Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני רכישה של אופל קורסה מנוע 1400 שנת 2003

הרכב מאוד שמור וק"מ נמוך אבל כאשר מניעים אותו חייבים לתת גז. (חשוב לי לציין שאני ניסיתי להניע אותו כשהמנוע היה חם ולא קר)

אני מאוד מודאג מזה ובגלל זה אני חושב לוותר על הרכב הזה ספציפית אבל בעל הרכב מתעקש שהבעיה היא פשוט שהוא החליף לא מזמן מצבר והמצבר החדש הוא 50 אמפר לעומת 65 שהיה במקור ומאז התקלה.

האם יש משהו בדבריו?

אם כן, האם אין נזק מצטבר מכך שהמצבר לא מותאם לרכב?

לי זו נראית בעיה שלא קשורה כלל למצבר- האם למישהו יש נסיון בנושא?

אני מאמין שאקנה את הרכב רק במידה והתקלה היא מינורית ועלות התיקון קטנה (אני בטח אוריד אותו במחיר הרכב לפי עלות התיקון)- השאלה היא אם זו לא מסוג התקלות שנדיר שהפיתרון שלהם חלק ופשוט..

תודה לעונים

פורסם

אתה יכול ללבקש לפתור את הבעיה עלידי המוכר, כתנאי לקנית הרכב.

שבוע טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אני קראתי במקום אחר שזה יכול להיות קשור לסנסור טמפ' בסעפת יניקה או איזשהיא פרפרית בסעפת יניקה שתקועה בגלל פיח.

בטוח שזו בעיה בהזרקת דלק?

סה"כ, אחרי ההנעה האוטו נוסע טוב ולא נתקלתי בעוד משהו חוץ מזה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני כבר בערך חודש עם האוטו. באמת הבעיה שהייתה עם הנעה במנוע חם הייתה קשורה למעט פיח שהצטבר בסעפת יניקה וזה נפתר בצ'יק.

הבעיה שעכשיו אני מרגיש שההנעה מעט ארוכה דווקא במנוע קר לגמרי ואם המנוע מעט חם (אפילו אחרי חצי דקה של הנעה) ההנעה חלקה לגמרי.

האם זה טבעי ברכב הזה? יש לי סיבה לחזור למוסך שוב כי חוץ מהבעיה הזו הרכב באמת נוסע מעולה והמנוע נשמע מצויין ומגיב טוב?

• תוכן חדש...