Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיניקס גולד אוקטן ZR, אם נשארו בחנויות בכלל (ועד כמה שהוא יכול להיות SQ. בעצם בתקציב הזה הוא SQ :-)).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוקפורד ואיכות במישפט אחד. ועוד הסדרת הP. זה בדיחה טובה.

פיניקס גולד. כמו שאמרו. או לחפש קסנון משומש.

הרץ.

פוקלים סאבים לא רעים בכלל.

אינפיניקי קאפא הרגיל. לא אולי יכנס בתקציב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הרוקפורד באמת לא מסתדר עם איכות, הם דיי ברוגז :-D

את ההרץ ES300 שמעתי והוא סאב דיי איכותי - לפחות אני אהבתי אותי ומאז היצטערתי שקניתי את ה P2 (טעות של צעירים).

וה ZR קצת חורג מהתקציב לא? 200- 250 שקל חריגה.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אין ספק שהסאבים של הרץ מאוד איכותיים וטובים גם אותו דבר בנוגע לפוקאלים (אך יותר יקרים)

איזה הגברה אתה הולך להביא? או שקיימת להגברת הסאב?

כלומר מה דרישתך מהסאב שנדע 200RMS 300RMS כמה?

וכמה אינטש במחיר הזה זה משנה קצת כי יש סאבים שהן 10" איכותיים יותר וזולים (בכדי לעמוד בתקציב שלך) לעומת ה12"!

:roll:

פורסם

משומש בא בחשבון, אבל תאמת אני קצת חושש לקנות כזה רכיב כמו סאב ממישהו שאני לא מכיר... (לך תדע מה עבר על אותו סאב) לכן אני מעדיף חדש.

לגבי ההגברה - מגבר קיקר KX350.4.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

תשמע. המגבר שלך מגביל אותך. הוא נותן 175W RMS ולכן כל סאב שהוא יותר מ170W-200W RMS לא אקטואלי יותר.

ולכן אם אתה לא רוצה לשדרג מגבר. אני הייתי מחפש פיניקס גולד R. הוא היחידי! הוא כ 200W-250W.

אבל אם אתה רוצה להחליף מגבר. מה התקציב שלך למגבר + סאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

PG Octane ZR יותר טוב מ ES250 ... לטעמי גם מה 300 ... לא מבין מה כולם תופסים מהרץ , במיוחד הדגמים הכי נחותים שלהם .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לשדרג מגבר לא בא בחשבון בשום מקרה... לכן, אני גם לא בונה על משהו "מפוצץ", בסה"כ אני רוצה שישמעו יפה. אני זקוק לסאב שישתלב טוב עם הפוקל 165 V1 שיש לי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...