Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שיש טופס שמתיר נסיעה של 48 שעות לרכב ללא טסט.

האם זה מאפשר נסיעה לכל מטרה או רק למוסך או רק למכון טסטים?

זה נראה טופס כמו רישיון רכב רגיל רק שכתוב בו שמותרת הנסיעה מיום X עד יום Y

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בעקרון האישור הוא לתנועה לצורך תיקונים בלבד, אני מכיר מישהו שקיבל קנס על נסיעה בלי רישיון רכב תקף כשנסע עם אישור תקף - בשבת. סביר שאם יעצרו אותך באמצע הלילה המצב לא יהיה שונה בהרבה. באמצע היום - חובת ההוכחה על השוטר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מדבר על אמצע היום

האישור הוא כדי למנוע גרירה למכון פרונט וחזרה (והמכון פרונט נמצא בעיר אחרת לגמרי)

in the face

with a chair

פורסם

אין בעיה - בדיוק בשביל זה יצרו את האשורים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לידעיתכם הנסיעה לתיקון בלבד (עליך להמציא את האישור שהיית בדרך למוסך "באילת") וגם זה במסגרת ההיגיון

צמר לי שאני אומר את זה רק מנסיוני האישי שלאחר שהרכב שלי לא עבר טסט (מספר ומטף וגומית ציריה יבשה בC15) ירדתי איתו לאילת אמרתי כולה אין לי בעיה עקרונית והשוטר שעצר אותי ליד יוטבתה הסביר לי את החוק!!

ערב מצויין

פורסם

האישור הוא לא לצורך תיקונים. אפשר ליסוע איתו בלי בעיה.

העניין הוא שחייבים לנסוע ברכב תקין (ככה כתוב באשור תנועה), ופה מתחילה הבעיה- כי אין חוק מפורש שמגדיר במדוייק מהו רכב תקין. וזה כבר נתון לשיפוטו ומצב רוחו של השוטר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם הרכב היה תקין הוא היה עובר טסט ולא היה צריך יומיים כדי לנסוע למוסך בעצמו

אז איפה ההיגיון לאישור שתופס רק אם הרכב תקין? גם כשאתה לא עובר טסט אתה מקבל הארכה של שבוע, והרי לא עברת טסט כי הרב לא תקין אז מה שווה אם ככה ההארכה שקיבלת?

העניין הוא שאני גר ברחובות ופה אין מכון פרונט אחד נורמלי ולכן אני מעדיף לנסות לת"א למקום שאני מכיר שעושה עבודה טובה.

in the face

with a chair

פורסם

בכל מקרה,

המצב התיאורתי שבו נוסעים בלילה, הוא כדי להשאיר את האוטו ליד המוסך וכשבבוקר, כשפג הרישיון הזמני יטפלו בו,

פשוט להתקשר למוסך ולקבל פקס המאשר "קביעת תור" למחר בבוקר, וליסוע בראש שקט.

----

• תוכן חדש...