Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לארצות אירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר החלטנו לבסוף שאנחנו נוסעים לאירופה לסביבות החודש ימים, בחודש יוני.

עכשיו אנחנו שוברים את הראש למציאת המסלול המתאים, לתכנון הזמן בצורה נכונה, בתי אירוח

ומעבר בין הערים כמובן שאנחנו נוכל להסתפק בדברים הכי זולים. טיול יקר מאוד ולכן על הוצאת לינה

וניסעות לבזבז כמה שפחות.

אם מישהו יכול לעזור להציא לספר איך לתכנן את זה נכון, את מי אפשר לשאול, איזה ספרים לקנות,

איזה אתרים להשתמש זה יעזור מאוד!

תודה לעוזרים! :)

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אירופה מאוד גדולה, אתה תצטרך למקד קצת את הכיוון שאתם יוצאים אליו.

אפשר לבלות במדינה אחת חודש בלי להרגיש, ואפשר לעשות מסע דילוגים בין מספר יעדים.

באופן כללי, קח בחשבון שתחבורה באירופה אינה זולה (מחיר הסולר מעט יותר יקר ממחירו בארץ, אבל בניגוד לפה, שם לא ניתן לקבל הנחה בתחנת דלק).

לכיסוי מרחקים גדולים מאוד מומלץ לרכוש כרטיס טיסה באחת מחברות ה-low cost carriers כדוגמת Air Europe או Air Berlin, אבל החסרון הוא שבדרך זאת אתה נאלץ לדלג על הרבה אתרים ויעדים בדרך. אישית, אני גם מעדיף לעבור בין שתי נקודות בנסיעה ולא בטיסה, אלא אם אני לחוץ בזמנים.

תן עוד קצת מידע מה אתה מעוניין לעשות בטיול וננסה לכוון אותך יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגבי ערים מדויקים אני אכתוב בערב כשנדע לאן בדיוק אנחנו רוצים, רוב הסיכויים באזור סקנדינביה.

לגבי מעבר בין המדינות ישנו את היורו פס שמציע לך כרטיס ל-5 יעדים באירופה או יותר

כמובן בהתאם למה שאתה צריך ובהתאם לתקציב שאתה מקציב.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

לא משנה מה אתם מתכננים, כדאי להכין

הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה אירו/יורו.

אירופה יקרה, וחודש וחצי זה המון זמן.

תתחיל להסתובב באתרי אינטרנט ישראליים שעוסקים בתרמילאות

ובטיולים לכל מיני מקומות. במידה ואתה שולט ברזי השפה האנגלית,

תוכל להיעזר כמובן בספרים המעולים של Lonely Planet -

הם יקרים למדי, אבל זאת השקעה כדאית.

רכבות בגרמניה ובשוויץ (כנראה שכך זה גם בשאר אירופה)

הן סיפור יקר מאוד. לעתים קרובות הנסיעה ברכבת למקום מסוים

תעלה לך יותר מכרטיס טיסה לאירופה...

אם אתם רוצים להתמקד בארץ מסוימת, קניית כרטיס בסגנון "חופשי חודשי"

לרכבות היא דבר מומלץ.

יש לכם עוד זמן, אבל בכל מקרה כדאי שלקראת הטיול

תהיה לכם תוכנית מוגדרת ומסודרת לכל יום. מה כדאי? חובה!

שיהיה בהצלחה - אני כבר מקנא. :-)

תוספת: פינלנד זאת אפשרות לא רעה בכלל,

ויש המון מקומות במדינה שערוכים להפליא לטיולים זולים, לפלנד למשל.

מה שכן - בשביל המקומות האלה צריך להצטייד בביגוד חם אמיתי,

ומיגונים מסודרים נגד גשם וקור. זה לא צחוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש את האופציה של הבאמת לארגן טיול אצמעי וכל היום לחפש לך מקום לינה כרטיסים וכ'ו,

שלדעתי לארגן את זה מאוד קשה אבל מאמין שנסתדר. מה גם יש את האופציה של שייט באירופה

אבל הם מכניסים אנשים רק מגיל 21. השאלה אם אפשר להתקמבן איכשהו עם איזה משפחה מהארץ להגיד שאנחנו איתם.

שזה בערך המסלול שלו: http://www.cruisecenter.co.il/ShowDoc.asp?DocID=427

אם נצליח עם השייט אז השייט יהיה ל-15 ולא ל-10.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אתם רק 2 אנשים, ככה שרכב גדול אינו דרוש.

השכרה של רכב דיזל בסיסי (גולף? או אפילו גרנדה-פונטו) יכולה לצאת בחישוב הסופי יותר זולה מכרטיסי נסיעה ברכבות העירוניות, הבין-עירוניות והטיסות בין מדינות.

אם תיקחו את הרכב בגרמניה (אפילו צפון גרמניה) זה יצא הכי זול כיוון שעלויות השכרת הרכב בגרמניה הן הנמוכות ביותר באירופה.

