Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך לעשות טסט החודש ובטיפול האחרון שעשיתי לאוטו אמרו לי שיש לי חור באגזוז מקדימה, התיקון היה עולה לי 800 ש"ח אז וויתרתי, השאלה האם זה יפגע לי בטסט?

פורסם

הדוד המרכזי מחורר, או שהאגזוז האחורי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ראשית, עליך לענות על מס' שאלות:

רכב בנזין? דיזל?, איזה שנתון? אתה לא תעבור בדיקת CO עם חור באגזוז,

היכן החור? האם יש רעש משמעותי?

כל אלו פרמטרים חשובים בעניינך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הרכב הוא איביזה שנת 2000 בנזין, החור הוא מקדימה אני חושב שבדוד והרעש מאוד חזק, הגם שיש לי אגזוז לחץ. השאלה היא האם הם יכולים להבין שיש לי חור בכלל? הרי בבדיקת פליטה להיפך פחות גזים יצאו מאחורה. תודה

פורסם

כנראה שלא תעבור את הטסט, סביר להניח שיכשילו אותך על הרעש שהאגזוז שלך עושה, אם אתה מעוניין לעבור טסט בפעם ה 1 הייתי ממליצה לך להכנס לטסט עם אגזוז חלופי שקט.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב, כנראה אצטרך לטפל בזה סופסוף, רק חבל על הכסף כי האוטו נוסע מצויין ובקבינה לא שומעים את הרעש

פורסם

חור באגזוז יראה למדה גבוהה -מעל ל-1.03 שיצביע על תערובת עניה מדיי.החור יכניס חמצן לתוך האגזוז{חוק ונטורי} ויתעה את מכשיר הגזים

על מכשיר הגזים אתה תראה אחוז חמצן גבוה מ-1.5% לעומת זה שאר הערכים יהיו נמוכים מהרגיל.

• תוכן חדש...