Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתייחס למצב נתון, הסט נמצא מזוייף והוחלף מיד

ופה אנשים כבר טוענים שהוא פועל בשיטת "מצליח" , שהוא נוכל, שהוא לא מבין וכו' וכו'

לא התייחסתי לאותו יבואן כי כמו 99 אחוז מהמגבים כאן, אין לי מושג מה קרה שם בדיוק ובטח כמו אחרים שהגיבו אני לא יוכל ללמוד זאת מתגובות כמו "דיברנו בעצבים"

ומי שמציע כזה דבר כמו לא לקנות, בהתבסס על שמועות בלבד , במיוחד שהוא אדם עם דעה מכובדת כאן, הוא לא הוגן

זה הכל

ההשקפה המוסרית זה שלא צריך להחליט בשמיעת צד אחד מי צודק

נ.ב

אתה חושב שהעניין בקשר לזהות אותו יבואן לא עוברת בין חברי הפורום?, זה לא מקום כל כך גדול, בכל זאת

מבחינתי אין לי מה להוסיף בנושא, את דעתי אתם יודעים, אם יובא צידו של היבואן יהיה אפשר להפנות אצבע מאשימה

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי , אז מה עם הסט שנמכר ב POMPA ?

מה דעתכם ?

להזכירכם בעיניין המייל ששלחתי להם התשובה שקיבלתי בחזרה היא ש"יבואנים הם חזירים ורק רוצים לעשות יותר כסף , אצלינו זה יבוא מקביל ד"א " ..

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לניר גרין מונסטר: אופיר ביקש ממני להשיג לו סט KPS ולא K2P .

היבואן/דילר שאני קונה ממנו כבר 6 שנים אמר לי שיש לו דגם K2P KPS במחיר טוב.

באותו יום שראיתי את ההודעה של דני רשמתי לעצמי את המספר הסידורי שמופיע שם והלכתי לבדוק .

היו לו שם 5 או 6 סטים בדקתי אחד והמספרים היו בסדר. לא פתחתי את הקופסא אלא רק הסתכלתי על הקופסא עצמה.

היו שם גם KPS וגם KF.

בכל מקרה אופיר הגיע קנה את הסט, בסוף התברר שזה מזוייף. הוחלף. הבחור שאני קונה ממנו טען שהסט לא מזוייף ורק כששלחתי לו את המכתב ששלח משה מי.מ.ר לדני זומרשטיין עם המספרים הסידוריים הוא הבין שסידרו אותו.

הוא טוען גם שבשאר הסטים שהוא מכר לא היה את המספר הסידורי הזה ויש לו העתקי קבלות שמוכיחות את זה.

בגלל זה הייתה שיחה רווית צעקות.

בכל מקרה אין לשפוט אדם על פי מקרה אחד. זה לא הפעם הראשונה שאני קונה ממנו וגם לא האחרונה. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. וגם לא לאנשים אחרים.

מה שבטוח בפעם הבאה אני אבדוק יותר טוב כל דבר.

ודרך אגב. לא החשיד אותי המחיר מסיבה אחת. כל מה שאני קונה ממנו זול משמעותית מהמחיר בשוק.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

הוחלף הסט בשווה ערך

נו עכשיו מה יש לאנשים פה להגיד?

הבחור רצה KPS ולא היה בילבול עם הקונוס הכסוף ולא כלום ולא דחפו לו במקום K2P סט אחר

עד שהיבואן לא ראה את המכתב הוא לא ידע על הזיוף ,אף אחד בפורום לא היה יודע על מהות הזיוף ללא המכתב שדני פרסם כאן

קל לקפוץ, השאלה מי מספיק בן אדם לחזור בו

פורסם
הוחלף הסט בשווה ערך

נו עכשיו מה יש לאנשים פה להגיד?

הבחור רצה KPS ולא היה בילבול עם הקונוס הכסוף ולא כלום ולא דחפו לו במקום K2P סט אחר

עד שהיבואן לא ראה את המכתב הוא לא ידע על הזיוף ,אף אחד בפורום לא היה יודע על מהות הזיוף ללא המכתב שדני פרסם כאן

קל לקפוץ, השאלה מי מספיק בן אדם לחזור בו

אבנר,

אתה עיוור או שאתה עושה את עצמך.