בלי תכנון מראש אתה עלול סתם לבזבז ימים. מנסיון.

עשיתי לפני כחצי שנה טיול דומה, ידעתי את נקודת המוצא (פרנקפורט) וידעתי בגדול באיזה מקומות אנחנו רוצים לבקר.

השכרתי רכב (בדיעבד, השכרת בנזין היה טעות), וכל יום פשוט הסתכלנו במפה והחלטנו לאן נוסעים.

הכנסנו את זה לGPS בלילה קודם בשביל לראות כמה זמן הגעה משוער - והרבצנו על האוטוסטרדות של גרמניה ואיטליה 180-200 קמ"ש בכיף, עם כולם :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עשיתי טיול כזה, בוא נתחיל ככה

HOSTELWORLD.COM התנך שלך בארופה

אפשר להזמין דרך האתר מקום ורצוי לעשות את זה כמה ימים לפני בגלל שההוסטלים הטובים הם שגורמים לך באמת להנות

סקנדינביה מאוד יקרה, שבדיה נורווגייה ופינלנד, על מנת להסתובב בין השלוש מדינות האלו יש סקנדינביה -פס (לא קוראים לו בדיוק ככה)

זול זה לא יצא, מינימום 18-17 יורו ללילה (פחות או יותר) אוכל גם לא זול

ממי שנסע לטיול של:

שבדיה-נורבגיה-דנמרק-גרמניה-צכיה-אוסטריה-בלגיה- הולנד

אני ממליץ לך לוותר על הטיול לארופה וליסוע למקום פחות יקר עם אווירה יותר טובה , אולי הכרטיס יראה יקר אבל תאמין לי שזה יתקזז מול עלות מחייה

מקסימום קפוץ להולנד לחודש, מדינה מדהימה

פורסם

אחרי שהייתי כמה פעמים באירופה, מומלץ לכם להכין מסלול מראש ולעשות את המרחקים הגדולים בטיסה. בד"כ זאת האופציה הזולה ביותר.

דבר אחר שיכול להקל עליכם זה כרטיס סטודנט. באירופה עדיין מכבדים אותו. תנסו למצוא חדרים בבתים של אנשים שהם משכירים (B&B) בד"כ זאת אופציה לא רעה.

אם לא אכפת לכם לישון עם אנשים זרים, האופציה של אכסניות (בחדרים משותפים - דורמיטוריז) היא הזולה ביותר. כמובן שבערים הגדולות במרכז יהיה יקר יותר. בד"כ באכסניות יש מטבח משותף שאפשר להכין בו אוכל.

קח בחשבון שאוכל זה סעיף יקר בד"כ (אלא אם אוכלים במקדונלדס או ברחוב כל יום, או מכינים לבד).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לגבי ערים מדויקים אני אכתוב בערב כשנדע לאן בדיוק אנחנו רוצים, רוב הסיכויים באזור סקנדינביה.

לגבי מעבר בין המדינות ישנו את היורו פס שמציע לך כרטיס ל-5 יעדים באירופה או יותר

כמובן בהתאם למה שאתה צריך ובהתאם לתקציב שאתה מקציב.

אם אתה מעוניינים בסקנדינביה הייתי ממליץ על נורבגיה אם אתם מעוניינם לראות מקומות מדהימים , ואני לא מתכוון דווקא לאוסלו אלא לערים אחרות כמו ברגן שזאת עיר מדהימה ביופיה עם נופים שלא מאמין שתראה במקום אחר .

פורסם

נכון , אבל הדרך מאוסלו לברגן דרך רמת הרדנגר משעממת.קח רכבת ובברגן עלה על ספינת ההורטיגרוטן צפונה -לפחות עד אולסונד ,חזרה ברכבת לאוסלו דרך דומבוש-לילהאמר. לא תשכח שנים. כלול ביורוריילפאס.

פורסם

מעבורת.

פורסם
אירלנד נשמע מעולה לצעירים... המון אלכוהול ואתרים מעניינים.

נ.ב.

מישהו יודע כיצד עוברים מהאי הבריטי לאירלנד?

יש רכבת, כביש או מעבורת?

טיסה - הכי זול והכי מהיר

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מאנגליה לאירלנד? בטיסה? הכי זול?

נראה לי שאתה טיפה מתבלבל..

פורסם

מאנגליה לאירלנד הכי פשוט וזול במעבורת...

וזה גם חוויה נחמדה למי שלא סובל ממחלת ים וכו'... אה כן ועוד המלצה עם כבר אז להזמין כרטיסים למעבורת המהירה! והסיוט היחידי זה להגיע מהנמל בדאבלין למרכז העיר, שזאת נסיעה של 10 דקות והיא לוקחת שעה וחצי (ואנחנו אומרים שת"א פקוקה).

ואם אתה לא אוהב טבע לא יהיה לך הרבה מה לעשות בדאבלין...

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...