Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי מתלבטת על מאזדה 2 או מאזדה 3 (אני המלצתי לה פולו ידנית-היא לא רוצה)

בנסיעת מבחן על המאזדה 3 הרגשתי שהמכונית לא סוחבת ועגלתית למדי. וגם לפי הנתונים 1250 קילו היא נראית לי כבדה.

ככה שנשארה האופציה של המאזדה 2 שהיא די קלה 980 קילו עם 103 כוחות סוס נדמה לי .

מחר יש לנו נסיעת מבחן על המאזדה 2 .

אחותי יותר מתלהבת מהמאזדה 3 בגלל הצורה אבל אני לא ממליץ לה היות והיא באמת הייתה נראית לי איטית בנסיעת מבחן וגם שמעתי שזה בולען של דלק.

השאלה היא איך המאזדה 2 היות ואני לא רואה הרבה כאלו על הכביש ואיך המכונית מבחינת אמינות וחסכוניות.

בקיצור מה עדיף בשביל נסיעה של 40 קילומטר ליום ל 2 אנשים ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת אמינות עוד לא ידוע, אבל זו מאזדה, אז כנראה שהאמינות תהיה בהתאם.

בשביל חיסכון, אל תקנו מאזדה. המאזדות לא חסכוניות, למרות שה-2 היא מכונית קטנה ולא שוקלת כלום, עדיין היא בולעת דלק (1 ל-10 בעיר, בנסיעה לא רגועה אבל גם לא משוגעת). בקשר לתגובה של האוטו, האוטו מגיב טוב, זריז, סוחב היטב גם כשהאוטו עמוס.

חכה לנסיעת מבחן, ותדע הכל. בהצלחה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מבחינת אמינות עוד לא ידוע, אבל זו מאזדה, אז כנראה שהאמינות תהיה בהתאם.

בשביל חיסכון, אל תקנו מאזדה. המאזדות לא חסכוניות, למרות שה-2 היא מכונית קטנה ולא שוקלת כלום, עדיין היא בולעת דלק (1 ל-10 בעיר, בנסיעה לא רגועה אבל גם לא משוגעת). בקשר לתגובה של האוטו, האוטו מגיב טוב, זריז, סוחב היטב גם כשהאוטו עמוס.

חכה לנסיעת מבחן, ותדע הכל. בהצלחה!

1 ל 10 בעיר , אז אולי זה באמת לא כדאי לקנות את המאזדה 2 , המוכר במאזדה אמר שזה עושה 1 ל 15 , גם לי זה לא נראה אמין מה שהוא אמר

פורסם
ומאזדה 3 תהיה פחות חסכונית מה-2 .

ממה שאני שמעתי , ה-2 בהחלט חסכונית בצריכת הדלק שלה.

עד כמה שאני יודע לשומאכר יש מאזדה 2

פורסם

נראה לך? פרארי לא אמינות. לך על פורשה, הרבה יותר אמין וגם בנוי הרבה יותר טוב למסלול המרוצים.

ולענייננו - בין השתיים בוודאי שמאזדה 2 לאחותך (אלא רק אם יש לה משפחה גדולה). כאמור אפשר גם להתעניין בסוויפט שהיא מאוד חסכונית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסוויפט היא אופציה נהדרת שרצוי לבדוק אותה. תמורה מעולה לכסף וגם נראית יותר טוב (אבל זה כבר לא קשור. טעם אישי).

עוד הייתי ממליץ לבדוק את הסיריון. היא חלשה מהמאזדה ומהסוויפט אבל גם מעט חסכונית מהן.

פורסם
הסוויפט היא אופציה נהדרת שרצוי לבדוק אותה. תמורה מעולה לכסף וגם נראית יותר טוב (אבל זה כבר לא קשור. טעם אישי).

עוד הייתי ממליץ לבדוק את הסיריון. היא חלשה מהמאזדה ומהסוויפט אבל גם מעט חסכונית מהן.

אני חושב כמוך לגביי הסוויפט שיותר כדאית , אבל היא לא מעוניינת

פורסם

לי אכן יש מאזדה 2, אחרת לא הייתי מגיב פה בכלל בקשר לאוטו. חסכונית? היא ממש לא, איתי ספציפית. (ואני לא נוסע רגוע בכלל, כמובן שלא מתפרע, אבל לא נשאר אדיש). אם היא תיסע כמו סבתא (90 במהיר, זחילה מעצבנת בעיר) אז היא "תוציא" מהאוטו 1 ל-12 1 ל-13 בצריכת דלק בממוצע (כמו שאצלי היה בהרצה). שוב אני אומר, בשביל חיסכון בדלק, זה לא האוטו, אלא אם כן רוב הנסיעות הן מחוץ לעיר, כלומר במהיר.

והפרארי? סתם שותה הרבה דלק. פעם בחודש יוצא איתה לטיול של כמה שעות, וזהו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן על המאזדה 2 , היינו 4 אנשים ברכב , נראה שהמכונית סחבה טוב ,אפילו יותר מטוב ,וגם הייתה לי נעימה מבחינת הנוחות כשנהגתי אם כי היה צפוף קצת מאחורה (ל 1.81 מטר) .

המכונית סוחבת יותר טוב מהמאזדה 3 שגם עליה עשינו נסיעת מבחן וגם יותר נעימה מבחינת נוחות.

לצערי אחותי לא רצתה להיכנס לסוכנות סוזוקי .

ואחותי עדיין מתלבטת בין ה 3 ל 2 , עם נטייה ללכת על ה 3 .

מה שאני לא מבין זה , איך זה ש ה 1250 קילו של המאזדה 3 עושה כמעט אותו דבר קילומטר לליטר כמו המאזדה 2 עם הבדל של 1-2 קילומטר לליטר בסך הכל לטובת ה 2 אם אני לא טועה .

• תוכן חדש...