לפני שניה הינו לא הגונים, עכשיו אנחנו גם לא בני אדם.

בנתיים מי שמוכר פה ציוד מזוייף זה אותו יבואן שבכלל עוד לא חשפו את שמו.

ומי שמגן בחירוף נפש על אותו יבואן וללא שום סיבה ברורה לעין למעט הגנה על שמו הטוב.

מי שמגן על שמו הטוב לא מוכר זיופים.

עופר דותן,יוסי(רוקו),הגולפנית,מידן-מל ואנוכי -אנשים הגונים.

אנחנו לא מוכרים ציוד מזוייף, ואנחנו מגנים את הנושא הזה ומנסים רק לפתוח את עינייך קצת מעבר לקצה האף ולחשוב שהפעם הזיוף נתגלה בין אם זה אצל היבואן הזה או בין אם זה בחנות אחרת.

תחשוב כמה זיופים נמכרו בארץ ללקוחות ששלמו את מיטב כספם וקיבלו ציוד מזוייף ולא ידעו זאת עד היום.

בנוסף לזה איך יכול להיות שיבואן שנושם,אוכל וישן אודיו לרכב לא מצליח להבחין בזיוף וחצי ממגיבי התרד' כן יודעים.

העיקר הוא אומר ללקוחות שלו :"יש סט של פוקאל KP במחיר טוב".

אתה משום מה חושב שרק בגלל שדני זומרשטיין פירסם את מה שהוא העלה רק אז ידעו מזה.

אז צר לי לאכזב אותך, חלקנו מכירים את התופעה עוד הרבה לפני, פשוט עד אותו זמן, לא ידעו על קיומם של סטים כאלו שנמכרים בארץ.

אם כי באירופה הם כבר הופיעו הרבה לפני זה.

משום מה אבנר, אתה חושב שאנחנו חטאנו ופשענו בזה שאנחנו מכפישים שמו של יבואן שעד עתה הוא עדיין עלום שם.

מה שהכי מצחיק פה שאנחנו מבקרים את היבואן, אתה מגן על היבואן ומתנצח איתנו- כאשר באותו זמן זה הוא שהונה לקוחות.

כבר אמרתי את זה לפני.

סחורה זולה באופן מיוחד מקורה בד"כ ב2 מקורות שונים:

1. סחורה מזוייפת(חלקית או מלאה) או כל קומבינה אחרת (ע"ע מורל דוטק עם טוויטרים של פולס וכו').

2. סחורה גנובה.

יש עוד סעיף שלא הכנסתי אותו וזה סחורה מתוקנת(ריפבריש) המוכרים אותה כסחורה חדשה.

אני לא יודע מה איתך, אבל מי שמתעסק עם אחד משלושת הסעיפים לעי"ל הוא מבחינתי מחוץ לתחום ואמליץ להתרחק ממנו כמו מאש.

אין דבר כזה שמישהו מוכר מוצר ללא ידיעה.

לא יכול להיות שיבואן שבד"כ מזמין סחורה בכמויות של עשרות לא נכנס אפילו לאתר החברה לראות את הדגם שהוא מזמין ולגלות שלא קיים דבר כזה.

אין פה איזה המצאה, אם לא היה את הפורום הזה, ולא היו פה אנשים מביני דבר שיעידו שמדובר על זיוף.

הבחור שפתח את התרד' היה נוסע עד היום ברכבו עם סט פוקאל מזוייף שהוא שילם עליו 1800 ש"ח ממיטב כספו.

זה קל מאוד להתחסד שלא מדובר על הכיס שלך.

אבל אבנר, אם היה מדובר על הכסף שלך היית מזמן מדבר ומתנהג אחרת.

היחיד שפעל במקרה הזה בצורה נכונה ,הוגנת וראויה זה PUNTO_GT.

צר לי אבל זו האמת וחבל שאתה לא מצליח לראות אותה.

----------------------------------------------------------------------------------

אגב,

אני לא הראשון ולא זה שטען שרימו אותו.

בבקשה:

רק עכשיו ראיתי את התלונה. ואת ההודעה הפרטית שנשלחה לי מאופיר.

וכמו שאמרתי לאופיר הסט לא מזוייף. אנשים מכירים אותי בפורום כבר הרבה זמן ואני לא אעשה מעצמי צחוק.

