Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני יקנה בקרוב פונטו ספייס 2003 ועברתי פה על הרבה מאוד הודעות וקראתי על הרכב

ויש לי מספר שאלות

1)קראתי על שמן קירור בשם פאראפלו ורשום שצריך להשתמש רק בו

א)איפה אני יכול לקנות את הפאראפלו?

ב)האם אני שם אותו כמו שהוא או שאני מערבב איתן עם עוד משהו?

ג)איפה בדיוק נמצא השמן קירור בפונטו איך אני ידע איפה למלא?

ה)האם לשאול את הבעלים של הרכב אם הוא מלא פאראפלו?

2)מהו בדיוק הנזל הירוק שכולם מדברים עליו איפה אני משיג אותו ואיפה אני שם אותו?

3)האם הספייס 2003 דגם קלאב(elx)הוא רכב אמין וחסכוני אנא פרטו על הרכב קצת

5)האם הרדיו דיסק הוא מובנה או שאני צריך לקנות?

4)על אילו דברים להקפיד בפונטו ספייס מבחינת בדיקות לרכב או לדוגמא שמנים שצריך למלא וכל כמה זמן לטפל ברכב וכו'

אנא תשובות מפורטות אני כנראה יקנה את הרכב עוד שבוע וזה ממש חשוב לי

תודה

פורסם

1)קראתי על שמן קירור בשם פאראפלו ורשום שצריך להשתמש רק בו נכון, בפיאט צריך להשתמש רק בפארפלו, אבל זה לא שמן, זה נוזל קירור

א)איפה אני יכול לקנות את הפאראפלו? בכל מוסך מורשה פיאט, בחנות, שמוכרת חלקים לפיאט (יש 2 כאלו בתל אביב) ובחלק קטן מחנויות חלפים רגילות

ב)האם אני שם אותו כמו שהוא או שאני מערבב איתן עם עוד משהו? צריך לערבב אותו עם מיים מזוקקים ביחס 50:50, כלומר ליטר פארפלו לערבב עם ליטר מיים מזוקקים.

ג)איפה בדיוק נמצא השמן קירור בפונטו איך אני ידע איפה למלא? שוב, זה לא שמן, זה נוזל קירור, ממלאים במיכל עיבוי של הרדיאטור, עד לסימן MAX, שיש על המיכל.

איפו נעלם ד)?:lol:

ה)האם לשאול את הבעלים של הרכב אם הוא מלא פאראפלו?, כן, אבל לרוב האנשים הרגילים, שלא גולשים בפורומים כמו זה, אין מושג מה זה פראפלו. אם הרכב טופל במוסך מורשה, יש במערכת קירור פארפלו. אם הרכב טופל במוסך אחר, יש במערכת מיים או נוזל קירור זול כלשהוא, או שאריות של פארפלו, שלא הוחלף אף פעם מיום עליה לכביש. כמובן, שיש יוצאים מן הכלל, אבל זה נדיר

2)מהו בדיוק הנזל הירוק שכולם מדברים עליו איפה אני משיג אותו ואיפה אני שם אותו? נוזל ירוק - או מיים ירוקים - זה נוזל קירור למנוע= פראפלו במקרה של פיאט.

3)האם הספייס 2003 דגם קלאב(elx)הוא רכב אמין וחסכוני אנא פרטו על הרכב קצת יש המון מידע בפורום, תעשה חיפוש

5)האם הרדיו דיסק הוא מובנה או שאני צריך לקנות? הרדיו דיסק לא מובנה, כלומר יש ברכב מקום סטנדרטי למכשיר רדיו, אתה יכול להרכיב שם כל מכשיר שאתה רוצה. יתכן מאוד, שברכב שאתה קונה כבר יש רדיו דיסק, ויתכן שבעל הרכב ישאיר לך אותו (בין אם בתוספת תשלום או לא)

4)על אילו דברים להקפיד בפונטו ספייס מבחינת בדיקות לרכב או לדוגמא שמנים שצריך למלא וכל כמה זמן לטפל ברכב וכו' כנ"ל, חיפוש. לא לקנות ללא בדיקה במכון, להקפיד על קיום ספר טיפולים מסודר, לא לקנות מאדם, שאינו בעל הרכב הרשום ברישיון. טיפול כל 20000 ק"מ או שנה

בהצלחה.

פורסם

Buki, הרשה לי לתקן אותך - בפונטו Club יש ר"ד מקורי (של Blaupunkt, אם איני טועה) :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני חושב, שכשאומרים "רדיו דיסק מובנה", מתכוונים לרדיו דיסק ייחודי לרכב, כזה שלא ניתן לפירוק והחלפה למכשיר סטנדרטי אחר, לדוגמא- כמו שיש בפוקוס דור 2, ולא לרדיו דיסק רגיל בדוגל 1DIN.

פורסם

הרכב חסכוני, זול לאחזקה יחסית.

טיפולים מתבצעים כל 20K ק"מ או שנה לפי הספר טיפולים.

רדיו דיסק לא מובנה, או שהמוכר ישאיר לך את שלו או שתצטרך לקנות אחד.

שאר הדברים ענו לך.

בהצלחה.

פורסם

רק בדגמי הHGT מ (בארץ) 2003 והלאה הגיע הר"ד של בלאופונקט המקורי מובנה בקונסולה.

לגבי ערבוב הפאראפלו, תלוי במיכל שאתה קונה. ישנם מיכלים המכילים נוזל מוכן לשימוש, וישנם כאלה המיכילים נוזל מרוכז שיש לדלל אותו במים.

!AWDSOME

פורסם
ב-Club היה ר"ד מקורי - גם בארץ.

לא מדוייק, אצלי במשפחה קיבלו CLUB עם רדיו-דיסק JVC שהותקן בארץ (רדיו-דיסק רגיל לחלוטין). אי אפשר לקרוא לזה "מקורי".

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בזמנו שרצינו להזמין אחת חדשה, נאמר לנו שאין אפשרות לקבל את הר"ד הזה.

אולי חלק מהלקוחות הצליחו.

!AWDSOME

• תוכן חדש...