Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד תקלה P1250 במאזדה BJ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Pressure Regulator Control

כנראה של מערכת זיהום אויר קניסטר של מיכל הדלק או בקרת לחץ דלק.

או! מצאתי תמונה, זה יעזור לך להבין טוב יותר:

0900823d801698fe.gif

פורסם

של הגיר זה לא, סולונואיד קו לחץ בגיר נקרא PCS - PRESSURE CONTROL SELONIOD.

התשובה של דניאל הגיונית כי ממה שאני מבין הקאניסטר הוא בעצם מסנן פחם הקולט את אדי הדלק וה-PRC נפתח ומעביר את אדי הדלק לסעפת היניקה בזמן פעולת המנוע.

תודה לעונים.

עריכה: ההודעה נרשמה לפני שראיתי את השרטוט של דניאל ועכשיו העניין יותר ברור.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור ע"מ לא לחזור על מה שנאמר כבר.

ברכבי ישנו חיישן PRC והוא מנותק מהוואקום (ככה נקנה הרכב), כאשר חוברו הוואקומים לחיישן ה-PRC הרכב החל להיחנק, לירוק דלק מהאגזוז ומעבר ליריקת אדי דלק נשמעו פיצוצים קטנים מהאגזוז של דלק שלא נשרף.

נתקתי את החיישן חזרה למצבו כפי שנקנה הרכב, שני הוואקומים מנותקים לאטמוספרה , הסל"ד בסרק יציב הרבה יותר והרכב לא יורק דלק בסרק.

אך כעת יש הרגשה שהרכב חלש הרבה יותר ותגובת דוושה איטית הרבה יותר לעומת כשה-PRC היה מחובר

האם אפשר הסבר לאידיוט במה החיישן הזה בידיוק מועיל (לצערי לא הבנתי דבר מהסברים פה) והאם אפשר להסתדר בלעדיו?

האם יתכן שבאמת הרכב מרגיש פחות חזק עם PRC מנותק או שזה סתם פסיכולוגי?

תודה מראש.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...