היבואן אליו לקחת את אופיר הוא דמות מוכרת והרבה חברי פורום מאיזור הדרום קונים ממנו.

גם הוא לא יעשה מעצמו צחוק.

אמרתי לאופיר להריץ את המספר הסידורי באתר של פוקל ולראות בעצמו שהם לא מזוייפים.

כרגע לא אבל השבוע אני אהיה אצל היבואן שלי ואני אצלם ואעלה לפורום.

אם אני לא טועה הדגם שאופיר קנה ממני זה KF. אבל אני לא זוכר כי זה היה מזמן.

הKF שונה מהKPS ואין לו את הבליטה. שיעלה תמונות ונראה בעצמנו.

ושוב אני אומר אם זה מזוייף אני א#^% ליבואן שלי את הצורה. הוא לא יראה ממני לקוח אחד יותר.

אתה צודק ב100 אחוז!

תפקידו של המוכר הוא לקחת אחריות.

אופיר אתה תקבל החזר מלא על הסט. מצטער. גם אותי רימו.

under construction..

פורסם

לצערי שוב אני לא מסכים איתך

בהתחלה טענת שהוא רצה K2P ודחפו לו - וכמה שהוא לא הגון שהוא דוחף ככה וכו'KPS

הסתבר שלא דחף ולא נעליים

אחר כך אמרת שהוא לא הגון,טיפש, גנב ,נוכל וכו'

אחר כך כדי לצאת מהתגובה שלך נתמכת בטענה נכונה שהביא רוקו ואמר שלא צויין שמו,

אבל, אני בטוח שכמוני אתה יודע שלא ממש בעיה לברר את שם היבואן בפרטי

בנוסף שוב אתה משתמש בדעות מהודעות אחרות כמו היותי "מתחסד"- כדי לחזק את העניין שלך

וחוץ מזה אתה מרבה לדבר בלשון רבים שאתה כותב את התגובות אליי, כדי לחזק כביכול את הדעה שלך, טריק זול

חבל שאתה מערב עוד מגיבים ככה כמו יוסי ועופר, אבל תתפלא גם אני בן אדם הגון

בנוסף אתה מסלף את התגובות באופן המתאים לך, הודעתו האחרונה שך גיל היא:

"בכל מקרה אין לשפוט אדם על פי מקרה אחד. זה לא הפעם הראשונה שאני קונה ממנו וגם לא האחרונה. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. וגם לא לאנשים אחרים.

ודרך אגב. לא החשיד אותי המחיר מסיבה אחת. כל מה שאני קונה ממנו זול משמעותית מהמחיר בשוק."

עכשיו אחרי שעקרנו מהשורש את הטריקים הפופוליסטים.(אל תבזבז את הזמן בלכתוב אותם הם מאוד בולטים לעין שלי)

אתה מתעלם מעובדה חשובה מאוד, אולי בעצם העובדה היחידה שהובאה לכאן

סט מזוייף, הוחלף מיד על ידי המוכר

הסיבה שכנראה לא נראית לך לעין למרות שרשמתי אותה, שבגללה אני מגן על אותו מוכר, היא כי אני לא אוהב שאנשים "קופצים על הנבלה כמו נשרים" , ואולי גם קשה לך להבין שמישהו מגן על כיס שהוא לא שלו או שלך, רק כי הוא מרגיש שזה לא צודק

תתפלא אבל בן אדם יכול לטעות, אני לא יודע אם זה המקרה וגם אתה לא, בנתיים ממה שגיל אומר זה המקרה, אבל שוב, אני לא סומך בדברים כאלו על צד שלישי

בנוגע לזיוף שידעת עליו, מה זה עוזר אם לא ידעת שהוא קיים בארץ?

שוב פעם אתה מדבר על מילים הונאה וחבל שאתה לא כל כך מעמיק ומבין את המילים שאתה בוחר בהן

לקיצור הסיפור אם לא הבנת עד עכשיו וכנראה זה הסיפור:

אני לא אומר שהיבואן נקי מאשמה, ומצד שני אני לא מפיל עליו את האשמה

אני אישית לא אוהב להסיק מסקנות בצורת "יש מאין" למרות שזה יותר פשוט

אגב לרמיזות הזולות שלך שאולי אני מתעסק בדברים זוייפים אין בסיס, אל תתחרה איתי באמינות אני מבטיח לך שתפסיד

נ.ב

סחורה זולה במקור נוסף, מוכרים אפורים, כאלו שאין להם חנות, כאלו שלא משלמים מיסים או מוציאים חשבוניות, כאלו בלי ארנונה עובדים וכו'

נ.נ.ב

אני מבחינתי מיציתי את הדיון כאןף אתה תטען השערות, אני אומר שצריך עובדות, אתה תטען שהוא רמאי ואני אטען שלא צריך להכריז דברים שאתה לא יודע

גמרנו?

