Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחר יקבעו שאסור לשים גאנטים מגנזיום

למה? ככה

זאת התשובה שמסכמת את כל הנושא הזה.

פשוט מחדל על סף בושה לאלה שהשקיעו ממיטב כספם על קיטים איכותיים

ואיבזרים נוספים על מנת להציג את האור בצורה נכונה ובטיחותית.

אין פה שום דבר אחר, מלבד התארגנות של יבואני הרכב "הקטנים" שמפסידים

כסף אודות כך שהאזרח הפשוט בוחר להתקין קיטים איכותיים יותר בפחות כסף

בצורה עצמאית ולא מרוקן את כיסיו על תוספת של החברה

+

התקנות חאפריות של קיטים זולים ברמה נמוכה על מכוניות בלי יכולת אופטיקה מינימאלית

=

הבאה לתודעה כללית ומציאת סיבה לפגיעה בכולם! ללא יוצא מן הכלל.

עוד סוג של פס/בוז/*ין שהמדינה שלנו שמה עלינו. :roll:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישנם המון מכוניות שהיום פשוט מסנוורות אם הקסנונים הלא מקוריים, כמו שכולם פה אומרים אנו חיים בישראל הישראלי הממוצע תמיד מחפש את הזול ביותר ולכן אני מאמין שיותר מ 85% מהאנשים שמרכיבים קסנון אצלהם ברכב הולכים על הקיט הזול ועל ההתקנה הכי זולה שהם יכולים למצא. ולכן ציבור הנהגים שירוויח מהתקנה - כל אלו שמסונוורים, הרבה יותר גדול מה 15% -אלו שהתקינו את הקיט קסנון האיכותי. ומפה באה ההוראה הנ"ל ויש בה הגיון.

ונכון שזה לא צודק אבל בארץ תמיד מחפשים את הפתרון המהיר שיעשה הכי הרבה כותרות כל עוד השר יושב בכיסאו.

הרעיון מבורך מחינתי אך היו צריכים לחפש פתרון שונה מזה שכרגע עומדים ליישם אותו.

אני מאמין שאם הזמן(כמה שנים ) ואולי בלחץ של הנהגים, והיבואנים של הקיטים האיכותיים יגבשו נהלים מסודרים ותקנים שיאפשרו הרכבה של התאורה הנ"ל גם למכוניות שאין להם תקינה מהיצרן.

(אני גם חושב שאם הזמן העסק ירגע וימצאו פתרונות יצירתיים לעבור את הטסט בדיוק כמו בתקנות הזיהום. בהתחלה כמעט כולם נכשלו וכיום הרוב המוחלט עובר טסט בלי בעיות מיחדות בסעיף הנ"ל).

בנוגע לגאנט אז גם אם הגאנט סיני וזול הוא לא מפריעה לאף אחד, קסנון לא איכותי שהורכב בצורה לקויה מסכן את ציבור הנהגים ולכן יש לטפל בתופעה זו.

פורסם

רועי צוקרמן פשוט משקר ומטעה ציבור שלם.

בושה וחרפה!

מה זה זיוף של קסנון ? , אולי נורה עם שכבה כחולה עליה זה זיוף , אבל קיט קסנון זה קסנון לכל דבר.

זה שהאופטיקה של הפנסים היא הבעייתית זה לא אומר שצריך לפסול את הקיט קסנון.

מי שיש לו אופטיקה תקינה (פרוג'קטור) לא אמורה להיות שום בעיה של סינוור!

פורסם

הם לא צריכים להכשיל רכבים בעלי תאורת קסנון אלא רכבים בעלי תאורת קסנון שמסנוורת.

אנשים עם תאורה חזקה מהמותר לא יעברו ויצטרכו לעבור כיוון וסידור תאורה.

כשהתחילה מגפת הקסנון הזו היו צריכים לקבוע כללים עוד אז (מכירה של מערכות מאושרות בלבד, התאמת פנסים, לאילו רכבים מותר ואסור לשים, וכו'). כשאף אחד לא עשה כלום, כל אחד שם על העגלה שלו קסנון מסוגים שונים והכביש נראה כמו קרקס, מכוניות חדשות וישנות דולקות בכל צבעי הקשת.

