Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשץתי מהמכונאי שלי שיזמין לי שמן גיר לפונטו 90 ,בטענה שההילוכים קשים ושאולי שמן גיר חדש בצמיגות מסויימת תעזור.

הוא שם לי שמן 90-75 של BG, ,ומה אני אגיד לכם ,כבר ברגע הראשון שמתי לב להבדל.

ההילוך הראשון הבעייתי עובר ברוב המקרים ממש חלק ,השילוב לשאר ההילוכים גם חלק.

פשוט תענוג, ומומלץ מאוד.

פורסם

איזה שנה הרכב ומתי החליפו פעם אחרונה שמן ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איך פונטו HGT שנת 95, צביקה ? :-D

HGT זה הדור השני - ספייס - משנת 2001.

אולי התכווננת ל GT ? (הדגם המוגדש) :?:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הומלץ בפורום הזה לא אחת על השמן ממסרה הסינטטי של BG, אך אם אתה טוען שאולי לא הוחלף השמן מעולם, אז אולי שמן ממסרה רגיל וזול היה מביא לאותם תוצאות?

פורסם

בגלל זה אמרתי אולי.

בכל מקרה ,אני תמיד מעדיף לשים משהו איכותי אם מתאפשר.

גם תאר לי מה המחיר של שמן גיר זול ,כי אם אתה מדבר על מחיר של 50 שקל לערך לליטר אז מה הטעם בשמן זול?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ומה בדבר פיאט אונו?

האם השמן שאני שם במנוע יכול גם להתאים לגיר?

ואיפה (לעזאזל) נמצא הפתח... אני לא מוצא אותו... עיזרו לי

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם
ומה בדבר פיאט אונו?

לעניות דעתי, עדיף שתשאיר את העבודה למכונאי.

אם אין לך את הידע, אל תתעסק עם הדבר הזה.

אגב, שמן מנוע אינו שמן גיר ופתח המילוי נמצא במדיד שמן גיר.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

ולבחור שמעלי ,בגירים האלו (פיאט ידני) אין מדיד שמן יש בורג מילוי ובורג ניקוז שמן וזהו הבורג ריקון נמצא מתחת לגיר והבורג מילוי בדרך כלל נמצא בצידו וממלאים דרכו שמן עד שמתחיל להשפך וכך יודעים שמילאנו מספיק שמן.

פעם אפילו העלתי תמונה של הנקודות האלו פה לפורום.

פורסם
ומה בדבר פיאט אונו?

שמן מנוע אינו מתאים לשימוש בתיבת הילוכים ואתה יכול להשתמש בשמן ממסרות של BG לתיבה של האונו.

פורסם

דניאל, אם כבר בשמן גיר עסקיננו -

לפי דעתך, שמן גיר 75W80 של ESSO, אשר הוחלף בשמן BG מצמיגות 75W90 יגרור אחריו שיפור בסיכת התיבה או יכול לפגוע בתיבה?

ככל שידוע לי שמן בעל דרגה 90 יותר דליל כאשר הוא חם משמן בדרגת 80 ולכן גם פחות צמיג. האם זה לא פוגע ברכיבי התיבה? (כגון סינכרונים למשל)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...