Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצה 2

Guest ליוליו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו משפחה עם תאומים בני שנתיים ואנחנו צריכים להחליט איזה רכב חדש מתוך קבוצה 2 לקבל מהעבודה (ליסינג).

אני חושב שהדילמה העיקרית היא בין:

רנו מגאן ביזנס,

פורד פוקוס

טויוטה קורולה.

גם מאזדה 3, סיטרואן C4 וסקודה רומסטר (כן, כן!) יכולות לבוא בחשבון.

הכי הכי (הכי) חשוב לי זה בטיחות, אחר כך מרווח פנימי (אורך + רוחב תא נוסעים וגובה מושבים מאחור - הילדים מאוד נהנים ברנו סניק הגבוהה שלנו) ונוחות נסיעה.

האיבזור, עיצוב וצריכת דלק חשובים קצת, אבל פחות מהנ"ל.

אמינות עוד פחות (מובן שזה לא כיף להיתקע, אבל הליסניג מטפלים בתיקונים לכן זה פחות קרטיי ברכב חדש). ביצועים לא ממש חשובים לי.

כאמור הדילמה העיקרית שלי היא בין מגאן, פוקוס וקורולה. אבל אני פתוח לכל הצעה \ דיעה...

המון תודה מראש.

ל.ס.

פורסם

למגאן 5 כוכבים במבחן הריסוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מגאן - בטוחה, מרווחת מאוד, נוחה. ביצועים סבירים.

פוקוס - בטוחה, מרווחת (במיוחד רוחב), נוחה, ביצועים נמוכים.

קורולה - פחות בטוחה (4 כריות וללא ESP - אלא רק אם כבר הגיעה הגרסה המאובזרת יותר), מרווחת, קצת פחות נוחה משתי האחרות. תיבת הילוכים מעצבנת.

מזדה 3 - קצת צפופה, פחות בטוחה, זריזה, נוחות בינונית.

סיטרואן C4 - בגאז' קטן ביחס לאחרות (תאומים צריכים הרבה מקום לעגלות...), בטוחה, מרווחת, נוחה באופן סביר.

סקודה רומסטר - בטוחה (עם 6 כריות), מרווחת מאוד לרגליים ולראש, קצת צרה, מושבים זזים על מסילה בנפרד, בגאז' גדול, מאוד מודולרית בתכנון הפנים, נוחות בינונית ומטה, ביצועים סבירים (מנוע מרעיש).

לטעמי - לוותר על ה-3, הקורולה וה-C4 במקרה שלך.

ללכת על מגאן או על פוקוס (אם לא חשוב לך שהיא עגלה) או על הרומסטר אם אתה מוכן להתפשר על נוחות הנסיעה לטובת מודולריות הפנים והייחודיות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכי הכי (הכי) חשוב לי זה בטיחות, אחר כך מרווח פנימי (אורך + רוחב תא נוסעים וגובה מושבים מאחור - הילדים מאוד נהנים ברנו סניק הגבוהה שלנו) ונוחות נסיעה.

אמינות עוד פחות...ביצועים לא ממש חשובים לי.

כאמור הדילמה העיקרית שלי היא בין מגאן, פוקוס וקורולה. ...

אם הבטיחות הכי חשובה לכם אז תלכו על הפוקוס "החדשה" (מתיחת פנים) ששיווקה החל השבוע.

לקורולה יש ציון בטיחות מעולה וכמעט זהה לזה של הפוקוס אבל בארץ היא משווקת עם רק 4 כריות אוויר ולא 6 כריות כמו שנבחנה במבחן ה- Euro NCAP וכמו שיש למגאן ולפוקוס. לכן אני אישית פוסל אותה (מה הבעיה של היבואן להביא אותה עם 6 כריות אוויר כמו כמעט כל או רוב המתחרות שלה).

למגאן ולפוקוס יש לשתיהן 5 כוכבים במבחן ולשתיהן יש ESP (בקרת יציבות). אבל לפוקוס יש ציון באחוזים קצת יותר גבוה מזה של המגאן. ההבדל לא גדול אבל בכל זאת קיים לטובת הפוקוס.

עדיין כדאי לבדוק ברצינות את המגאן והפוקוס. ואולי גם ה- C4 שדומה בציון למגאן.

הרומסטר, כנראה, שבקבוצה 2 משווק עם 4 כריות אוויר ולא 6.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אנחנו משפחה עם שני ילדים + אחת בדרך ואנחנו צריכים להחליט איזה רכב חדש מתוך קבוצה 2 לקבל מהעבודה (ליסינג).

אני חושב שהדילמה העיקרית היא בין:

אוקטביה,

פורד פוקוס

טויוטה קורולה.

הכי הכי (הכי) חשוב לי זה בטיחות, אחר כך מרווח פנימי (אורך + רוחב תא נוסעים )

אמינות עוד פחות (מובן שזה לא כיף להיתקע, אבל הליסניג מטפלים בתיקונים לכן זה פחות קרטיי ברכב חדש). ביצועים לא ממש חשובים לי.

כאמור הדילמה העיקרית שלי היא בין אוקטביה, פוקוס וקורולה. אבל אני פתוח לכל הצעה \ דיעה...

המון תודה מראש.

י.פ

• תוכן חדש...