פורסם

אחר כך כדי לצאת מהתגובה שלך נתמכת בטענה נכונה שהביא רוקו ואמר שלא צויין שמו,

אבל, אני בטוח שכמוני אתה יודע שלא ממש בעיה לברר את שם היבואן בפרטי

בנוסף שוב אתה משתמש בדעות מהודעות אחרות כמו היותי "מתחסד"- כדי לחזק את העניין שלך

וחוץ מזה אתה מרבה לדבר בלשון רבים שאתה כותב את התגובות אליי, כדי לחזק כביכול את הדעה שלך, טריק זול

חבל שאתה מערב עוד מגיבים ככה כמו יוסי ועופר, אבל תתפלא גם אני בן אדם הגון

בנוסף אתה מסלף את התגובות באופן המתאים לך, הודעתו האחרונה שך גיל היא:

"בכל מקרה אין לשפוט אדם על פי מקרה אחד. זה לא הפעם הראשונה שאני קונה ממנו וגם לא האחרונה. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. וגם לא לאנשים אחרים.

ודרך אגב. לא החשיד אותי המחיר מסיבה אחת. כל מה שאני קונה ממנו זול משמעותית מהמחיר בשוק."

עכשיו אחרי שעקרנו מהשורש את הטריקים הפופוליסטים.(אל תבזבז את הזמן בלכתוב אותם הם מאוד בולטים לעין שלי)

הסיבה שכנראה לא נראית לך לעין למרות שרשמתי אותה, שבגללה אני מגן על אותו מוכר, היא כי אני לא אוהב שאנשים "קופצים על הנבלה כמו נשרים" , ואולי גם קשה לך להבין שמישהו מגן על כיס שהוא לא שלו או שלך, רק כי הוא מרגיש שזה לא צודק

אגב לרמיזות הזולות שלך שאולי אני מתעסק בדברים זוייפים אין בסיס, אל תתחרה איתי באמינות אני מבטיח לך שתפסיד

?

1. אני לא מתחרה איתך בשום צורה, לא רמזתי שום דבר בהקשר אליך ואני בכלל לא מבין מאיפה אתה ממציא את זה כרגע.

אל תייחס לי מילים או כל דבר אחר שלא אמרתי.

לא רמיזות זולות ולא המצאה אחרת, אל תהפוך את זה למשהו שזה לא.

2. אני את שלי אמרתי, עומד מאחורי דבריי במלוא מאת האחוזים.

זהו פורום פתוח ולכל חבר יש פה את הזכות להביע דעתו האישית בכל נושא.

ובטח שאינני זקוק לאישור ממך להתבטא.

הדעה שלי גם מייצגת את דעתם של כמה מכותבי הפורום בתרד' הזה והם עופר דותן,יוסי (רוקו) ומידן-מל.

ולא ראיתי פה יותר סימן להתנגדות.

אף אחד לא מכניס פה הודעות פופוליסטיות כי אין לי קשר לזה, אל תעשה ממני צחוק כאילו אני עושה פה "טריקים זולים" כדי להחשיב את הדעה שלי יותר משלך.

אני לא צריך טריקים, זו דעת האישיתי וזכותי המלאה להביע אותה גם אם אינך מסכים איתה(וזו זכותך המלאה).

מבחינתי זה ממש לא מעניין אותי אם אתה ספציפית תקנה מאותו יבואן או לא, אני(שוב) מביע את דעתי בלבד ואני מחזק את דעתם של קודמי שהגיבו כפי שכבר כתבתי.

קוראי התרד' הזה יעשו ויבינו מה שהם מוצאים לנכון לקבל מן הפרשיה ההזויה הזאתי.

אני כן רוצה שבעתיד חברי הפורום האחרים יחשבו פעמיים על כל רכישה שלהם מאותו יבואן.

