Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אתמול בבוקר הגעתי למוסך לאחר שהרכב ( סיאט לאון 2003 1.8 ) התחמם לי בלילה הקודם.

לאחר בדיקה של המכונאי נאמר לי שיש צורך לבדוק את המשאבת מים ובנוסף לעשות ניקוי רדיאטור יסודי + מלוי מים חדשים כמובן.

על הדרך גם הוחלף טרמוסטט שהיה תקוע.

זמן העבודה היה כמה שעות טובות בעקבות המיקום הבעייתי של המשאבה מים ופירוק טיימינג בעקבות כך.

המחיר -

400 למשאבה.

300 לניקוי רדיאטור.

70 - טרמוסטט.

180 שח למים מקוריים של VW בצבע כחול. 4 ליטר.

900 שח עבודה - הרכב עמד יום וחצי במוסך. אבל עבדו עליו נטו בערך 5-6 שעות.

מע"מ.

סה"כ נעשה לי מחיר של 2000 שח למזומן. יש לציין שהמוסך לא מרכזי של החברה

אבל מתמחה ברכבי VW - סקודה - סיאט.

המחיר נשמע לכם סביר ?

סתם בשביל ההרגשה הטובה ושאדע להבא האם לחזור אליו..

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם
היי ,

אתמול בבוקר הגעתי למוסך לאחר שהרכב ( סיאט לאון 2003 1.8 ) התחמם לי בלילה הקודם.

לאחר בדיקה של המכונאי נאמר לי שיש צורך לבדוק את המשאבת מים ובנוסף לעשות ניקוי רדיאטור יסודי + מלוי מים חדשים כמובן.

על הדרך גם הוחלף טרמוסטט שהיה תקוע.

זמן העבודה היה כמה שעות טובות בעקבות המיקום הבעייתי של המשאבה מים ופירוק טיימינג בעקבות כך.

המחיר -

400 למשאבה.

300 לניקוי רדיאטור.

70 - טרמוסטט.

180 שח למים מקוריים של VW בצבע כחול. 4 ליטר. - נוזל קירור מקורי ומומלץ הינו G12-PLUS בצבע וורוד/אדום. מה שדחפו לך זה לא מה שמומלץ לרכב שלך.

900 שח עבודה - הרכב עמד יום וחצי במוסך. אבל עבדו עליו נטו בערך 5-6 שעות.

מע"מ.

סה"כ נעשה לי מחיר של 2000 שח למזומן. יש לציין שהמוסך לא מרכזי של החברה

אבל מתמחה ברכבי VW - סקודה - סיאט.

המחיר נשמע לכם סביר ?

סתם בשביל ההרגשה הטובה ושאדע להבא האם לחזור אליו..

תודה.

1. המחיר יחסית גבוה למוסך לא מורשה הייבואןץ

מחיר סביר הינו 1500 שקלים.

2.

180 שקלים אבל נוזל לא מקורי הינו מחיר מוגזם מכיוון שמחירו של מיכל מקורי הינו 45 שקלים עבור 1.5 ליטר כלומר צריך 2 מיכלים+מים.

3. אם הרדיאטור פורק מהרכב ונמסר לניקוי ייסודי למכון המתמחה בניקוי רדיאטורים אזי המחיר סביר.

ניקוי הרדיאטור בעזרת צינור מים+חומר ניקוי זה לא נקרא ניקוי ייסודי והמחיר נשמע מוגזם.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה אם באמת הבעיה הצריכה ניקוי רדיאטור ובאמת היה צורך להחליף משאבת מיים כי סך הכל תרמוסתת תפוס יכול בעצמו לגרום לכל ההתחממות הזו ואז הבדל המחירים היה זול משמעותית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמה דברים ,

קודם כל נכון שהטרמוסטט היה תפוס וגם אנחנו חשבנו שהוא בלבד היה פותר את זה אבל ממש לא. אחרי ההחלפה הבעיה

המשיכה.

שמתי לב שהוא עשה הכל בשלבים כדי להמעיט בנזק הכספי ( כך אני מקווה ) כי הוא התחיל בקטנות ועבר לגדולות. אבל כאשר הוא פירק את הרדיאטור לא היה מנוס מניקוי. הצטברה במערכת סתימה רצינית של ג'יפה.

לאחר ההרכבה של הרדיאטור הבעיה המשיכה ואז הוא פירק את המשאבת מים. היא היתה רקובה לגמרי.

אז נכון שאם היו מחליפים את המשאבה בלבד יכול להיות שהעסק היה יוצא יותר זול. אבל אי אפשר להחזיר את שנעשה ולכן

אני חייב לשלם גם על הניקוי רדיאטור.

בקיצור , אחרי בירור איתו אתם צודקים לגבי המים. המים שהוא שם לי הם מים כחולים תוצרת גרמניה אבל לא מקוריים של VW.

המים לכשעצמם מומלצים בלי קשר. יכול להיות ששילמתי קצת הרבה עליהם אבל בתכלס זה לא כסף גדול.

זהו בינתיים.

עוד דעות ?

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

אני מנחש שהוא שם לך נוזל קירור של DEKRA , נוזל גרמני איכותי לא פחות מ- G12+. הוא בא בשני צבעים, ירוק (החלפה כל שנתיים) ואדום (החלפה כל 5 שנים, מקביל לG12+).

הנוזל הזה עולה 35 שקל למיכל של ליטר וחצי. מהילה 1:1 כמו G12.

האם זה היה בקבוק לבן עם כיתוב כחול? ניחוש סביר שזה הנוזל.

אגב, אני במקומך לא הייתי מתאכזב, למרות המחיר עושה רושם שהמוסכניק עשה עבודה מקצועית ויסודית, וריענן לך את המערכת קירור כולה , וזה מקור לראש שקט להרבה זמן.

פעם אחת מטפלים בהכל, ואין תקלות חוזרות/נלוות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...