Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק התזמונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מולטיפלה כסופה במקרה?

אני לא זוכר בדיוק, נראה לי ירוקה, בכל מקרה היא לא היתה דיזל...

הוא נסע כמו מטורף, כשאישתו ישנה לידו (והוא ניצל כל שנייה שהיא ישנה בשביל להתפרע 8) ) וארבעה ילדים קטנים מאחור :?

מגאן 265

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממחלף השלום בתל אביב עד מסעדת מקסים בחיפה רמזור אחד במת''ם

25 דקות

בסביבות ה 90 קילומטר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ממחלף השלום בתל אביב עד מסעדת מקסים בחיפה רמזור אחד במת''ם

25 דקות

בסביבות ה 90 קילומטר

אתה מקשקש!

באיזו מהירות נהגתם? 200 לאורך כל הדרך (בעצם 216) ???

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

אנשים פה מקשקשים ברמות שקשה להאמין. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

תחנה מרכזית ישנה בראשון עד החניה שלי בירושלים (קריית-יובל למי שמכיר)

ב-30 דקות בדיוק בשלוש ומשהו בלילה...עם רנו 19 אחרי יונדאי קופה - יכולתי לתת לו בראש, אבל לא רציתי להביך אותו :lol:

כל ה"שומכארים" למיניהם, תפסיקו לקשקש...

פורסם

צומת גולני - צומת גהה 59 דקות. (206 xs שברתי את השיא הקודם שלי שעמד על שעה ועשר דקות)

חיפה - ת"א 37 דקות . (פונטוhgt - במשך 37 דקות המד הראה בין 200 - 150, חוץ מרמזור אחד)

לא יודע מה איתכם, אבל אחרי נסיעה כזאת אני יוצא סחוט כאילו שרצתי את כל הדרך ברגל... :p

צריך להיות בנהיגה כזאת בפוקוס כל שבריר של שנייה.

פורסם
צריך להיות בנהיגה כזאת בפוקוס כל שבריר של שנייה.

צודק בהחלט.

פעם בשבוע אני עושה את כל ויצמן ברעננה במספר דקות, מהירות ממוצעת של 130, אני מרגיש עייף אח"כ. :D

172

פורסם

למרות שזה נשמע נוגזם אבל מנצרת ( הכניסה) לצ'ק פוסט אחר כך לקריון לקריות וחזרה לנצרת בכ - 25 דקות +-

היתה בשעה כמעט 2 בלילה

המכונית היא A6 4200 QUATTRO של שכן

מהירות תמיד מעל 200 וביגור הגענו ל 260 ...

האוטו הזה מטוס אמיתי ולא מכיר את המילה איבוד אחיזה !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני מניח שהכי מעניין אצלי היה מאילת לב"ש (דרך מצפה רמון) בשעה ו50 דקות.

לצערי לא נהגתי אלא אבא שלי, במהירות ממוצעת של 160.

המכונית AUDI A4 1.8T.

פורסם
אמממ.....

חדרה עד אילת תוך שעה ו23 דקות בדיוק...

המיכל של האוטו היה מלא באציטון. :p

תמיר :wink:

משעשע (או שלא :p )

ולבחור שכתב שהוא הגיע מאשדוד עד בני ציון ב-20 דקות בעזרת יונדאי קופה - יש לך את גרסת ה-2.7 ליטר עם טורבו ומשופרת לכ-400 כ"ס?

לא, כי פשוט אחרת אני לא מבין איך אפשר לעשות כמעט 70 ק"מ ב-20 דקות ועוד עם כמה רמזורים ומכמונות בדרך (מהירות ממוצעת של מעל 200 קמ"ש)

ושוב - :p

רוני

אפשר גם אפשר...

למאן האמת זו היתה נסיעה של 22 דקות...

מהירות ממוצעת של 190 קמ"ש ועם אתה לא מאמין תשאל את GILAD M שהיה איתי ברכב ....

ובקשר למכמונות אין הרבה אחת לא עובדת ואחת עברתי על 160 כשהסתירו אותה שתי משאיות... ובשאר האטתי ל-100...

פורסם
אמממ.....

חדרה עד אילת תוך שעה ו23 דקות בדיוק...

המיכל של האוטו היה מלא באציטון. :p

תמיר :wink:

משעשע (או שלא :p )

ולבחור שכתב שהוא הגיע מאשדוד עד בני ציון ב-20 דקות בעזרת יונדאי קופה - יש לך את גרסת ה-2.7 ליטר עם טורבו ומשופרת לכ-400 כ"ס?

לא, כי פשוט אחרת אני לא מבין איך אפשר לעשות כמעט 70 ק"מ ב-20 דקות ועוד עם כמה רמזורים ומכמונות בדרך (מהירות ממוצעת של מעל 200 קמ"ש)

ושוב - :p

רוני

אפשר גם אפשר...

למאן האמת זו היתה נסיעה של 22 דקות...

מהירות ממוצעת של 190 קמ"ש ועם אתה לא מאמין תשאל את GILAD M שהיה איתי ברכב ....

ובקשר למכמונות אין הרבה אחת לא עובדת ואחת עברתי על 160 כשהסתירו אותה שתי משאיות... ובשאר האטתי ל-100...

איזה ירדתה ל 100 יא מטורף!!!!

אולי אתה מתכוון אצלי ברחוב??

אתה חולני! :lol: וזו הסיבה שאני נוהג כשאנחנו נוסעים ביחד.

יונדאי קופה, עם מתאבד חולה נפש בפנים.

ואגב כמה דלק היא שותה במהירויות האלה,משהו חולני. כי כשאני נהגתי (על המהירות המותרת כמובן(איזה ילד טוב אני :!: )) המחוג נשאר במקום.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
מעניין אותי איך הקופסה הזאת יכולה לנסוע כל כך מהר... מולטיפה מכוערת...

יכולה ועוד איך...

אני הגעתי עם המולטיפלה המנוחה ל- 180

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...