צר לי, אך אני מכיר את התחום הזה יותר מידי טוב בכדי שתשכנע אותי שלא כך הדבר.

אבנר,

לא קרה דבר, נשאר עם דעות מנוגדות.

under construction..

פורסם

'

אתה מתעלם מעובדה חשובה , והיא הראשונה שהובאה לכאן:

נמכר סט של פוקל מזוייף.

הסט הנ"ל נמכר ע"י יבואן מוכר וותיק .

הקונה שנפל בפח - לא היה מספיק מיומן לזהות את הזיוף בזמן הקנייה.

כל ההשתלשלות הנלווית היא לא מעניינת .

העובדה שהסט הוחלף היא מינורית,

אתה מתאר לעצמך מצב שבו הסט המזוייף היה נשאר ברשות הקונה התמים?!

מי שמוכר זיופים צריך לתת דין וחשבון לרשויות החוק , ולא לפורום .

זו הסיבה שהסט המזוייף היה חוזר לרשותו של היבואן הנ"ל.

העובדה שהוא קיבל את הסט בחזרה לא הופכת אותו להגון ,

היא מוכיחה את העובדה שהוא ידע מה הוא מוכר.

תשים לב שהוא המליץ לו על הרץ ולא נתן לו פוקל מקורי ,

ולמה לדעתך היבואן לא החליף מיידית לפוקל מקורי ? הרי ברור שהיו לו עוד פוקלים.

אתה מתייחס כאילו הוא קנה סט מקולקל , והיבואן החליף לו במסגרת שירות טוב.

תפסיק להתווכח ולהיאחז בעקרונות צדק גלובלים.

אם אתה רוצה התייחסות רצינית לדבריך , כדאי שתתחיל ותענה לעצמך (ואם תואיל בטובך אז גם לנו )

על השאלה הבאה:

י

איך בדיוק מי שמציע לא לקנות שנית מ"יבואן" כזה שופט אותו לדין ובחוסר הגינות לדעתך,ואתה שאומר כל הכבוד ליבואן מביע דעה אובייקטיבית ? הסבר נא את ההשקפה המוסרית שלך בעניין זה מעניין אותי.

יש כאן מספיק אנשים רציניים שתומכים בדיעה כללית מסויימת ,

אתה מתנגד לדיעה הנ"ל ,

אני לא יודע אם אתה מעוניין לעבוד כנציג שירות לקוחות של אותו יבואן,

אבל לפחות תכבד את מי שכתב בתר'ד הנ"ל ותפסיק להתווכח בשם כל הנדכאים ומוכרי הזיופים .

את המאמץ שאתה משקיע , תפנה לקבלת פיצוי הוגן לאופיר מהיבואן הנ"ל ,

הוא נפגע מהטעות .

נ.ב.

אולי תעלו צילום של החשבונית , ואז נפסיק כולנו להתווכח לגבי מה רצו לקנות

ומה מכרו לבסוף (KP,K2P,KPS,KF )?

סחורה זולה במקור נוסף, מוכרים אפורים, כאלו שאין להם חנות, כאלו שלא משלמים מיסים או מוציאים חשבוניות, כאלו בלי ארנונה עובדים וכו'

.אם אין חשבונית לרמקול שנקנה , אני מקבל את דעתך ,

ואני לא אתערב לגבי מה רצו או התכוונו לקנות, מוסכם?

כי יכולה להיווצר אי הבנה לגבי הדגם הנמכר .

.

ZZR

פורסם

מידן עניתי ליוסי בהודעה מספר 76

והגבתי על הנושא גם לניר :

"הסיבה שכנראה לא נראית לך לעין למרות שרשמתי אותה, שבגללה אני מגן על אותו מוכר, היא כי אני לא אוהב שאנשים "קופצים על הנבלה כמו נשרים" , ואולי גם קשה לך להבין שמישהו מגן על כיס שהוא לא שלו או שלך, רק כי הוא מרגיש שזה לא צודק"

הייתי גם מהראשונים לטעון שאם מדובר בזיוף אז ראוי להחזיר את כספו ואתה מוזמן לעקוב אחרי התגובות שלי, ומה הייתה תגובתי באשר לאי החזרה של הסט המזוייף