פורסם

מה דעתם על תו תקן לקיטים איכותיים או שמתקינים ידווחו איזה סטים הם מתקינים ואז המדינה תחליט למי מגיע אישור התקנה או שלא יתנו לייבא קיטים זולים

בקיצור יש אלף דרכים לעשות את זה בדרך הנכונה (זאת ממש לא הדרך הנכונה)

אנחנו אנשי הפורום לא אנשים שמקבלים משכורות עתק ממשרד התחבורה אז אולי בגלל זה יש לנו רעיונות טובים ושחושבים על זה הם לא מקבלים משכורת לפי רעיונות אז למה לחשוב על כאלה שאפשר פשוט להגיד "קסנון זה מסנוור" אז זה לא חוקי

אני לא מבין למה משרד התחבורה פשוט לא פוזל לצדדים ומסתכל מה עושים בארהב או באירופה וכמו תמיד פשוט מעתיק

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אתם פשוט חופרים רצח .

אין הבדל בסינוור בין קיט סיני לקיט "גרמני" היישר מהפעל של בוש.

מה שהמסנוור הוא הרפלקטור שלא בנוי לעבוד עם אלומת האור של הקסנון.

פרוג'קטור כן בנוי לעבוד עם אלומת אור של קסנון.

ולכן אין שום הבדל בין קיט סיני לקיט הכי איכותי בעולם מבחינת אלומת האור , כי מה שקובע אם הקסנון יסנוור הוא אלומת האור ומה שקובע את אלומת האור זה או הפרוג'קטור או הרפלקטור , שכאן רק הפרוג'קטור יודע לעבוד עם קסנון.

אז אני מקווה שזה שחזרתי על הדברים 200 פעם כאן אולי הצליח להכניס לכם משהו קטן לשכל.

פורסם

אני בהחלט מסכים עם תמיר.

קראתי את הכתבה של רועי צוקרמן והגעתי למסקנה הפשוט שהוא פשוט לא מבין על מה הוא מדבר ולא טרח לעשות מחקר כלשהו בנידון.

א - לא הבנתי מה זה קסנון מזוייף? יש נורות קסנון ויש נורות רגילות. ערכות קסנון הן קסנון אמיתי רק שהותאם לחיבורי H ולא D2S.

ב - כמו שתמיר אמר, גם קסנון מקורי מסנוור אם לא שמים אופטיקה מתאימה. האופטיקה לא מגיעה עם הקיטים וזו הבעיה.

ג - יבואני רכב לא טורחים להזמין קסנון מקורי מחול אלא מתקינים כיום קיטים של קסנון שהותאמו לנורות הלוגן, בדיוק כמו השאזרח הפרטי מתקין.

ד - איך בדיוק שוטר ידע אם יש קסנון או לא? מה שיקרה שכל בעלי נורות לבנות למניהם ייעצרו על לא עוול בכפם. על השוטרים לעצור את מי שמסנוור, לא קשור אם יש להם קסנון או לא. להזכירכם, תאורה לבנה קדמית היא חוקית.

ה - צר לי על כך שרועי אינו מסוגל להציג את העובדות בצורה אובייקטיבית והולך בדרכה הנלוזה של התקשורת בישראל. טוב היה לו אם היה טורח לקרוא את המדריך לקסנון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

החלטתי , אני לא קונה מערכת לרכב . למה ? כי גם ככה עוד כמה חודשים המדינה תוציא חוק שמוסיקה חזקה ברכב הוא דבר לא חוקי כי הוא רועש לסביבה (ואני לא מדבר על השעות 2-4 ברחוב...)

המלצה שלי לא לבנות פודים לרכב או שעונים מיוחדים על הדש בורד וכו' , בקרוב גם יהיה חוק שזה מכער מאוד את המכוניות ואי אפשר לנסוע בגלל זה .

אני בכוונה מקצין את העסק הזה ... אבל אני בטוח שהבנתם את הנקודה .

היה לי תכנון של קיט קנסון ברכב , עכשיו אחרי החוק הזה הוא בוטל , אתם מבינים למה ...

ד"א אתם יודעים מי הציעה את החוק ?

