Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר לקטבים + - מדובר במצבר חלש בברלניגו HDI שבא לביטוי רק בהתנעת בוקר, ומשך היום מניע בנגיעה . יש לי מטען בוש קטן.

פורסם

עקרונית אין בעיה, רק שזה יקח קצת יותר זמן, וביכלל מומלץ לנתק כדי להבטיח שלא יקרה שום דבר למחשב.

הבעיה הזאת נשמעת לי מוכרת... אתה גם מאלה שקנו מצבר ב450 שקל?

פורסם

כעיקרון עדיף להיצמד להוראות המטען. במטענים פשוטים לא אמורה להיות בעיה, במטענים יותר משוכללים שטוענים לפי אלגוריתם רב שלבי עלולה להיות בעיה.

פורסם
עקרונית אין בעיה, רק שזה יקח קצת יותר זמן, וביכלל מומלץ לנתק כדי להבטיח שלא יקרה שום דבר למחשב.

הבעיה הזאת נשמעת לי מוכרת... אתה גם מאלה שקנו מצבר ב450 שקל?

המצבר אצלי הוא VARTA מצבר מקורי בן 4 שנים ועדיין עובד

פורסם

אין שום בעיה, בתור מטיס טיסנים, יש לי מטען דיגיטלי חכם שמתחבר למצבר של הרכב, בין המטיסים יש גם מכונאים והם מחברים כשהמצבר מחובר לרכב ואין עם זה שום בעיה לא למצבר ולא למטען.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה כלשהי, רק לוודא לנתקו לפני נסיון ההנעה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...