Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מגבר של mac audio z4200.

יום אחד המגבר אחרי חצי שעה עבודה התכבה ונכנס לפרוטקשיין לקחתי אותו לתיקון חזר חיברתי אותו

עבד יומיים שבהם לפעמיים היה נכנס לפרוטקשיין וחוזר כעבור יומיים עוד הפעם פרוטקשיין שלא יוצא ממנו.

החזרתי אותו למתקן הוא תיקן אותו וכעבור חצי שעה שחיברתי אותו עוד הפעם פרוטקשיין שהמגבר לא יוצא ממנו.

התיקון היה בתחלה ש5 גו'ק'ים נשרפו אין לי מושג איך. לאחר מכן אחרי שהוא החזיר לי אותו עוד אחרים 2 נשרפו.

ועכשיו שזה קרה בפעם השלישית. אני כבר חושב שמשהו באוטו זה מה ששורף את המגבר?.

מה יכולה להיות הבעיה של המגבר והאם זאת בעיה במגבר ולא בהתקנה ברכב.

הרכיבים האחרים הם רדיו דיסק פאנסוניק 1505W רמקולים קדמיים morel Dotec וסאב פויינקס גולד 10' ZR

יש לציין שניתקתי את הRCA והחוטים של הרמקולים ובדקתי ועדיין פרוטקשיין. ועוד משהו בפרוטקשיין השלישי לפעמיים שומעים בום כזה מרמקולים והסאב כיאלו הוא רוצה לחזור לעצמו

אבל משהו מפריע זה שהחוטים היו מחוברים.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

כניראה שיש קצר איפה שהוא בחוטים של הרמקולים

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אוקיי דני איך ניתן לבדוק את זה? והאם הקצר גורם למגבר כל פעם להיכנס לפרוטקשיין ולא לצאת ממנו?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

תפרק את ההתקנה ותראה שאין פגיע בשום חוט כנ"ל לחוטי הRCA

תגש לחנות ובקש מהם שיחליפו אותו

חבר את המגבר ללא הרמקולים וסע זמן מסויים בערך כמות הזמן שלקח למגבר למות בפעם שעברה, אם הכל בסדר אז המגבר תקין וההתקנה לקויה

עוד בדיקה, תבדוק עם רב מודד התנגדות של כל חוט בנפרד עם שלדת הרכב, אם קבלתה התנגדות כל שהיא אז אותו חוט נוגה בשלדה איפה שהוא ויוצר קצר.

דני

פורסם

חיברתי מגבר אחר שיש לי בבית פלטינום אודיו V12 המגבר עובד אחרי 20 דקות נכנס לפרוטקשיין אני נוגע בו הוא רותח

אבל אחרי כמה דקות שהוא מתקרר הוא עובד שוב. ולא נכנס לפרוטקשיין תמידי כמו המאק

פורסם

גם הפלטינום לא היה מחובר לשום אלמנט בזמן הבדיקה?

אם כן, יש לך בעיה במערכת החשמל.

להגיד מה בדיוק אני לא יודע אני אתן לאחרים לענות.

דני

פורסם
גם הפלטינום לא היה מחובר לשום אלמנט בזמן הבדיקה?

אם כן, יש לך בעיה במערכת החשמל.

להגיד מה בדיוק אני לא יודע אני אתן לאחרים לענות.

דני

הפלטיניום היה מחובר להכל.

גם המאק אחרי זה שנגעתי בו היה רותח.

הקטע הוא שהמאק לא מוכן לצאת מהפרוטקשיין אבל הפלטיניום אחרי שהוא מתקרר הוא עובד שוב.

האוטו הוא שברולט אופטרה 2008 חדש עשה משהו כמו 3000 ק"מ

פורסם

תשמע.

הסאב שלך מגיע כ2 סלילים!!

או כ 2 סלילים של 2 אום לכל סליל (אתה יכול לחבר אותו או 4 אום. או 1 אום)

או כ 2 סלילים של 4 אום. לכל סליל (אתה יכול לחבר אותו או כ 2 אום. הכי נפוץ או כ 8 אום)

לדעתי הסאב שלך הוא האופציה המודגשת. והוא דופק לך את המגבר. וזה גם מתאים לתאור התקלה שלך.

שהוא עבד בהתחלה. ואחרי תקופה מסויימת הפסיק.

תבדוק איזה דגם הוא בדיוק ואיך הוא מחובר. (ZR10D2 או ZR10D4)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הסאב הוא ZR10D4...הוא היה מחובר בגישור מהסאב יוצא רק שניי חוטים + ו -

אבל בפנים יש שניי סלילים שמחוברים הסליל הראשון מחובר ל+ ו- של הסליל השני ומהסליל השני נמשך + ו- למגבר

פורסם

בקיצור המגבר עבד על 2 אום. !! ובגלל זה הוא נדפק.

אתה לא יכול להעמיס עליו את הסאב הזה בצורה הזו.

אתה יכול לחבר כל סליל לערוץ! או להביא מונו בלוק. או להביא מגבר שיציב ב 2 אום בגישור!

אחרת כל פעם ידפק לך המגבר!!

אני התיחסתי לעובדה שיש לך 2 ערוצים פנויים.

עם אתה רוצה לחבר כל 2 ערוצים בגישור לסליל. אתה יכול. אבל זה ממש לא מומלץ. כי כיוון לא זהה יפגע בסאב!

ועוד בגלל שאתה רוצה לעשות את זה עם 4 ערוצים מגושרים!

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

הבנתי אם אני מחבר כל סליל לערוץ זה לא יכול לדפוק את המגבר גם?

אם המגבר מספק 150W RMS ב2 אום לערוץ ואני לוקח את שניי הסלילים ומחבר כל מינוס ופלוס של כל סליל לשני ערוצים

למשל 3-4 שהכיוון שלהם הוא אותו דבר אז הסאב יקבל 300W RMS וזה יעבוד בסדר?

והאם יש מגבר 4 ערוצים שעמיד ב 2 אוהם בגישור?

יש לי 2 ערוצים פנויים. ולא דיברתי על 2 ערוצים מגושרים.

אני אומר + ו- של סליל אחד לערוץ מספר 3 ו+ ו- של סליל שני לערוץ מספר 4 לא בגישור הכיוון של 3-4 זהה והכיוון של 1-2 זהה

פורסם

OK. כמו שאתה מדבר זה בסדר.

סליל לערוץ 3. וסליל לערוץ 4. זה בסדר והכיוונים בסדר.

אבל הוא יהיה חלש!

פורסם

הבנתי תודה רבה דני. נקווה שזה באמת הבעיה

• תוכן חדש...