Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון אני לא מצליח לפרפר את הגלגלים, תמיד שהייתי מדביק את הדוושה לריצפה הגלגלים היו מפרפרים, עכשיו כבר לא.

אז עכשיו שאני מדביק אותה לרצפה הרכב פשוט מזנק, כאילו חלק בלי לפרפר.

אז רציתי לנסות בדיקה אחרת לתקינות הממיר, שהידית הייתה על D לחצתי ברקס חזק, ואז לחצתי על הגז חצי דוושה בערך ושמעתי "קחחחחחח" עשיתי את זה לממש חצי שנייה, הסלד באותו הרגע שנישמע הרעש היה על 1200 משהו באיזור..

הממיר מומנט תקין? ולמה נשמע הרעש הזה?

למה אני לא מצליח לפרפר זה מצביע על משהו לא תקין? שלא תבינו לא נכון אני לא עושה שטויות יותר מידי אבל פעם ב.. מותר :wink:.

תמיד שהייתי מדביק את הדוושה לרצפה לא משנה כביש יבש/רטוב הגלגלים היו מפרפרים.

חוץ מזה הכל ברכב פיקס והרכב נוסע טוב.

מאזדה לאנטיס 97 מנוע 1.8 אוטומט נסע 170Kק"מ.

*הבדיקה בוצעה בכביש ריק לחלוטין בלי אף אחד בסביבה.

פורסם
החלפת צמיגים?

לא, חשבתי שחסר אוויר אז בדקתי ולא חסר.

לחנן בזמן הבדיקה צריך להשמע רעש חיכוך "קחחחחחח..."?

תושבות המנוע והפעמונים בציריות לא במצב הכי טוב, האם בכל זאת ניתן לבצע את הבדיקה מבלי ליגרום נזק לתושבות או לציריות?

עוד משהו שבזמן האחרון אני מרגיש שינוי, שאני משלב הילוך D אז אחרי חצי שנייה ההילוך משתלב האם זה תקין?

הילוך R לוקח לו טיפה יותר מחצי שנייה, פעם ההילוכים היו משתלבים באותו הרגע.

פורסם

לחנן בזמן הבדיקה צריך להשמע רעש חיכוך "קחחחחחח..."?

בתיאוריה, לא, אבל במציאות הבדיקה מעמיסה בצורה חזקה את כל מכלולי ההינע, הבלמים, המרכב, תושבות וכו' ובהחלט קורה ששומעים רעשים שהם מחוץ לרעש המנוע. מצד שני, בהחלט יכול להיות שהרעש שאתה מתאר מגיע ממכלול לא תקין בגיר או בממיר המומנט.

פורסם

BA323 , אם הממיר לא היה תקין או נשאר במצב נעול , הרכב לא היה נוסע, רועד או נוטה להכבות.

הקחחחחח ששמעת כנראה מהפעמונים של הצירייה.

לגבי תזמון שילוב אז הזמן הוא מצויין, אין שום בעייה בעניין הזה.

• תוכן חדש...