Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי בדיקה עם חברת "המומחה" לפיג'ו 106 אוטומט 97' אני חייב לציין שממש לא התרשמתי מהבודק..

הרכב עם 10300 ק"מ יד2 מההתרשמות הראשונית שלי היה נראה לי ממש מציאה ק"מ נמוך חיצונית ופנימית הרכב היה שמור הכל עבד באוטו (וזה לא הרכב הראשון כעין זה שבדקתי..) גם בעל הרכב שמחזיק בו כבר למעלה מ-8 שנים היה נראה אמין ושטיפל באוטו כמו שצריך. ואז הגיע הבודק המהולל ובשתי מילים אמר "לא מומלץ!" יש בלאי גבוהה במנוע, רשם נזילות שמן חריפות

מעשן, שריפת שמן..ואני לא ידעתי מה לעשות מצד אחד היה נראה לי ממש מציאה וגם הבודק ממש לא הרשים מצד שני התבטא די בחריפות על המנוע (שיש לו רק 10300 ק"מ!!) ואמר שעוד מעט יצטרך אולי חצי אוברול..

אפשר לקבל ייעוץ קל בעניין?

פורסם

ואיך אתה בודק רכב שנת 97, שעל השעון שלו מופיע 10300 ק"מ (10 אלף ק"מ) וזה לא מדליק לך שום נורה אדומה?

בהתחלה חשבתי, שמדובר בטעות הקלדה, והכוונה היתה ל 100 אלף, אבל חזרת על המספר פעמיים, כך שכנראה זה מה שמופיע במד מרחק של האוטו.

אם זה המצב, תתעורר, מישהוא התעסק שם עם מד מרחק, כנראה ללא כוונות רעות, כי המספר נמוך מידי ורחוק מאוד מכל מספר סביר או הגיוני.

פורסם

איך הוא הסיק ממראית עין בלבד שיש בלאי פנימי גבוה במנוע ואולי צריך לעשות חצי אוברול?

איך הוא מסיק את כל הדיאגנוזות של, עם איזה מכשור הוא בכלל מגיע?

פורסם

תחפש שרשור על "המומחה" שפתח משתמש בשם KOMPY.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל מה ש"המומחה" אומר לך כולל טופס הבדיקה שהוא הביא לך, אתה יכול לקפל אותו יפה יפה ולזרוק לפח.

לא פעם דיברו על החברה הזו גם כאן בפורום ואמרו שזאת חברה של רמאים. אין להם שום מיכשור מתאים, רמת הבודקים שם מהנמוכות שיש וכל הבדיקה מתנהלת באופן חובבני.

אני קניתי אוטו אחרי בדיקה של "המומחה" עוד לפני שידעתי כמה הוא "מומחה" ואחרי חודשיים התברר לי שהמנוע גמור וצריך אוברול מלא!

תעשה לעצמך טובה ואם אתה באמת רוצה לקנות את האוטו הזה ולהיות כמה שיותר רגוע עם הקניה, תלך למכון בדיקה נורמלי.

פורסם

תסתכלו ותראו , את אחד המקרים המצויינים בכתבה הוא המקרה של אפי גניש מאשקלון אותו אני מכיר ואת הרכב שלו גם .

אחרי שתראו את זה אני רוצה לראות מי יתקרב למומחה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

ת'שמעו בדיחה: מה עושה יהודי שיש לו בעיה? - מתייעץ עם הרב. ואם אין רב באזור? - שואלים גוי, ומה שהוא אומר - עושים הפוך... אולי זו השיטה לעבוד עם "המומחה".

• תוכן חדש...