Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המורל דוקט הזה באמת שווה ת400 שקל מעל ה פלוס?

ועוד דבר יש מצב כזה שבאוטו שלי אפשר לסים גג 5.25 גם אם הגבה? יש לי אופל אסטרה97

פורסם

בקשר ל400 שקל עד כמה שאני הבנתי כן אם את רוצה תערוך חיפוש תמצא הרבה על זה.

ואני לא חושב שאי אפשר לשים יותר מ5.25, אבל חכה לתשובות נוספות.

פורסם

ראיתי עכשו בשירשור למלה של המידות רמקולים שיש לי 6.5 אז יהיה בסדר

אם אפשר מישהוא ששמע יהיה לי הרבה יותר טוב

פשוט אני רוצה ליקנות ועכשו לא יודע אם ההפרש מחירים שווה כי התקציב שלי ניכנס לי הפולס אבל מישהוא אמר לי הוא סתם מסריח קח דיוקט עכשו אני לא ודע אם הוא אמר את זה כי תפולס אני לא קונה אצלו והוא רצה שאני יקנה תדוקט אצלו או שבאת יש הבדל שמים וארץ

פורסם

תחפש באשכולות קודמים, אני גם חיפשתי ורוב אם לא כולם טענו שההוספה כדאית, לא מזמן לי היה אשכול בנושא.

אם מישהו יוכל לענות לי על שאלה אחרת אני אשמח

מה ההבדל בין מורל דוטק למורל דוטק אוביישן?

פורסם

בוא נגיד שהטוויטר של פולס צולע מאוד. לעומת הטוויטר הנחמד של הדוטק. והקרוס יותר טוב בהרבה מהפולס.

:-) just smile
פורסם

דוטק, בלי ספק בכלל (ולאלו מביניכם שחובבים את המידבאס של הפולס, בבקשה ממכם, המידבאס של הדוטק נשמע הרבה יותר טוב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דוטק ללא היסוס.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
דוטק, בלי ספק בכלל (ולאלו מביניכם שחובבים את המידבאס של הפולס, בבקשה ממכם, המידבאס של הדוטק נשמע הרבה יותר טוב).

מה שאתה אומר בקשר למיד זה נכון וברור שדוטק בעל טכנולוגיה טובה יותר ובנייה רצינית יותר ינגן יותר טוב מפולס שהוא הסדרה הכי נמוכה. אבל חבבי המידבאס של פולס (בייניהם אני) משבחים את הפולס יחסית למחירו. איזה מיד במחיר של פולס שינגן יותר טוב ממנו, אני לפחות לא מכיר.

:-) just smile
פורסם

אז זהו, שאני מכיר אנשים שטענו (ועדיין) שהמיד של הפולס יותר "דופק" ויותר טוב מהמיד של הדוטק. למרות שמכל הפולסים ששמעתי ומכל הדוטקים ששמעתי, אין בכלל מה להשוות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זהו וויכוח מיותר בהחלט לדעתי

אמת ואין ספק שהפולס לוקח המון קומפוננטים ברמת מחירו ושווה את התמורה

אך - השאלה היא עם יש לך עוד קצת ואתה רוצה להוסיף את הסכום הנ"ל אין ספק שהתמורה תיהיה הרבה יותר טובה מהפולס

וזה מניסיון כי היו לי את 2 הדגמים והפכתי את שניהם מכל הכיוונים והחיתוכים ואין ספק שהדוטק הוא הדגם והדרגה מעל ללא כל ספק

(האמת בעבר לאלו הראשונים שהיו להם דוטק אני לדוגמא הייתה בעיה של הטוויטרים שהיו נשרפים אך שרות לקוחות חמוד של מורל לא עשה כלל וכלל בעיה והחליך לי אותו)

:roll:

פורסם

לדוטק יש עוד יתרון אחד עצום מבחינת פותח הת'רד

המגנט שלו קטן בהרבה מזה של הפולס ויש מצב שתוכל להתקין מידבאס של דוטק 6.5 אינטש בזמן שפולס לא תהיה מסוגל להתקין.

הסט יותר מדוייק, יותר מפורט וגם יותר חזק - איפה ההשוואה כאן בכלל, לא מבין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מישהו יכול לעמוד על הההבדלים בין דוטק לדוטק אוביישן?

למה אתה נכנס עם שאלות שלך לשרשור של חבר אחר שמבקש ומעוניין להבין את הדעות שלו ולא לסבך את העיניינים!

(אני פשוט לא אוהב שמכניסים שאלות אשר לא באותו נושא עיקרי של התר"ד)

*אתה מוזמן לפתוח נושא בדבר אך קודם כל תערוך חיפוש ואני מאמין שתדע

:roll:

פורסם

נענה לו :-)

הדוטק אוביישן זה הדגם המשודרג של הדוטק הרגיל. הקרוס שונה, והטויטר הוחלף\שודרג\לא יודע מה :-P

גם המידבאס נראה (מבחינת חיצונית) שונה, אם כי נראה לי שהוא זהה (לפי מה שאני זוכר בהשוואות שעשינו פה בפורום בעבר).

עריכה:

אדי (lanosforce) בעמוד הבא ענה בהרחבה. =]

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...