אולי קשה לך ולעוד כמה אנשים להבין אנשים שמדברים על צדק, הרבה יותר קל ליפול על בן אדם

גם לי תאמין לי שזה יותר פשוט אבל אני דווקא לא רוצה לרוץ עם העדר ולהגיב בלי ידע מוכח בנושא הספציפי

אני לא אומר אם המוכר אשם או לא

בנוגע ל"עבודה אצל היבואן"

לא טרחתי לברר את שמו ובטח שאני לא רוצה לעבוד אצלו, אני כרגע אתמקד בלימודים שלי, תודה רבה

היה נראה לי שצולבים מלכתחילה את המוכר אז בסך הכל טענתי שלהאשים בלי כל העובדות בדבר שהוא סיכון לפרנסתו של אדם, ולשמו זה פסול.

תרגע אני בסך הכל נותן לך עוד כיוון לחשיבה, ויכוח רואים משני צדדים

נ.ב

בנוגע לקבלה, אין לי מושג אם ניתנה קבלה או לא , אני דיברתי על דרכים להוזלת מחיר

--------------------------------------------------------

ולניר, אני לא רואה איפה מנעתי ממך להגיב, אתה מספיק מבין את הנושא המדובר כדי לדבר בשם עצמך ומניסיונך

בנוגע לאמינות:

" בנתיים מי שמוכר פה ציוד מזוייף זה אותו יבואן שבכלל עוד לא חשפו את שמו.

ומי שמגן בחירוף נפש על אותו יבואן וללא שום סיבה ברורה לעין למעט הגנה על שמו הטוב."

" עופר דותן,יוסי(רוקו),הגולפנית,מידן-מל ואנוכי -אנשים הגונים."

" אני לא יודע מה איתך, אבל מי שמתעסק עם אחד משלושת הסעיפים לעי"ל הוא מבחינתי מחוץ לתחום ואמליץ להתרחק ממנו כמו מאש."

אפילו רמיזות בנושא של אמינות אני לא מתפשר, לא כמישהו שמכר 7-8 דברים בפורום אודיו, אלא כבן אדם

נ.ב

אני יודע להפריד דעה בנושא מדעה על בן אדם זה בסדר אני יודע שלא קרה כלום למרות שאנחנו בדעות מנוגדות

פורסם

אבנר,

הכוונה הייתה שאתה היחידי שהגנת על אותו יבואן.

לא מתוך שום כוונה חלילה לשייך אותך למעשה שאני בטוח בטריליון אחוז שלא היית עושה בחיים(ומהיכרות שלי איתך אני גם בטוח בזה).

ושאני כותב :"אני לא יודע מה איתך" הכוונה היא- "אני לא יודע מה אתה חושב".

אולי זה התפרש לך כמו רמיזה, אך חלילה לא כך הדבר, ואני מבין שנושא של אמינות יכול להיות פוגע.

אם זה התפרש לצערי כמשהו כזה אז אני מצטער.

אבל לא זו הייתה הכוונה.

תקרא את המשפט הזה כ: "אני לא יודע מה אתה חושב, אבל מי שמתעסק עם אחד משלושת הסעיפים לעי"ל הוא מבחינתי מחוץ לתחום ואמליץ להתרחק ממנו כמו מאש"

זו הייתה הכוונה שלי ואני גם די משוכנע שאתה מסכים עימי.

ניר,

under construction..

פורסם

הוא לא היחידי!

ואם אני אומר לך שהבן אדם אמין אז הוא אמין, אמינות נמדדת לאורך שנים ולא על מקרה אחד של מעידה ו/או בלבול.

יום טוב לכולם.

שרגא, פעם ראשונה אני מאוד מסכים איתך בכל מילה שרשמת.

אני מכיר אישית את ה"יבואן" הזה, זה בכלל לא יבואן אלה מוכר ציוד, וציוד ברמה גבוהה, אני קניתי ממנו הרבה רכיבים, את הרוב בעצם ולא היתה שום בעיה. חוץ מהסט המדובר והמקרה המדובר - לא היתה שום בעיה עם הבן אדם הזה, אז כן הוא עובד עם יבואנים פררליים, לדוגמה 880 עולה אצלו כ 2000 ש"ח לעומת ה80PRS של עוזי שמגיע כמעט ל3K (סתם דוגמה), וההרגשה הפנימית שלי היא שהוא פשוט לא ידע שזה מזוייף, והמהלך שהוא החליף בלי בעיה ל היי אנרג'י - זה לדעתי צריך להירשם לטובתו, ועד שלא נעשה בירור מעמיק יותר - מה הוא עשה מבחינת "מקרים ותגובות" כלומר האם הוא פנה לאותו ספק שמספק לו את הסחורה המזוייפת ונתן לו בראש ו/או החזיר לו את כל הציוד המזוייף.

