אבל בכל זאת חשוב לי רכב שלא יהיה צפוף.

נסיעת מבחן אני מתכנן לעשות בזמן הקרוב.

אהבתי את המאזדה מבחינת העיצוב וגם האבזור (אפילו בדגם הפשוט יש מערכת בקרת יציבות).

נדמה לי שנסיעת מבחן תוכל להבהיר לך טוב יותר מכל תגובה כאן, אם המזדה הזו מתאימה לך או לא.
Guest sharon zx1600
פורסם

היום הייתי בסוכנות מאזדה בתל אביב והרכב מבפנים מזכיר לי יותר את הפיג'ו 205 1400 מודל 1994 שהייתה לי

מאשר את הzx .

אני יודע שאני מגזים קצת אבל באופן כללי עלוב פשוט עלוב ועוד היה להם שם רק את הדגם ה"מפואר" .

המושבים נראים טובים עם תמיכות בצדדים וגם רכים במידה טובה אבל לגודל שלי הם פשוט לא מתאימים.

הדשבורד מכוער ותא המטען כמעט ולא קיים.

בכל מקרה טוב שהלכתי להתרשם כדי שאמשיך לחפש הלאה.

נסיעת מבחן ברכב הזה אני לא חושב שיש לי טעם לעשות -בזבוז זמן.

מה גם שהוא לא זול בכלל 101,500 לדגם פשוט ולמאובזר 105,500 .

בהמשך השבוע ואולי כבר מחר אני אלך לראות את הסיריון ואת הסוויפט.

תודה לכל העונים.

פורסם

זה נכון שמאזדה 2 מרגישה פשוטה מבפנים, אבל כך גם הסיריון והסוויפט - אל תצפה לאיכות גבוהה משמעותית. בסוויפט יש גם כמה פריטי אבזור שנותנים תחושה טיפה יותר איכותית אבל רוב הפלסטיקים נוקשים, חלולים ודקים מדי, והעיצוב אפילו יותר שחור וקודר. גם תא המטען בסוויפט פצפון וזה שבסיריון לא יותר גדול.

המחיר של ה-2 הוא מאוד ממוצע בקטגוריה, כך שאל תצפה למשהו יותר זול (למעט הסיריון - והיא באמת מרגישה זולה יותר).

אם תרצה משהו איכותי יותר תצטרך לפנות מערבה אל פיז'ו 207 וסקודה פאביה. אולי גם הקליאו החדשה עם המחיר החדש יכולה להיות מספקת עבורך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רכב מומלץ ביותר, האיכותי בקבוצתו, מתקדם ברמת העיצוב והאיבזור, אמינות של מאזדה די מוכחת. ואין ספק שזו גם תדע לשמור על ערכה, לגבי מידותיך, כל רכב מהקטגוריה יהיה לך מעט קטן, אבל אם בחרת בקטגוריה, זו הבחירה הטובה ביותר.

• תוכן חדש...