Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם אני יעשה ברכב שברשותי (קורולה 2001) בידוד בדלתות האם תהיה הפחתת רעש משמעותית בנסיעה, אני לא רוצה להשקיע יותר מידי ומעוניין בבידוד רק בדלתות, לא בבאגז ברצפה או בקיר אש.

אם בידוד בדלתות עוזר להפחתת רעש בזמן הנסיעה, אז על איזה חומר אתם ממליצים, מה מחירו ומאיפה קונים.

חשוב שלא יהיה יקר, שיעשה את העבודה ושיהיה נוח לעבוד איתו.

אציין שחשוב לי שהחומר יבודד רעשי נסיעה מאשר שיפור באיכות הסאונד, אני מאוד מרוצה כיום מהסאונד אצלי באוטו.

פורסם

בידוד בדלתות ברכב מודרני יחסית כמעט ולא ישפיעה על הרעש בנסיעה, כדי שהוא ישפיע צריך לבודד את כל הרכב מא' ועד ת' וגם אז השיפור הוא לא כזה גדול, כשהמחיר אצל מתקין עבור חומר ועבודה יסתכם בסכום שיגיע ל 5 ספרות

פורסם

בידוד דלתות בלבד לא יביא לשינוי ! בסאונד המגיע מבחוץ

המקומות הבעייתים הם הרצפה. קיר אש. ובתי הגלגלים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז בגדול הבנתי שאין טעם להשקיע, כי ככל הנראה לא יהיה שינוי וגם אם יהיה אז זניח, קיר אש, רצפה ובתי גלגלים זאת השקעה שאני ממש לא רוצה להיכנס אליה.

• תוכן חדש...