חברים, זהו פורום פומבי, ויש כאן כמה חברים שמאוד קרובים (עם התגובות שלהם) לעבור את הגבול החוקי של התבטאות באינטרנט.

פורסם

gti 1980 צודק. מדובר באדם מאוד אמין והגון. זה שהוא מוכר במחירים מאוד זולים זה כי הוא מוכר מהבית.

אין שכירות, אין עובדים, אין פרסום. אין ארנונה של עסק, מיסים ושאר ירקות. זה ששמו של הבחור נשאר עלום זה כי אני רוצה שזה ישאר ככה. תחשוב מה קורה אם חנות שקונה ממנו תגלה שהוא מוכר לפרטיים?

אז נכון מבחינת החנויות זה לא פייר אבל אני צרכן ולא חנות אז לא אכפת לי.

שתבינו, אני מכיר את האדם הזה מגיל 6! זה לא איזה ילד או בחור צעיר שהיום התחיל ליבא, זה אדם בן 47 שנמצא כבר 25 שנה בתחום, כשאני התקשרתי אליו אמרתי לו אני לא מאמין שנתת לי סט מזוייף, הוא אמר לי בחיים לא יכול להיות שזה היה מזוייף.

הדפסתי את כל התמונות, הדפסתי את המודעה של דני זומרשטיין ונסעתי אליו.

ברגע שהראתי לו את זה הוא היה בהלם. וישר אמר לי תבדוק שזה הסט שהוא קנה ממני ולא שדחפו לחבר שלו סט מזוייף והוא מנסה לעבוד עלינו. היו לו עוד שני סטים אחרונים של KPS והם היו מקוריים. אחרי שיחה עם אופיר הבנתי שהוא לא אדם שינסה לעבוד עלי, הוא נשמע לי אמין מספיק. אמרתי לאופיר ללכת אליו ולהחליף את הסט. הוא רצה להחליף או למגבר באותו סכום או לסט באותו סכום.אמרתי לו שיקח היי אנרג'י כי הוא סט הרבה יותר טוב וחזק מהKPS. הוא גם יותר יקר ממנו. בקיצור אל תקפצו למסקנות.

זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שהייתה לי או למישהו אחר בעיה עם האדם הזה.

בחייף הוא לא מכר משהו ריפרביש, אלא אם כן הוא אומר לך שזה ריפרביש ואפילו שרשום על המכשיר אחריות מוגבלת ל90 יום הוא נותן לך אחריות לשנה. תראה לי מי עוד נותן אחריות על ריפרביש. והוא לא מוכר את זה כחדש או במחיר של חדש. הוא מוכר את זה בחצי מחיר ממחיר של חדש אצלו! וזה יוצא בערך 70 אחוז ממחיר של חדש בשוק אז תגיד לי שהוא לא אדם אמין?

מצטער שיצא מצב כזה וחלק מזה גם באשמתי. הייתי צריך לבדוק את כל הסטים.

כמו שאמרתי, מעכשיו אני אבדוק יותר טוב כל דבר.

לפעמים גם על הטובים ביותר מצליחים לעבוד.

אנחנו בני אדם, כולנו, אני, היבואן/דילר שלי, אופיר, וגם אתם.

כולנו טועים.

בברכה, גיל אסרף.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

א. KPS יותר יקר מהיי אנרג'י ולא בקצת :)

ב. אם הוא כזה מופתע , האם הוא קרא לכל הלקוחות שלו שקנו KPS כדיי להחליף להם (ברור שלא )

ג. בעניי התרד' לא דן באמינותו של פלוני .

ד.אם כבר דנים באמינותו של הנל: אני בהחלט חושב שזה המקרה הכמי מצער שאפשר לעשות לקליינט .

מילא רפבריש , אבל זיוף!

• תוכן חדש...