תודה על העדכון

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מה שמדאיג הוא ריח הפופוליזם הזול שנודף מתיקון החוק הספציפי. לכל המצדדים בו, לדעתי אתם לא רואים את החצי

השני של התמונה. אני מסכים עם חלק מהטענות שלכם בדבר הסינוור, מובן ומקובל. מה גם שאידיוטים עם קיטי קסנון

(זולים או לא זולים) שמורכבים בחפריות מסנוורים גם אותי.

אבל הקלות בה ניתן לשייך כל פיפס קטן לשינוי מבנה רכב בלתי נסבלת. אני מתאר לעצמי איזה דברים מונפצים אפשר להכניס

תחת הקטגוריה הזאת. איסור גורף שכזה לקסנון, מבלי לרדת לפרטים, שלא לדבר על עומק ומורכבות הנושא (התקנות איכותיות

שלא מסנוורות, פרוג'קטור ולא רפלקטור) מרמז לי על כמה דברים, ולא ברמת הקונספירציה.

1. פקיד חדל אישים, שמונה לג'וב בתמיכתם של שתדלנים, סולל דרך לגופים שרוצים בעתיד להסדיר את נושא מתן רישוי להתקנות

קסנון בארץ דרכם. בלעדיות קוראים לזה. רק דרך היבואנים.

2. אותו פקיד חדל אישים חווה על בשרו את סינוור הקסנון כתוצאה מהתקנת קסנון על ידי זבן. ו\או אישתו, בנו, דודתו בטון נעלב

סיפרו לו על אוטו רשע שסינוור אותם עד שנפגעה להם הרשתית.

אלה מקרים מפגרים, אך אפשריים. יש עוד כל מיני וריאציות.

במקרה היותר "טוב" הפקיד היה עד לתאונה, או קיבל כמה פניות על תאונות שהתרכשו באשמת מכונית עם קסנון מסנוור. עדיין הוא

חדל אישים, בגלל היותו של תיקון זה לחוק חסר התחשבות באנשים שכן שומרים על חוק, וכן מקפידים להתקין את הקסנון

במקצועיות. אותם החוק הזה מעניש, זאת לא מטרת החוק. חוק זה גבול, נורמה, קו תיחום, קובע סדר וכד'.

אפשר להגיד שזה עם ישראל והם מקמבנים וזה ופה ושם, אפשר להגיד את זה על כל תחום המדינת ישראל, אולי זה נכון, לדעתי רק חלקית.

היום זה פוגע באינטרסים של מישהו, מחר זה יכול לפגוע באינטרסים שלך והדבר יחשב כלא מוצדק מבחינתך. הרי התיקון לחוק אין בו שום בינה או מחשבה. קל ביותר, אסור וזהו.

כך שהיום "שינוי מבנה רכב" זה התקנת קסנון, מחר זה יכול להיות דבר אחר, תלוש מן המציאות.

אני חושב ר ח ב (וחיובי), או לפחות מנסה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

הבהרה קטנה - כשרכב מגיע עם קסנון מקורי, יש הערה ברשיון?

שהרי היום אחוז לא מבוטל מהרכבים החדשים מגיעים עם אפשרות לקסנון, מאיפה ידעו אם ההתקנה היא מהיבואן או אם היא נעשתה באופן אישי?

אם כך, בעוד מספר שנים החוק הזה יהיה כמעט ולא רלוונטי בכל מקרה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
החלטתי , אני לא קונה מערכת לרכב . למה ? כי גם ככה עוד כמה חודשים המדינה תוציא חוק שמוסיקה חזקה ברכב הוא דבר לא חוקי כי הוא רועש לסביבה (ואני לא מדבר על השעות 2-4 ברחוב...)

כבר יש חוק שאומר שאסור לשמוע מוזיקה בווליום חזק

ואפילו יש דוחות על זה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

למה? הן לא Xenon אלא מנורות רגילות לחלוטין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מקווה שההודעה שלך צינית.

coolvs:

כל האוסרם והפיליפס חוקיות כי הם נורות לבנות.(הנורה נראת אותו דבר כמו ההלוגן הרגיל 55W)

המנורה הכי חזקה (בגוון של קסנון 4300K) היא הMTEC לפי מה שהבנתי מאחד השירשורים.

VOLK צירפתי תמונה של הקול בלו של אוסרם בוא תגיד לי אם זה מסנוור.

קיה.jpg

תמונה079.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...